NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
NovaIsta:ne mislim na tebe, nego uopsteno..chika_doktor:nekom bog dao sise, nekom mozak a nekom sedmicu na lotu[/QU
nekima samo k.urac...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NovaIsta:ne mislim na tebe, nego uopsteno..chika_doktor:nekom bog dao sise, nekom mozak a nekom sedmicu na lotu[/QU
nekima samo k.urac...
ovaj tvoj frankenstajn je malo apsurdan... kako nihilista moze da bude uspesan i ambiciozan!?!allice:ambiciozan i uspeshan cega god se lati...
medjutim negativne strane: nihilista( ne veruje ni u shta)
allice:Drage djevojke i zene...
Pred sobom imate:
mushkarac izvrsne gradje, vrcave inteligencije i duhovitosti, ambiciozan i uspeshan cega god se lati...
medjutim negativne strane: nihilista( ne veruje ni u shta), nekada grubo ironichan, ima tu moc da ponizi ljude na intelektualnom nivou...
dosta zena je proshlo kroz njegov zivot, svaku je isposhtovao dok su bili u vezi ali ni za jednu se nije vezao istinski...odlichan ljubavnik iako nikada ne pricha o sexu javno.
raskida sa djevojkama na sledeci nachin: da ih ne bi ponizio prilikom raskida, on sam svojim postupcima namerno izludi djevojke da one same se zale kako im je dosta svega...i na kraju dobije ono shto je zelio..
dakle jednom recju emocionalni gad...
Pitanje je: privlachi vas takav mushkarac i zeljele biste ga za sebe, da ga preuzmete pod vashu komandu iako se ne da...
Shta bi ste sve uchinile da ga potpuno osvojite? i dokle bi bio vash prag tolerancije za njegove gluposti?
Baby Kate:Ja ne vidim koje su mane pomenutog gospodina. Bez zezanja.
Ironija (pogotovo malo grublja) meni je superioran vid humora.
Nihilizam, kao što je primetila moje srce, ne ide sa ovim ambicijama, tako da mi ovaj "nihilizam" liči na "ne veruje u kućicu u cveću i puuuuno dvorište dece", a termin "emocionalni gad" je u stvari "čovek koji se nije zaljubio u mene" . "Niti u neku sličnu meni".
"Ima moć da ponizi ljude na intelektualnom nivou..." mislim...pa taman posla da nema tu "moć". A da li će je on upotrebiti i prema kome, to je druga tema.
Onda, ispoštuje svaku ženu sa kojom je, odličan ljubavnik, diskretan, duhovit...
Jedini zayeb može biti u tome što se radi o nekom dečaku koji ima 20 godina, što bi celoj priči dalo drugačiji ton.
allice:ne radi se o momku o 20 godina, to bi objasnilo mnoge stvari
Nego je kontraverzan i to me je na pochetku privuklo ali shvatam da su to sada samo decije igrice koje nikud ne vode, nishta konstruktivno, zapravo smor zivi :?
Ponovo kao i mnoge ostale djevojke me zavela ta neka idealizacija koja uopshte ne postoji ...
odoh ja naci nekog materijalno osiguranog papuchicha... :-D
sinnkе:Pa to si trebala odavno naci, a s ovim se torbat.
allice:e sinnke nisam bash toliko bila veshta ranije, vjerovala sam u ljubav i svi ziveli srecno i zadovoljno do kraja zivota![]()
Tek se sada otreznih :-D
trofazna:sinnke pobogu pa šta radiš sad na krsti???
trebo bi da budeš sa jednom od onih tvojih...![]()
sinnkе:A sta je s tobom? Jesu te zakljucali u kuci?