ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada Rusiji NATO bude na Crvenom trgu, neki ce ovde slaviti pobedu jer eto istocni deo Crvenog trga ce ipak Putin sacuvati za Rusiju....:hahaha:

Kada rusiji NATO bude bio na crvenom trgu, nece vise biti ni evrope, ni amerike niti pedalj planete koji nije radioaktivan...

- - - - - - - - - -

To je ta politicka neutralnost:hahaha:

Vidi ga, jos jedan klon, koliko vas je pobogu...

Ovde na forumu? Ne videh skoro nista iz stiroporasa.

Pa, nisam baš pogledao prethodnih 220 stana teme, ali da, u pravu si, od onoga što sam video, najviše je ipak radikala, a klipove im kače oni koji nisu radikali :dash::dash::dash:

- - - - - - - - - -

Zazo lažne patriote kače lažne fotografije i prikazuju ih kao svoje milionske skupove...

On ti je to objasnio, ti ne veruješ tom objašnjenju, i tako... A što se lažnih patriota tiče, već sam ti rekao, ne postoji način da tebi neko dokaže da je patriota van ratnih uslova, po tom principu mogao bi da sve ljude koji nikada nisu bili u ratu svrstaš u lažne patriote...

Вучић: Страшно је важно изаћи на изборе
Први потпредседник Владе Србије и лидер СНС Александар Вучић изјавио је вечерас да Србија има прилику да очува политичку стабилност и да је зато страшно важно да људи изађу на изборе.

"Наш је план да у оквиру Националног приоритетног плана који ћемо представити у наредним данима направимо такозвану секторску политику", рекао је Вучић, гостујући у емисији "Ћирилица" на ТВ Хепи, истичући да ће се посебно водити рачуна о оним деловима земље у које ће се улагати и водити рачуна да тамо долазе инвеститори.

Морамо да будемо јачи и успешнији од конкуренције, рекао је Вучић. "Сада имамо изванредну шансу из много разлога, и геополитички се склапају ствари у свету које нам...можда по први пут, уколико успемо да очувамо политичку стабилност, иду на руку", рекао је Вучић.

Он је навео да је, уколико се буде урадило све оно што се планира и уколико се буде успело да се мудро чувамо не сврставајући се, не журећи и не трчехи да се сврставамо "на не зна какву страну", већ да бринемо о себи и својој будућности, сигуран да ће Србија имати просперитет.

Имамо прилику да очувамо политичку стабилност и зато је страшно важно да људи изађу на изборе, рекао је Вучић.

Вучић је, говорећи о пројекту "Београд на води", рекао да је то један од кључних пројеката за развој Србије у којем ће бити ангажоване фирме из свих крајева Србије и да је реч о фабрици на отвореном небу.

Он је рекао да ће ту радити више од 20.000 људи, трошити грађевински материјал из Србије, радити наше грађевинске фирме, развити терцијални сектор...

Према његовим речима, повећаваће се и број летова на и са београдског аеродрома, развијати банкарски сектор, повећавати интензитет саобраћаја, туризма...
"Ово је фабрика на отвореном небу, као и пољопривреда...Истовремено милиони квадратних метара - шта је то него фабрика", запитао је Вучић.

Према његовим речима, инвестиција ће бити 2.8 милијарди евра, а на Србији је да припреми терен и да као држава заради и у потпуности подигне целу земљу како би била још познатија.

На критике које се могу чути поводом тог пројекта, Вучић је рекао да се критиковала и "ЕР Србија", али да је она у јануару 2014. у односу на јануар 2013 повећала број путника за 45 одсто.

Јесам русофил, али Србија не треба да се меша. Ми смо мала и безначајна земља, и наша подршка Русији ништа неће помоћи, само би могли да добијемо "шамаре" од Америке и ЕУ.
Евентуално би могли да буду организовани спонтани протести подршке, без званичне подршке државе, знате како то већ иде.

Nije valjda stvarno upotrebio konstrukciju "strašno važno" ? :eek:

- - - - - - - - - -

Вучић је рекао да се критиковала и "ЕР Србија", али да је она у јануару 2014. у односу на јануар 2013 повећала број путника за 45 одсто.

Nismo ni mislili da će da postupi u skladu sa zakonom
i pokaže ugovor javnosti .. :cool:

Prave patriote ne govore svima naglasu u uvo da su patriote i ne razmeću se time. On je objasnio da je kao namerno slagao, što je glupo objašnjenje. To znači da nije uhvaćen u patriotskoj laži i podmetačini da bi ostalo i dalje tako. Ko zna šta je još slagao i podmetnuo?!

To je politika, a ako misliš na Dveri, čini mi se da niko nije ovde naglasio nijednu humanitarnu akciju koju su izvele, a bilo ih je mali milion, i to još pre nego što su ušle u politiku. Naravno da ćeš u kampanji naglašavati svako delo za koje misliš da je dobro, radili bi to i naprednjaci, ali eno teme "Uspesi SNS" koja se skoro ugasila, a niko nijedan uspeh nije naveo. A ovo dalje što si rekao, ne zna, ti si kazao da si obučen da pratiš detalje, pa ako ima još nešto, ne sumnjam da ćeš postaviti ovde, a ja ću se složiti ako si u pravu, kao i ranije što sam...

Јесам русофил, али Србија не треба да се меша. Ми смо мала и безначајна земља, и наша подршка Русији ништа неће помоћи, само би могли да добијемо "шамаре" од Америке и ЕУ.
Евентуално би могли да буду организовани спонтани протести подршке, без званичне подршке државе, знате како то већ иде.

A mogli bi uputiti dobrovoljce na Krim da se bore za rusku stvar. :per:

To je politika, a ako misliš na Dveri, čini mi se da niko nije ovde naglasio nijednu humanitarnu akciju koju su izvele, a bilo ih je mali milion, i to još pre nego što su ušle u politiku. Naravno da ćeš u kampanji naglašavati svako delo za koje misliš da je dobro, radili bi to i naprednjaci, ali eno teme "Uspesi SNS" koja se skoro ugasila, a niko nijedan uspeh nije naveo. A ovo dalje što si rekao, ne zna, ti si kazao da si obučen da pratiš detalje, pa ako ima još nešto, ne sumnjam da ćeš postaviti ovde, a ja ću se složiti ako si u pravu, kao i ranije što sam...

Opet zamena teza.Na jednu tezu ti postavljaš drugu koja nema veze s prethodnom
. Eto, najpre si se složio zato što si i sam video šta je lopov napravio, a posle si ga pravdao.
Imaš li podatke koliko humanitarnih akcija u predizborno vreme imaju druge stranke?

- - - - - - - - - -

Gde nam je Džos-bot ? Da čujemo šta se novo sneva, kako napreduje nabujalo starešinstvo ? :)

Traži slike sa mitinga gde je bilo milion ljudi da prikaže ko dverački skup.

Mogao je uzeti slike s nekog Cecinog koncerta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back