ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па што је долазио дебилчина да помогне замало и оно дете да му испадне што га је ухватио за сликање? :hahaha:
За то постоје обучени специјалци а не издебилисани политички медиокритети који тако хоће неки глас да скупе.
:hahaha:

Danas navala nobelovaca.:hahaha:
Po tebi nije trebao da dodje na lice mesta i pomogne, trebao je kao dveri da ostane u nekoj toploj supi. Jos bolje bi bilo da nisu ni spasavali ljude, trebali su da ih puste da se smrznu....eto kao dveri razmisljaju :roll:

Ма пусти их, они би хтели да све пропадне како би нешто ситно ућарили.

Фекетић је славна тачка Србске историје, тада је господин Вучић показао јунаштво достојно Обилића и кренуо да спашава мултиетничку нејач. Моја фамилија се одушевила док је гледала акцију спасавања. Било је и суза, и тада смо се заклели да ћемо до краја живота следити тог храброг и мудрго човека.

Штета што господин Вучић није био жив за време косовског боја, да заустави Турке. До битке не би дошло, јер би их господин Вучић преварио неким бриселским споразумом или другим лукавим планом.

botovi-sopot.jpg

Фекетић је славна тачка Србске историје, тада је господин Вучић показао јунаштво достојно Обилића и кренуо да спашава мултиетничку нејач. Моја фамилија се одушевила док је гледала акцију спасавања. Било је и суза, и тада смо се заклели да ћемо до краја живота следити тог храброг и мудрго човека.

Штета што господин Вучић није био жив за време косовског боја, да заустави Турке. До битке не би дошло, јер би их господин Вучић преварио неким бриселским споразумом или другим лукавим планом.
ХАХАХАХАХА! Дај људи наћићу вам ја посао ако хоћете, не бламирајте се по форумима! ХАХАХАХАХА! Да ли је могуће да сте уопште улазили са овим људима у неке дијалоге ја не могу да верујем шта они пишу!

ХАХАХАХАХА! Дај људи наћићу вам ја посао ако хоћете, не бламирајте се по форумима! ХАХАХАХАХА! Да ли је могуће да сте уопште улазили са овим људима у неке дијалоге ја не могу да верујем шта они пишу!

Видиш да се човек спрда са Вучићем;)

Полако Милоше, свићићеш на Србу ..,

а и онако је почео да се понавља ..

Руковао. Нас двојица се одавно познајемо. Био ми је и гост једне године на слави.
Морам овде да ти одговорим да не гушим тему о Украјини. Прво да се исмејем! ХАХАХАХАХ! Чекај како још ниси добио посао а долазио ти је и на славу? ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЈЕ ВОЖД ВУЧАРА СУПЕРМЕН ОД ФЕКТИЋА И ПОРЕД СВЕГА ТОГА ЈОШ И ПОШТЕЊАЧИНА ТОЛИКА???? НЕ МОЖЕ ПРЕКО ВЕЗЕ ДА ТЕ УБАЦИ? http://www.kurir-info.rs/posten-covek-taksista-vratio-tasnu-sa-300000-dolara-clanak-1152363 Да није овај такси возио Вучић. Мислим да је Вучић у прошлом животу био и Махатма Ганди с обзиром колико позива на мир у свету и то да се не догоди украјински сценарио у Србији. ХАХАХАХХАХА! Јел тачно да је Вучић отишао у Брисел и драо се на Тачија јел то истина шта ти је рекао велики вожд?

Па што је долазио дебилчина да помогне замало и оно дете да му испадне што га је ухватио за сликање? :hahaha:
За то постоје обучени специјалци а не издебилисани политички медиокритети који тако хоће неки глас да скупе.

U svakoj drzavi kada se desi neka nesreca, zna se ko ide na lice mesta i sa najviseg rukovodstava. Radio je zajedno sa ''obucenim specijalcima'', sta je trebao da stoji i da gleda ? Onda bi rekli nije pomogao, a stojao tamo.

Sunce ti, kakve njonjare...

Ово је расизам! Антисрбство! Смета ти Србска младеж!

Мало би на врбе да нас вешаш? Или на колац да набијаш?

Е па неће моћи пријатеље! Прошло је то време. Сада је Србија јача него икад, под жезлом моћног господина Вучића. И само да знаш, осветићемо вам се за све, и то врло ускоро.

Бог и свети Сисоје и сви остали Православни свеци су уз нас. Хиландарска ларва се вечерас моли за добробит васколиког Србства.

Dveri su pokazali ''cojstvo i junastvo'' kada su jajima gadjali RTS.

Морам овде да ти одговорим да не гушим тему о Украјини. Прво да се исмејем! ХАХАХАХАХ! Чекај како још ниси добио посао а долазио ти је и на славу? ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЈЕ ВОЖД ВУЧАРА СУПЕРМЕН ОД ФЕКТИЋА И ПОРЕД СВЕГА ТОГА ЈОШ И ПОШТЕЊАЧИНА ТОЛИКА???? НЕ МОЖЕ ПРЕКО ВЕЗЕ ДА ТЕ УБАЦИ? http://www.kurir-info.rs/posten-covek-taksista-vratio-tasnu-sa-300000-dolara-clanak-1152363 Да није овај такси возио Вучић. Мислим да је Вучић у прошлом животу био и Махатма Ганди с обзиром колико позива на мир у свету и то да се не догоди украјински сценарио у Србији. ХАХАХАХХАХА! Јел тачно да је Вучић отишао у Брисел и драо се на Тачија јел то истина шта ти је рекао велики вожд?

Тачно је. Напушио је Тачија најстрашније. Шибтарчина није знала шта га је снашло.

И још му је рекао да сад није у стању ништа конкретно да уради у вези са њим, али кад Русија мало ојача има да га лично стрпа у прдекану, у оквиру борбе против корубције и криминала.

Па шта ако су гађале? Вучић и Тома су показали чојство и јунаштво када су издали Шешеља и написали са Америчким агентима оптужницу против њега. СНСОВЦИ СВИ СЕ САКРИЈТЕ У МИШЈЕ РУПЕ ЈЕР СТЕ ПРОДАВАЧИЦЕ И ЛАЖОВИ! ХАХАХАХАХАХ

[iQUOTE=Ултрасдм;27516007]Вучићу шаљи новог бота овај се покварио.
По могућству из Тонге.[/QUOTE]

Znaci bolje kao dveri ne pomagati drugima, nego ismejavati ako se pomaze drugima, nije ni cudo sto ne prelazite cenzus.

Ово је расизам! Антисрбство! Смета ти Србска младеж!

Мало би на врбе да нас вешаш? Или на колац да набијаш?

Е па неће моћи пријатеље! Прошло је то време. Сада је Србија јача него икад, под жезлом моћног господина Вучића. И само да знаш, осветићемо вам се за све, и то врло ускоро.

Бог и свети Сисоје и сви остали Православни свеци су уз нас. Хиландарска ларва се вечерас моли за добробит васколиког Србства.

Nisam stvarno, svega mi, evo povlačim reč, lepi su ko lutke, ljubi ih majka :mrgreen:

[iQUOTE=Ултрасдм;27516007]Вучићу шаљи новог бота овај се покварио.
По могућству из Тонге.

Znaci bolje kao dveri ne pomagati drugima, nego ismejavati ako se pomaze drugima, nije ni cudo sto ne prelazite cenzus.[/QUOTE]

Двери су организовале бројне хуманитарне акције и вероватно ће прећи цензус.
Него кажи ми ти шта имаш ако Вучић победи.

Znaci bolje kao dveri ne pomagati drugima, nego ismejavati ako se pomaze drugima, nije ni cudo sto ne prelazite cenzus.

Него кажи ми ти шта имаш ако Вучић победи.[/QUOTE]

Kada SNS organizuje humanitarne akcije, to je marketinski trik, a kada to rade dveri, onda nije, onda je postenje u pitanju. Ne verovatno dveri ne prelaze cenzus.
Kada Vucic pobedi idemo dalje ka boljem zivotu.

Него кажи ми ти шта имаш ако Вучић победи.

Kada SNS organizuje humanitarne akcije, to je marketinski trik, a kada to rade dveri, onda nije, onda je postenje u pitanju. Ne verovatno dveri ne prelaze cenzus.
Kada Vucic pobedi idemo dalje ka boljem zivotu.[/QUOTE]

Очекивао сам тако глуп одговор.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back