ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Подршка Генадија Зјуганова Војиславу Шешељу ( Видео)

genadij-zjuganov.jpg

Писмо подршке Генадија Зјуганова, депутанта Руске Думе:

Поштовани Војиславе!

Већдванаест година, хашки инквизитори држе Вас у затвору без пресуде. Aли Ви храбро носите све тешкоће тамновања. За све то време, ви показујете упечатљиву снагу духа својствену словенским народима и непоколебљиво браните историју своје земље од немилосрдне антисрпске клевете.

Ви се борите против лажи и безакоња, а у томе нисте сами! Комунистичка партија Руске федерације, и све левичарско-патриотске снаге Русије, одувек су Вас подржавале у праведној борби за част и достојанство братског српског народа. Ми ћемо и даље наставити да тражимо Ваше ослобађање.

Желим Вам добро здравље и бесмртну веру у победу, јер никакве затворске зидине не могу убити глас победе!

Шеф посланичке групе Комунистичке партије Русије у Државној Думи,

Генадиј Зјуганов

Posto niko nece da ponudi odredjenu sumu za glas- znaci doba kapitalizma alo, nema nista za dzabe.... onda glasam za stranku koja ce imati najmanji broj glasova po meni. Cisto da ovi ne dobiju tih zeljenih 50%. Necete da platite, e pa dobro...

Ботови Старешинства и редикула само цепају са новим банерима, постерима и видео снимцима.

Баш су озбиљно схвалити своју улогу.

Ne smeta meni nista. Meni je samo zanimljivo da neki koji konstantno kace stranacki materijal za izbore nekom drugom koji to nikada ne radi kaze da je bot.

To je bas patoloski.

Izgleda da je bot onaj koji pise, besedi. Onaj koji kaci neke postere i klipove po citavim temamam to svakako nije, vec veoma savestan covek.

Нема ни ДСС, очигледно је да је намештено истраживање.

Само 44%???
Срамота!!!
Сигурно је између 68 и 70%.
А Дверима је опет Ђилас платио 10.000 потписа. Не би они то никад могли сакупити.
Ова расправа на теми избори, између Дверјана и СНС-оваца делује као да је двопартијски систем у Србији.
Окомило се њих 70% на статистичку грешку.
Немојте трошити Вашу драгоцену енергију...чувајте је за 'још боље' сутра, за које се бори друг Први Преварант Века.
Хвала Вам што сте поништили Боркове споразуме,
што сте стрпали Динкића у затвор,
што сте утамничили Мишковића и остале тајкуне,
што не дајете странцима земљу буд зашто,
што сте отворили канцеларију за брзе одговоре,
што сте истражили изборну крађу,
што не сарађујете са окупатором,
што сте остварили са Русима боље економске и билетералне односе,
што не запошљавате чланове странке него само стручне кадрове искључиво преко конкурса,
што сте поништили штетне приватизације и што не улазите у нове још штетније...
Хвала Вам другови, хвала!
Немојте више, не можемо да издржимо колико сте добри, ми Вас и не заслужујемо.
Ви треба да сте већ на небу са светим Српским мученицима, светитељима, просветитељима, у крилу светога Саве и владике Николаја!

Poslednja izmena:
Ne smeta meni nista. Meni je samo zanimljivo da neki koji konstantno kace stranacki materijal za izbore nekom drugom koji to nikada ne radi kaze da je bot.

To je bas patoloski.

Izgleda da je bot onaj koji pise, besedi. Onaj koji kaci neke postere i klipove po citavim temamam to svakako nije, vec veoma savestan covek.

:ok: Ovo stoji! Ne da ne postavljate nista, vec bas nista niste ucinili ni na temi ciji je naslov "Uspesi SNS".
Meni je sve to potpuno razumljivo. Zasto postavljati bilo sta na jednom forumu kada na SVIM tv, u SVIM novinama, na SVIM radio programima na svakih 30 sekundi idu spotovi SNS-a.
Nekim preostade samo forum. Ne mogu bas svi sve!;)

Само 44%???
Срамота!!!
Сигурно је између 68 и 70%.
А Дверима је опет Ђилас платио 10.000 потписа. Не би они то никад могли сакупити.
Ова расправа на теми избори, између Дверјана и СНС-оваца делује као да је двопартијски систем у Србији.
Окомило се њих 70% на статистичку грешку.
Немојте трошити Вашу драгоцену енергију...чувајте је за 'још боље' сутра, за које се бори друг Први Преварант Века.

:ok: To sam ja vec nekoliko puta napisao ali mislim da nista nije slucajno. Jedina istinska opozicija ovoj medijskoj NATO propagandi jesu internet stranice i tu je Vucko dobro procenio sa koje strane duva nezgodan vetar po njegovu "istinu".
Ja mislim da ce nase kolege Mracak, @Miso, @ Nikita, @ 7of9,....zasluziti napredovanje u sluzbi ako uspeju da Dveri eliminisu na izborima.
U suprotnom, nece im biti lako.

Боље да не расипају енергију на нас блатњаве и смрдљиве, неписмене, затуцане, мрачно-средњевековно помахнитале...
Треба само да наставе са својим добрим делима, као и до сада уосталом.
Ја сам сигуран да они у своје слободно време организују добротворне акције помоћи сиромашним грађанима, вишедетним породицама, незапосленим комшијама, пензионерима, да у иностранству прикупљају средства за гладне на Космету, јужно од Ибра, да шаљу СМС на 1033 бар једном у три дана...

Pucaju savezi SNS-a i SPS-a na lokalu, Dačić: Ne znam da li ću u vladu........:roll:........:lol:
Izdvojeno, Politika, Vesti

U jeku borbe za glasove, odnosi naprednjaka i socijalista na lokalu se zaoštravaju. Otkako su raspisani parlamentarni izbori, pala su čak tri opštinska saveza ovih partnera.

Najpre je krajem januara u Vranju SPS zamenio SNS demokratama, a socijalisti su naprednjake prošle nedelje u Valjevu i zvanično smenili sa mesta predsednika gradske skupštine i zamenika gradonačelnika.
U međuvremenu, SNS je „izmakao“ fotelje SPS u Vranjskoj Banji, gde su uz podršku Tadićevog NDS smenili socijalistu Predraga Milenkovića sa mesta predsednika opštine. Početkom februara pala je i vlast u Kniću, gde su na inicijativu DS, LDP i Zajedno za Šumadiju smenjeni i naprednjaci i socijalisti. Međutim, nova većina još nije formirana.

Hoće li se ove čarke preliti i na republički nivo biće poznato tek nakon izbora. U taboru naprednjaka to nisu želeli da komentarišu.
Na drugoj strani, portparol SPS Đorđe Milićević kaže za „Novosti“ da to nikako ne može da naruši odnose dve najveće stranke:
- Verujem da ćemo nastaviti saradnju na rešavanju najvažnijih državnih pitanja. Treba gajiti korektne odnose na lokalu zbog republičkog saveza, ali je svaka lokalna samouprava priča za sebe. Nismo se mešali ni kada je SNS odlučio da napusti vlast u 11 opština, iako smo sarađivali u većini tih mesta.

Dačić: Ne znam da li ću u vladu

Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je da ne zna da li će biti u novoj vladi, i da se ne kaje što je ušao u vladu sa Srpskom naprednom strankom.

“Niko sa sigurnošću ne može reći kako će biti sastavljena nova vlada”, rekao je Dačić novinarim na Kopaoniku gde je danas počeo Biznis forum.
Dačić je istakao da je ubeđen da će koalicija njegove SPS, Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i Jedinstvene Srbije (JS) na poslaničkim izborima 16. marta ostvariti bolji rezultat nego na 2012, kada je osvojila 14,5 odsto glasova.
On je naveo da je to važno da bi ta kolicija imala veću snagu za borbu za svoju politiku, makar i ne ušla u novu vladu.
Izvor: Novosti

Leskovac -- Potpredsednik DSS Nenad Popović izjavio da bi Srbija trebalo da bude na strani Rusije u njenom sukobu sa Ukrajinom oko Krima.

"Mi treba uvek da budemo na strani legalnog parlamenta. Tamo postoji legalno izabrani predsednik i, što je najvažnije, Rusi su naši prijatelji, Krim je oduvek bila ruska luka samo nekom odlukom bivšeg (Sovjetskog) Saveza predat Ukrajini", rekao je Popović na konferenciji za novinare.

On je naveo da Rusija poštuje međunarodno pravo po pitanju nezavisnosti Kosova, kao i da je Srbija istorijski uvek bila uz Rusiju jer su joj Rusi "uvek pomagali, uvek bili uz nas kada nam je bilo teško".

On je izrazio uverenje da će njegova stranka ostvariti "dvocifren rezultat" na parlamentarnim izborima 16. marta, jer je životni standard bio veći za vreme vlade lidera DSS Vojslava Koštunice, od 2004. do 2008. godine.

"Potrošacka korpa je bila 22.000 dinara 2008. godine. Posle evropskih intergacija, korpa je 66.000 dinara. Srbija mora da odluke donosi u Beogradu, a ne da dobijamo naloge iz Brisela ili nekog drugog evropskog centra", istakao je Popović.

Potpredsednik DSS-a je ponovio stav svoje stranke da bi Srbija trebalo da prekine evropske integracije i da počne mnogo više da srađuje sa Ruskom federacijom.

"Hiljade ljudi danas u Srbiji rade na evropskim integracijama, i to rade 14 godina, blizu milijardu evra je potrošeno, a ni jedan čovek, ni jedna organizacija, se ne bavi Rusijom. Zato mi obećavamo da ćemo oformiti kancelariju za saradnju sa Rusijom čim dođemo na vlast", istakao je Popović, koji je u Leskovcu sa mesnim odborima razgovarao o razvoju poljoprivrede.

"Izvoz u EU se smanjuje, a izvoz u Rusku federaciju svake godine raste dva puta. Izvoz poljoprivrednih proizvoda je izvanredan, s tim što se izvoz sira povećao tri, a mesa četiri puta", rekao je on i ocenio da će sporazum o bescarinskom izvozu sa Rusijom biti ukinut ukoliko se nastave evopske integracije Srbije.

Lider leskovačkog DSS-a Aleksandar Pejčić kazao je da je sa Popovićem razgovarao izgradnji distributivnog centra za prodaju i transport robe u Rusiju u okviru Zelene zone u Leskovcu.

Popović je obećao formiranje takvih otkupnih centara za rusko tržište, za čcime, naglasio je, ispoljavaju interes i otkupljivači iz Rusije.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=03&nav_category=11&nav_id=819130

Veoma zanimljiva neutralna politika DSS-a.:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back