IZBORI 2016. - parlamentarni, pokrajinski, lokalni

Za koga ćete glasati na predstojećim izborima?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
Od svih ljudi u ovoj zemlji, mislim da su mi najmanje jasni glasači SNS .

Zašto glasate za mediokriteta koji je pogazio ama baš SVAKO obećanje, ništa nije uradio kako treba , srozava zemlju gore od Šunatovca i kompanije, služi se najglupljim mimikrijama i lažima ... ?

Šta to govori o glasaču SNS ? Sigurno nisu svi kupljeni ni plaćeni jer čak ni KPJ nije imala da svakog člana partije kupi.
Do programa i stava SNS sigurno nije jer beskičmenije i dvoličnije stranke na ovim prostorima nije bilo...pa šta je onda ?

zaposleni u javnom sektoru, glasaju po direktivi

Od svih ljudi u ovoj zemlji, mislim da su mi najmanje jasni glasači SNS .

Zašto glasate za mediokriteta koji je pogazio ama baš SVAKO obećanje, ništa nije uradio kako treba , srozava zemlju gore od Šunatovca i kompanije, služi se najglupljim mimikrijama i lažima ... ?

Šta to govori o glasaču SNS ? Sigurno nisu svi kupljeni ni plaćeni jer čak ni KPJ nije imala da svakog člana partije kupi.
Do programa i stava SNS sigurno nije jer beskičmenije i dvoličnije stranke na ovim prostorima nije bilo...pa šta je onda ?

Погледаш им образовну структуру и схватиш да се ради о менталним склоповима који нису способни да сами расуђују, док су им размишљања на врло ниском нивоу.

То је маса која се јако лако обрађује. Пре две године када су се пребројавали било их је 1,75 милиона. Када се заврши ово бројање, видеће се да се тај број само незнатно увећао.

Зато и кажем да је увреда свима који себе сматрају паметним и образованим, када ових 1,75 милиона необразованих доноси одлуку уместо њих који су сматрали да нико не заслужује њихов глас и поверење.

Back