ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj ce nam pomoci da izgradimo "novu Srbiju". Znaci, molba je prihvacena.
Ima da podigne rejting Vucku na 70%. Jer, ipak je on pravi profesor za rasturenje drzave. Vucko je tek na pocetku. Trebace mu iskustvo starog vuka. ;)

Vidis kako ti znas ko treba da nam pomogne u izgradnji "nove Srbije". ;)

Јел знаш ти несрећо да Месића хрватски националисти највише мрзе? А није то за џабе.

Не би ме чудило да се за 50 година, када се отворе архиве, успостави да је Стипе Месић све време радијо за Србе.

Јел знаш ти несрећо да Месића хрватски националисти највише мрзе? А није то за џабе.

Не би ме чудило да се за 50 година, када се отворе архиве, успостави да је Стипе Месић све време радијо за Србе.
Tebi bi najbolje bilo da ovog trenutka odeš i samoubiješ se.

Sto jeste, jeste. Tako dobro je radio da Srba vise tamo nema. :worth:

Sto jeste, jeste. Tako dobro je radio da Srba vise tamo nema. :worth:

Ја само знам да усташоиди Месића не могу очима да виде. А није то случајно. Има нека тајна веза. Вероватно у тишини свога дома сада спава и сања велику Србију, а пиџама му је ишарана кокардама.

Al si negativna ... Skroz, kako bre tvoji žive s tobom ako naričeš i kukaš po ceo dan ? :eek:

Плаћа је Мишковић да блати легално изабрану власт. Ко зна колико је људи проплакало због тих пара, али њој није мрско да узима новац и ради против интереса Србства.

Плаћа је Мишковић да блати легално изабрану власт. Ко зна колико је људи проплакало због тих пара, али њој није мрско да узима новац и ради против интереса Србства.

Srbo, vama je cenzus Mont Everest, Miškoviću su jaja u procepu a PPV-u možete da pljunete pod prozor stana koji je dobio kao ministar infrormacija od Slobine vlade. :lol:

Srbo, vama je cenzus Mont Everest, Miškoviću su jaja u procepu a PPV-u možete da pljunete pod prozor stana koji je dobio kao ministar infrormacija od Slobine vlade. :lol:

Ми имамо 43% по свим релевантним анкетама, да си ти жив и здрав. А твој Цвијан није успео ни да сакупи 10 000 подписа. О чему даље да причамо?

Dakle, nije (mi) zatajilo sesto culo, samo covek ponekad nece, ne zeli da vidi- odnosno poveruje, ja jesam plavusa ipak ne iz vica:sad2:
Posteno priznajem da je ne majstor, velemajstor!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back