DZOS
Veoma poznat
- Poruka
- 13.681
Istinu? Šta je istina? Da je spas ako glasam za SNS? Dozvolićeš da se ne složim.
Ako ne glasas za SNS onda znaci da si za tajkunsku Srbiju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istinu? Šta je istina? Da je spas ako glasam za SNS? Dozvolićeš da se ne složim.
Ako ne glasas za SNS onda znaci da si za tajkunsku Srbiju.![]()
Opet ti ubacuješ ideologiju.
- - - - - - - - - -
Samo se ti rugaj. Ova zemlja neće imati za hleb, ako SNS pobedi. Odakle, časti ti?
- - - - - - - - - -
Ti nastupaš kao član stranke, to se ne računa.
Daj neki link da vidim tu tv. Prvi put cujem.
Doduse, znam za Tv Most iz KM ali nisam znao da je ona njihova.
I previse! Sve same prazne floskule.
Kao da kazes da je potrebno otvoriti usta pre nego stavite kasiku.
A ako Staresinstvo ili Djido pobede, Srbija nece ni postojati.
Za spas možeš samo boga da moliš. A u našoj Srbijici da očekuješ najmanje zlo. Glasaj za vratare - glasala si za SNS, glasaj za radikale - isto.
Ma glasaj za koga hoćeš. Preuzmi odgovornost na ličnom nivou i odaberi. Pljuj koga hoćeš - što i sam radim.![]()
Pa nece SNS pobediti.
SNS nije ni prosli put pobedio, nego Nikolic.
Treba gledati male tv, na RTS, pinku, B92 necete videti diskusije vec pozorisnu predstavu, znaci nema sanse da prokljuvite sta se krije iza laznih reci.
Veliki se igraju sa glupim glasacima, tako vam ispadne.Racunaju na dupeuvlakacki karakter, pa znaju da ce narod da kaze, samo ovi su u grupi jakih, kome da se uvucemo, necemo valjda za ove za KOJE MISLIMO DA SU SLABI.
A odakle misle, e to pitajte TV.
2008 није постојало удружење Двери већ Двери српске.
Нађи ми неку изјаву представника Двери.
Za spas možeš samo boga da moliš. A u našoj Srbijici da očekuješ najmanje zlo. Glasaj za vratare - glasala si za SNS, glasaj za radikale - isto.
Ma glasaj za koga hoćeš. Preuzmi odgovornost na ličnom nivou i odaberi. Pljuj koga hoćeš - što i sam radim.![]()
Ali, ja mislim da je polazaiste pogresno. Iz prostog raloga sto se zasniva na pretpostavci. Za razliku od toga, glas za SPS,DS,NDS,URS,LDP je bez ikakve rezerve glas za SNS.
Dakle, ja imam sansu da svoj glas sigurno dam SNS-u ako glasam za njih ili nabrojane ili da. glasanjem za Dveri (ili SRS) mozda dam za SNS. Izmedju sigurnog glasa za najpokvareniju stranku u istoriji Srbije, ja biram da pokusam da oni to ne dobiju. Ako sam bio dovoljno jasan?
Hajde na ovu temu ozbiljno. Izbornim sistemom se glasovi lista koje nisu presle cenzus dele po matematickoj metodi svima koji su prosli ...i da ne ulazim sada u sistem podele, najvise dobijaju one koje imaju najvise glasova. Sa te, tehnicke strane, eto neka glasovi za Dveri i SRS odu u tu podelu.
Posto se pretpostavlja da ce SNS imati najvise, najvise ce i dobiti. Ako je tvoja teza zasnovana na ovome, onda se slazemo.
Ali, ja mislim da je polazaiste pogresno. Iz prostog raloga sto se zasniva na pretpostavci. Za razliku od toga, glas za SPS,DS,NDS,URS,LDP je bez ikakve rezerve glas za SNS.
Dakle, ja imam sansu da svoj glas sigurno dam SNS-u ako glasam za njih ili nabrojane ili da. glasanjem za Dveri (ili SRS) mozda dam za SNS. Izmedju sigurnog glasa za najpokvareniju stranku u istoriji Srbije, ja biram da pokusam da oni to ne dobiju. Ako sam bio dovoljno jasan?
Imaš narandžastog, taj sigurno nije SNS.
Glasaj za koga hoćeš a meni dozvoli da te zayebavam što veruješ u bajke. U Kosovo i Rusiju. U Milana Nedića. U Boška starešinu koga delegira skupština stanara. U blokadu Srbije. U čudo spasenja paraklerikarnim pokretom ... i tako dalje.
Imaš narandžastog, taj sigurno nije SNS.
Glasaj za koga hoćeš a meni dozvoli da te zayebavam što veruješ u bajke. U Kosovo i Rusiju. U Milana Nedića. U Boška starešinu koga delegira skupština stanara. U blokadu Srbije. U čudo spasenja paraklerikarnim pokretom ... i tako dalje.
Oh, KO mu to receIzvini sto sam te za trenutak pokusao izvuci iz floskula i trolovanja. Ucinilo mi se da imas nesto sto bi te nateralo da rezonujes umesto parolises. Pogresio sam. Priznajem! Ljudi smo!![]()
Чекам одговор следбеника модерног Недића.
Oh, KO mu to rece![]()
Potpuno isto kao i Slobodan Milošević, mislim princip je isti a u pitanju nijanse.
Čovek pokušava svakome da odgovori argumentovano, za razliku od tebe koja nisi sposobna jedan uspeh stranke koju podržavaš da nabrojiš...