izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То да ли је 4% или 7% је равно покушају да се сазна будућност посматрањем талога кафе у шољи. Опет кажем, агенције раде за новац и своје клијенте.
Zar ti sumnjaš u moje metode? Pa baba me je naučila lično ;)

Pa sta onda? Jel ne smeju zbog toga ljudi iz bivsih republika da se bore za obnovu Jugoslavije?

***..kakav glupan..
Gde su takvi ljudi iz bivsih republika, i kakva obnova Jugoslavije uopste moze da se desi kad su sad sasvim drugacije opste okolnosti nego sto su bile dok je Jugoslavija stvarana i dok je postojala? Gde ste vi bili kad je rusena SFRJ, svi glasali sto za Slobu, sto za Tudjmana i ostale rasturace Jugoslavije.

Ebo te taj,ima rezultate kao i ti :D

ovaj je primer politikanskog demagoga..potpuno promasenog coveka kome na zalost na blanko poverenje poverena cela jedna zemlja a da nije imao nijedan zivotni uspeh pre dolaska na celo drzave....kolika je to greska naroda srbije moze se videti kroz svaki otvoren prozor u srbiji...
palma je za ovog pajaca olicenje sposobnog coveka po svim elementima...

Hm, kako ko. Malo je onih koji će glasati za DS, jer je opozicija gora, pre će precrtavati list. Već sam rekao koji su oni koji pod tim uslovima hoće glasati za DS (takve već znam): to su ljudi iz (uslovno rečeno) više srednje generacije (zapravo, bogataši za naše uslove)- imaju nasleđenu imovinu, deca im se školuju u inostranstvu, oni iz kurtoazije ispunjavaju građansku dužnost, a SNS im se gadi ;)

Cuj, malo je onih koji ce glasati za DS, ako je njih malo, onda je onih koji ce glasati sve osim SNS puno ?

I totalno ti je losa ta generalizacija, samo burzoazija glasa za DS, sprdnja Krste, sve u svemu, kao i na izborima 2004. i 2008. istovetna situacija na Krsti i posle corak

Ljudi nece da glasaju Borisa, Sutanovca, Djilasa, Dulica, Cedu - grozni su

Ali takodje nece da glasaju ni za Seselja, Tomu, Acu, Mackara, Ivicu, Dverjane, sta sve ne - oni su jos veca katastrofa, pa veci ce biti broj nevazecih listica nego sto bi

pojedinacno imao DSS ili SRS ili LDP

ovaj je primer politikanskog demagoga..potpuno promasenog coveka kome na zalost na blanko poverenje poverena cela jedna zemlja a da nije imao nijedan zivotni uspeh pre dolaska na celo drzave....kolika je to greska naroda srbije moze se videti kroz svaki otvoren prozor u srbiji...
palma je za ovog pajaca olicenje sposobnog coveka po svim elementima...

Eh,da je sreca pa da se gledaju rezultati Srbija bi napredovala,ovako samo nazaduje.Sta je ova budala uradila,a ima vlast kao Car,vecu vlast covek i ne moze da ima,ovaj je sve.I predsednik i Premijer,i Guverner,niko u Evropi nema vise vlasti u nekoj zemlji.
I ima cak i dezurnog krivca za sve - Dinkica. Nije u vlasti? Kakve to veze ima,on je kriv za sve i za poziciju i opoziciju,dali ludom narodu krivca za sve i pokradose boga oca.
Lepo rece Njegos...e moj narode stoko jedna.I jesmo stoka.

Cuj, malo je onih koji ce glasati za DS, ako je njih malo, onda je onih koji ce glasati sve osim SNS puno ?

I totalno ti je losa ta generalizacija, samo burzoazija glasa za DS, sprdnja Krste, sve u svemu, kao i na izborima 2004. i 2008. istovetna situacija na Krsti i posle corak

Ljudi nece da glasaju Borisa, Sutanovca, Djilasa, Dulica, Cedu - grozni su

Ali takodje nece da glasaju ni za Seselja, Tomu, Acu, Mackara, Ivicu, Dverjane, sta sve ne - oni su jos veca katastrofa, pa veci ce biti broj nevazecih listica nego sto bi

pojedinacno imao DSS ili SRS ili LDP

Pa, dobro, neće samo i buržoazija. Glasaće i ljudi čija je inteligencija na nivou one gospodže, koja je za prezidenta rekla "Bez njega nisam živa".

Niko nije pricao o obrazovanju ;)
Ja pričam. To je veoma bitno kom biračkom telu se obraćaš. DS da bi pobedio mora da se obrati svom članstvu, nezaposlenima (kojima će se doduše svi obratiti) i onima sa lošim pamćenjem i lakim za manipulaciju. NS, JS i sl. će se obratiti seljacima i neobrazovanima. SNS nekom bućkurišu,...

Ja pričam. To je veoma bitno kom biračkom telu se obraćaš. DS da bi pobedio mora da se obrati svom članstvu, nezaposlenima (kojima će se doduše svi obratiti) i onima sa lošim pamćenjem i lakim za manipulaciju. NS, SPS i sl. će se obratiti seljacima i neobrazovanima. SNS nekom bućkurišu,...

Svi se obracaju svima

Svaki glas je bitan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back