ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово је сјајно из три разлога
Прво, озбиљно ће да угрозе дверце.
Друго, СРС се примањем Младена Обрадовића отворено декларисала као фашистичка странка што је увек и била и добро је што су маске најзад пале.
Треће, можда са Обрадовићем покупе гласове нео-љота и једног дела стадионских хилигана , и тако уђу у скупштину, а што би некрунисаног патријарха нове српске деснице 'Алека' довело до инфракта.

..............a crvenih ni na glasackom listicu...........

..............a crvenih ni na glasackom listicu...........

Мислиш КП?
Не бој се ти за мене. Ако КП на изборе не изађе, ја гласам за коалицију око Демократске странке под вођством друга Ђиде. Врло једноставно.
Проблем је твој што ти не знаш за кога ћеш да гласаш - дал за дверце, дал за радикалце, дал за Коштуњавог, дал за 'Алека', или за Мирка Јовића, Пелевића & Кршљанина. Велика дилема.

Мислиш КП?
Не бој се ти за мене. Ако КП на изборе не изађе, ја гласам за коалицију око Демократске странке под вођством друга Ђиде. Врло једноставно.
Проблем је твој што ти не знаш за кога ћеш да гласаш - дал за дверце, дал за радикалце, дал за Коштуњавог, дал за 'Алека', или за Мирка Јовића, Пелевића & Кршљанина. Велика дилема.

A da,,,to jesu crveni...\

mada tebi vise prilici SPS....legalni crveni naslednici

Politika je u interesu drustva i drzave, a ne licni zivot i interes. Time sto su licne porodicne stvari uneli u politiku pokazuje na kom su oni nivou u stvari i na koji nacin rezonuju stvari. To sto ces ti u naletu nekih emocija da se bratimis sa nekim je tvoja licna stvar, a ne stvar celog drustva. Mada kako rekoh, pokazuje nacin shvatanja politike tih ljudi.

Добри су...... подржавам њихово деловање а нарочито "Образ"-а и Обрадовића..... познавао сам њиховог оснивача Небојшу Крстића који је убијен.......
Nije ubijen nego je poginuo u saobracajnoj nezgodi kao i nazalost hiljade drugih svake godine. Vozite pazljivije ljudi.

Politika je u interesu drustva i drzave, a ne licni zivot i interes. Time sto su licne porodicne stvari uneli u politiku pokazuje na kom su oni nivou u stvari i na koji nacin rezonuju stvari. To sto ces ti u naletu nekih emocija da se bratimis sa nekim je tvoja licna stvar, a ne stvar celog drustva. Mada kako rekoh, pokazuje nacin shvatanja politike tih ljudi.
Па то је оно, "по СрБски", ахахаха.
Какво братимљење, какви бакрачи.
Примили познатог фашисту у странку да пробају гласовима нео-љота и стадионских хулигана да уђу у скупштину, скинувши при томе своју маску коју су дуго неговали - као националисти, али ( шатро ) демократског убеђења.

- - - - - - - - - -

Nasla krpa zakrpu.

Ахахаха, тако је...
Али нека, скинуће дверцима на овај начин проценте.

Novinar Marko Janković kandidat Dveri za gradonačelnika
Tanjug | 05. 02. 2014. - 14:20h 15:32h | Komentara: 31

Beograd - Na listi Pokreta Dveri, koji na beogradske izbore izlazi samostalno prvi na listi i kandidat za gradonačelnika je novinar i voditelj Marko Janković, rečeno je danas u tom pokretu.

Naziv izborne liste je "Dveri - Vladan Glišić", rekao je novinarima predstavnik Dveri Boško Obradović izrazivši uverenje da će ta lista posle glasanja 16. marta biti "jedno od najvećih političkih iznenađenja".

Obradović je dodao da je Glišić nosilac liste a da je Janković - "urbana legenda i autetični Beograđanin, čiji glas je najprepoznatljiviji i koji se nikada nije prodao nijednom režimu" prvi na listi.

Kampanja u dosetkama

"Duhoviti opozicionar Janković će u narednih 45 dana kampanje
dosetkama po kojima ga prepoznaje svaki Beograđanin najbolje demaskirati šeme i dogovore onih koji se već dve decenije smenjuju na čelu srpske prestonice", saopštile su Dveri.

Beograd mora ponovo da bude srpski grad, kao što Abu Dabi pripada Arapima, Beograd mora da pripada Beograđanima, a Beograd na vodi je Beograd - niz vodu, jedna je od Jankovićevih dosetki koje su navele Dveri u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Beograd je više od dvadeset godina talac političara i njihovih "poltičkih kombinacija i kalkulacija" čemu se Dveri oštro protive.
Glišić je rekao da će kao nosilac liste predstavljati sve ljude koji u Beogradu žive i rade a da će kampanja Dveri biti oštra prema svima onima koji su u Beogradu "uveli harač za građane".

Janković je pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za Dveri istakavši da Beograd treba da bude grad svojih grđjana "a ne ljudi koji ništa ne rade, ništa ne znaju da rade i samo obećavaju".

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/440295/Novinar-Marko-Jankovic-kandidat-Dveri-za-gradonacelnika

Ova DS je stavrno nerovatno....
Osnivaci stranke se kandiduju na drugim listama...ali i bivsi PREDSEDNIK stranke predvodi blok protiv svoje dojucerasnje stranka!!!!!!!!!!!!!!

Pa ova DS je komicnija i od Monti pajtona...

Kakav mentalni sklop treba da ima neko pa da tim likovima i dalje veruje?

Nema svrhe na forumu promovisati nekoga, možeš prestati već sad.
DSS lagano prelazi cenzus, dakle, po tom rezonu je bolje da se ugase Dveri, jer su njihovi glasovi bačeni.

Voleo bih da Dveri pređu cenzus, al mi idu na živce ovakvi komentari. Eto nek se svi pogase i crknu da biste vi prešli cenzus...
Samo polako brate, bez nervoze. Nisam ja neki zadrti dverjanin, cisto da se zna. Ali DSS je isto sto i SNS, SPS, LDP, DS itd. a to ljudima nije jasno. Ja nikakve licne koristi ne bih imao od toga da Dveri predju cenzus, tako da nemoj da mi pises to u fazonu da MI predjemo cenzus.

Ja se odavno zainatio da tvrdoglavo glasam za SRS, pa kud puklo, otkad je krenula hajka protiv njih…

I ŠTA SAD?!!

Kad se prošli put čulo da su radikali ugostili predstavnike ruskog Obraza, Forca Nuove i Nacionalnog stroja, mislio sam da je neka nameštaljka… Koliko se sećam dočekao ih je onaj radikalski Đimi Barka… kako god da se zove…

Kapiram da u SRS još uvek postoje kukavičija jaja kao što ih je bilo i pre otcepljenja SNS, ali je strašno što ta kukavičija jaja u SRS uvek vode glavnu reč.

Sad ja treba da dam glas klerofašisti Obradoviću i Obrazu da bih glasao za SRS?

Jel’ se na to sveo srpski patriotizam?!

Da li im smeštaju ili sami prave srranja pred svake izbore da ne bi morali da uzmu vruć krompir u ruke, ali ja ovde podvlačim crtu i teram sve u 3 lepe ***** materine (da mi oprosti ženska čeljad i ostatak finog sveta na ovom forumu).

E, ima da pojedem glasački listić, ako treba, ali svoj glas neću da bacim bilo kome!

U multipartijskom sistemu, kvantitet iznad kvaliteta se, silom prilika podrazumeva… demokratija je demokratija…

Ali da se ide dotle da se sližu sa takvim šljamom kakav je onaj pokisli pinđimiš Obradović?! :dash:

Неће променити политику, већ смо гледали тај филм, кад је прошли пут био под притиском да промени политику - расписао је изборе и мирно отишао.
Ал то је небитно, он има његових 7-8% и неће бити кључни играч, највероватније је да ће се опет гледати спс - снс коалиција са мало промењеним улогама.
Најважније је свести све фракције дс на цензус или испод њега, од Коштунице више нема шта да се отме.

Ja se odavno zainatio da tvrdoglavo glasam za SRS, pa kud puklo, otkad je krenula hajka protiv njih…

I ŠTA SAD?!!

Kad se prošli put čulo da su radikali ugostili predstavnike ruskog Obraza, Forca Nuove i Nacionalnog stroja, mislio sam da je neka nameštaljka… Koliko se sećam dočekao ih je onaj radikalski Đimi Barka… kako god da se zove…

Kapiram da u SRS još uvek postoje kukavičija jaja kao što ih je bilo i pre otcepljenja SNS, ali je strašno što ta kukavičija jaja u SRS uvek vode glavnu reč.

Sad ja treba da dam glas klerofašisti Obradoviću i Obrazu da bih glasao za SRS?

Jel’ se na to sveo srpski patriotizam?!

Da li im smeštaju ili sami prave srranja pred svake izbore da ne bi morali da uzmu vruć krompir u ruke, ali ja ovde podvlačim crtu i teram sve u 3 lepe ***** materine (da mi oprosti ženska čeljad i ostatak finog sveta na ovom forumu).

E, ima da pojedem glasački listić, ako treba, ali svoj glas neću da bacim bilo kome!

U multipartijskom sistemu, kvantitet iznad kvaliteta se, silom prilika podrazumeva… demokratija je demokratija…

Ali da se ide dotle da se sližu sa takvim šljamom kakav je onaj pokisli pinđimiš Obradović?! :dash:

Glavni zadatak SRS pred svake izbore bila je sabotaža.

Kojim sumnjivim okolnostima?

Istim kao krcun, zvonko, vucko....

- - - - - - - - - -

A tebi lepo što im zakivaju poslednje eksere u sanduk, a?

Jel’ ti toplo oko srca?

Dok tvoj nestriženi miljenik masti ravnogorsku bradurinu po molitvenim doručcima…

Obamina ravnogorska pudla…

Jeste ...milo mi je....

Ali nesto nisam primetio da Kostunica ima bradu?

Mozda je to novost...podeli sa nama

Glavni zadatak SRS pred svake izbore bila je sabotaža.

U to ne verujem, ali je činjenica da neko iz vrha te stranke svesrdno pomaže svim njihovim dušmanima…

Prosto-naprosto… Skoro svi ti njihovi prvaci, kao da je neko namerno postavio sve najgore ljude…

Todorović, Radeta… ovaj Veljin mladoženja…

(Oko Martinovića, nisam načisto)

Jedini čovek koji tu zavređuje poštovanje po meni je oduvek bio Zoran Krasić i ubeđen sam da je jedini spas za SRS u Šešeljevom odsustvu bio da on stane na čelo te stranke, a nije… (iz koga-god razloga)

U svakom slučaju, ovde podvlačim crtu; preko nekih stvari se ne prelazi.

Ovo ti je kolaborantska rabota, a takvi ,,kompromisi’’ mogu sve papreno da nas koštaju.

Ni koketiranje s ravnogorštinom mi nije bilo baš po volji, ali to sam i nekako mogao da svarim.

Međutim, ja na ova nacoška sranja svoj pečat neću da stavljam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back