Izbacite Zeca iz kuće

Jao al je ovaj Predrag Popovic poceo da smara brate.... a gdje god udjem on mi iskace iz frizidera kao Vucic, udjem na tiktok evo ga, udjem na insta evo ga, udjem na youtube evo ga.. daj brate odmori malo i pustite djeci zeke, ima mnogo drugih stvari na koje treba apelovati a ne na vaskrsnje zeke
 
Dobro nije potrebno privlaciti ali isto tako ih ne treba ni odbijati

Vremena su jako pogodna da odu u druge religije , verovanja i ubedjenja
Niko im ne brani to. U tome i jeste lepota slobodne volje i izbora. Zna se "plan i program" pravoslavlja. Da li si za težak put, za odricanja koja su neophodna zarad večnog života? Nisi? Hoćeš nešto da ti bude udobno na Zemlji, da možeš da grešiš kako ti je volja, a da ne osećaš krivicu zbog učinjenog? Naravno, imaš druge izbore.
 
Sve ove godine mi je i bez zečeva Vaskrs bio najveseliji praznik u 365/6 dana, tako da ne vidim razlog da bi trebalo to da menjam. Mališani se služe običnim čokoladama, bombonama, kolačima i čime već još obogatim trpezu oko bojenih jaja.
Niti mi smetaju, niti mi nedostaju, i nisam nikad razmišlljala o vezi između njih i Vaskrsa, ali okej, sad znam i to.
 
I ja se slažem ali sam kao vernik samo iznela ono što je vezano za proslavljanje Uskrsa prema našoj tradiciji. Ne osporavam ničije pravo da slavi kako hoće.
Ja sam vjernik i slavim sve nase pravoslavne praznike, ali pocelo je da mi ide na zivac neke stvari koje svestenici kazu ili rade ... kako se sad neko prije njega nije sjetio za ovu pricu o zecu? Odakle sad to? Ne mozemo ni da rostiljamo po njegovim rijecima inace cu se odreci vjere ? Ma daj brate...
 

Izbacite Zeca iz kuće​

i njega?

1714657253395.png
 
Uskrs je praznik boginje IŠTAR tj ISTER, pa se na engleskom čak i zove tako, EASTERN
i dakle zec je tu na SVOJOJ proslavi
VI STE DOŠLI KOD ZECA!
je li vam Isus Hrist rekao slavite uskrs??? PA NIJE!
pa što ga onda slavite?!
jer su vam rekli RIMLJANI?=
pa onda se ne bunite nego proslavljajte tu uvrnuti rimsko jevrejsko babilonsku religiju
i ne mudrujte mnogo...ili se vratite RODNOVERJU vi koji ste sloveni poreklom...

JAJA SU VAM PODJEDNAKO ZNAK PLODNOSTI KAO I ZEKA PEKA!
SA ZECOM IZBACITE I JAJCA! I ČOKOLADNA I BOJENA!


The exact origins of the Easter bunny are clouded in mystery. One theory is that the symbol of the rabbit stems from pagan tradition, specifically the festival of Eostre—a goddess of fertility whose animal symbol was a bunny. Rabbits, known for their energetic breeding, have traditionally symbolized fertility.

1714657823394.png


***treba uvesti da se može likovati svoj rodjeni post
mogu svima drugima a da ne mogu sam sebi?!?***
 

Back
Top