Mnogo je stranačkih učmarovaca došlo da troluje uoči izbora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu. Evo ti iz prve ruke.Зна ли неко има ли промена у РИК-у, ЦЕСИД-у и сл. од како је СНС дошла на власт (тј. да ли су на челу људи које је Тадић поставио)?
slusam dinkicevu pricu -ZA ZIVOT BEZ STEDNJE.
-
jelto znaci da mu je kampanja -da nemate dinar u dzepu
Зна ли неко има ли промена у РИК-у, ЦЕСИД-у и сл. од како је СНС дошла на власт (тј. да ли су на челу људи које је Тадић поставио)?
slusam dinkicevu pricu -ZA ZIVOT BEZ STEDNJE.
-
jelto znaci da mu je kampanja -da nemate dinar u dzepu
Ових дана пар пута сам закачио Дачића. Он ми делује најлуђе. Прво почне да прича као нешто тихо, смирено, а онда му га одједном да по интензитету и почиње да се дерња к'o да је пијан. И данас сам га видео у таквом издању у предизборној хроници Другог дневника.
Iz Dačića strah progovara.
И мени делује као да га прогоне неки демони... Страх који се претвара у агресију.
Ових дана пар пута сам закачио Дачића. Он ми делује најлуђе. Прво почне да прича као нешто тихо, смирено, а онда му га одједном да по интензитету и почиње да се дерња к'o да је пијан. И данас сам га видео у таквом издању у предизборној хроници Другог дневника.
Znaci glasamo za bolji zivot na Kosovu i Rusiji?![]()
ono što dolazi ga plaši. Verovatno je shvatio šta ga čeka kad je video da Vučić hapsi i svoje.
Zna li neko da li su Dveri povukle svoju listu? Sudeci po predstavljanju na tv ja imam utisak da su je povukli ili da im je RIK vratio na dopunu i dao rok do 16.marta!?!?!![]()
Ti stvarno u to verujes? On je "svoga" uhapsio da ga skloni dok ne prodju izbori kako se ne bi saznalo da je SNS opljackao banku sa sve znanjem i odborenjem, u najmanju ruku, Jorgovanke Tabakovic. Sa tim parama finansira stranku i kampanju. Ovim potezom kod naivnih ( a ti vidi gde pripadas) dobija pozitivne poene. Ovo moze samo u Srbiji i ovo moze samo velemajstor manipulacije Vucko.
Бр. 9
Републичка изборна комисија је на 44. седници, одржаној 14. фебруара разматрала и донела Решење којим се проглашава Изборна листа ДВЕРИ - БОШКО ОБРАДОВИЋ за изборе за народне посланике Народне скупштине, расписане за 16. март 2014. године.
РИК је донела Решење о испуњењу услова за одређивање представника подносиоца Изборне листе ДВЕРИ - БОШКО ОБРАДОВИЋ у проширени састав Републичке изборне комисије и бирачких одбора, као и Решење којим се утврђује да Марко Пушица, адвокат из Смедерева постаје члан РИК-а у проширеном саставу, а Огњен Ђурић, адвокат из Београда, постаје заменик члана РИК-а у проширеном саставу, као представници подносиоца Изборне листе ДВЕРИ - БОШКО ОБРАДОВИЋ.
http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica/sednice_3.php
Видео сам данас у Другом дневнику Бошка, а на вестима Студија Б Глишића како раде предизборне активности.
Mora da je bilo svih 8 sekundi?Ali, pouzdano znam da na pinku nije bio niko. Tamo izvestavaju samo o PPV i njegovim buducim koalicionim partnerima (Tadic, Ceda, Dacic, ...i DSS) i saopstavaju imena clanova DS koji napustaju istu. To je krucijalno vazno za nas prosperitet.
![]()
Mora da je bilo svih 8 sekundi?Ali, pouzdano znam da na pinku nije bio niko. Tamo izvestavaju samo o PPV i njegovim buducim koalicionim partnerima (Tadic, Ceda, Dacic, ...i DSS) i saopstavaju imena clanova DS koji napustaju istu. To je krucijalno vazno za nas prosperitet.
![]()
Не, него за Косово у Србији и савез са Русијом.
Jesi videla nekad trola?
![]()
Pa nemoguće je da mu dverci budu koalicioni partneri iz prostog razloga što neće biti parlamentarni...
Ti stvarno u to verujes? On je "svoga" uhapsio da ga skloni dok ne prodju izbori kako se ne bi saznalo da je SNS opljackao banku sa sve znanjem i odborenjem, u najmanju ruku, Jorgovanke Tabakovic. Sa tim parama finansira stranku i kampanju. Ovim potezom kod naivnih ( a ti vidi gde pripadas) dobija pozitivne poene. Ovo moze samo u Srbiji i ovo moze samo velemajstor manipulacije Vucko.
Pola ih nije promenjeno, a tek o stranačkoj pripadnosti da ne govorimo.РИК, промењен састав 25. јула 2012. године:
http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica/sastav_3.php
А ЦЕСИД, то је невладина организација која не би требало претерано да нас занима, мада се наметнула као неки фактор у овим годинама, јер је чимбеник евроатлантске демокрације.
I Isus je vaskrso,pa mu ne nalazite mane.![]()
Bolesnik.
Iz Dačića strah progovara.
Seseljov otac hrvat,majka muslimanka
![]()
Suva demagogija. Nikako da kaže odakle investicije, odakle subvencije, odakle veće plate, odakle veće peMzije...