Izbor automobila - potrebna pomoc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se vratimo na temu, uzeo je najubljedljivije najlošije auto kad se usporedu općenito modeli, a čini mi se da je i najlošiji medju baš ova tri vozila. Sada ovo već prelazi u psihologiju, zašto je otvorio temu kad je unaprijed odlučio? I još nas na kraju i obavijesti o svom izboru protiv kojeg su bili svi sudionici teme, čemu to🤔🤔🤔

Netačno moj auto troši 6-7 litara po gradu ti non stop lažeš i izmišljaš. Nemaš ti para ni da probaš neki korejski auto.

Vw više ne postoji u americi kao i ostali nemački precenjeni krševi. Završili karijeru. Počistili ih japanci i koreanci. Šta ima više da filozofiramo kada je DAČIJA prodavaniji auto od golfa.

Vw kaput!

Taj bmw je posebna priča sve sam potanko objasnio a i ja znam da vozim auto pa troši koliko je propisano. Tebi bi verovatno trošio 10 litara.
Pa svima nama trosi tek nesto vise od fabricki deklarisane potrosnje.
Jel ti zaista toliko ne mozes da se sastavis sta pises? :rotf:
Vec smo te ugvatili u lazi koliko trosi kad si pisao da sa punim rezervoarom u Srbiji jedva predjes 500km a rezervoar ti je 42L tako da pusti price i bajke i nemoj vise lagati.
Nego opet nam ne napisa sta je to inovativno i moderno kod tvog auta u odnosu na nemacka. Jel sam lepo napisao da necemo ni dobiti odgovor jer ne mozes ni sa nam odgovoris i mozes samo da prdis u prazno.:zcepanje:

Pa svima nama trosi tek nesto vise od fabricki deklarisane potrosnje.
Jel ti zaista toliko ne mozes da se sastavis sta pises? :rotf:
Vec smo te ugvatili u lazi koliko trosi kad si pisao da sa punim rezervoarom u Srbiji jedva predjes 500km a rezervoar ti je 42L tako da pusti price i bajke i nemoj vise lagati.
Nego opet nam ne napisa sta je to inovativno i moderno kod tvog auta u odnosu na nemacka. Jel sam lepo napisao da necemo ni dobiti odgovor jer ne mozes ni sa nam odgovoris i mozes samo da prdis u prazno.:zcepanje:
Kod koreanaca i japanaca je sve inovativno dok nemci ugrađuju iste motore unazad 30 godina pa zato troše ko tenkovi. Dok su se istočnjaci bavili istraživanjima nemci su plagirali eko testove i uvaljivali svoje krševe širom planete dok ih studenti nisu naguzili.

Sa punim rezervoarom se podrazumeva vožnja do poslednje četvrtine i naravno pre paljenja rezerve. U suštini rezerva mi se nikada nije upalila. I uvek pitaš ista pitanja i mora čovek da ti objašnjava kao da ti je razum sužen 🤔

Ma da mi svi vozim do pola rezervoara i jedva predjemo 500 km.:rotf::zcepanje::hahaha:
Naravno da je kod koreanaca sve inoivativno kad oni kaskaju za ostatkom sveta u tehnologiji.
Pitam te sta a ti naravno ne navodis primer nego pljujes po nemcima a uzdizes neopravdano koreance koji su daleko iza nemaca ali po svemu jer niti su im materijali tako kvalitetni,niti imaju moderne motore a te tvoje lazi kako nemci imaju iste motore 30 godina mozes sam sebi da piskaras jer pogledaj malo paletu mnotore koju nude nemci a pogledaj paletu kod koreanaca gde imas svega par motora u ponudi dok kod nemaca imas jedno 5x vise.

Nemaju nemci nikakvu paletu mitora lupaš gluposti i fantaziraš, koliko su dobri šutnuli su ih iz amerike a koreanci i japanci su preplavili taj kontinent. Nemački šalabajzer je kaput!

Koreanci trenutno imaju najmoderniji sus motor sa najmanjom prosečnom potrošnjom. Skupa istraživanja i nove legure su donele izuzetni napredak dok nemci 30 godina sklapaju jednote isto i lažu po brošurama.

Koreanci trenutno imaju najmoderniji sus motor sa najmanjom prosečnom potrošnjom
A sta je tu moderno?
Hocemo li vec jednom cuti taj odgovor???
Pa naravno da necemo jer imaju svi gotovo ista resenja s tim sto je nemac jedno 10 godina pre koreanaca imao motore sa direktnim ubrizgavanjem.
O paleti motora da ne pricamo jer koreanac ima tri motora u ponudi i to je to a nemci jedno 3x vise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back