IZABRAN PAPA: Pokuljao BELI DIM iz Sikstinske kapele, Rimokatolička crkva dobila novog poglavara!

POUKE SVETIH OTACA: Protiv rimokatolicizma i ekumenizma

(Из ,,Окружне Посланице ” Источних Патријараха 1848.год.)
Ви, пак, Латини, који сте измијенили и искварили не само онако изложено исповиједање Православне Вјере, но и многа њихова свештена Црквена Предања, достојни сте тога да вас називамо не само расколницима, него баш и јерстицима, као нарушитеље Апостолских и Отачких правила и Предања. Закон благочастивих царева и устав Црквени кажу: „Ако неко нешто најмање измијени у Православној Вјери, тај је јеретик и подлијеже казнама одређеним за јеретике“.
(Св. Максим Исповедник)
Subotar citira pravoslavne svetitelje, o tempora o mores.

Папистичко. . екуменизам са својом псевдоцрквом и својим псевдохришћанством нема излаза из својих смрти и мука без свесрдног покајања пред Богочовеком Господом Христом и Његовом Православном Црквом. …Без покајања и ступања у Истиниту Цркву Христову неприродно је и бесмислено говорити о неком уједињењу „цркава“, о дијалогу љубави и интерцоммунио..“
(Православна Црква и Екуменизам, Ава Јустин)
Расколници могу имати веру у Свету Тријицу, имати Свето писмо, и тајне, али не спасење.
(Блажени Августин)

Папистичко. . екуменизам са својом псевдоцрквом и својим псевдохришћанством нема излаза из својих смрти и мука без свесрдног покајања пред Богочовеком Господом Христом и Његовом Православном Црквом. …Без покајања и ступања у Истиниту Цркву Христову неприродно је и бесмислено говорити о неком уједињењу „цркава“, о дијалогу љубави и интерцоммунио..“
(Православна Црква и Екуменизам, Ава Јустин)
Расколници могу имати веру у Свету Тријицу, имати Свето писмо, и тајне, али не спасење.
(Блажени Августин)
Subotar citira pravoslavne svetitelje, o tempora o mores.

FB_IMG_1746785889861.jpg

Za novoga papu nam preostaje da se molimo za njega, da mu budemo podrška. Papa Francisko je tražio da se moli za njega. Inače novi papa Lav ima blag pogled i vidi se na njemu da se radi o dobrom čovjeku. Inače, papa Fracisko mi na neki način fali. Bio sam navikao na njegovu vedrinu, osmeh koji leči i širi optimizam. Pogledao sam samo početak mise iz Sikstinske kapele i papa Lav me podsetio na patrijarha Pavla. Imaju dosta sličnosti. Umerenost, blagost.

Za novoga papu nam preostaje da se molimo za njega, da mu budemo podrška. Papa Francisko je tražio da se moli za njega. Inače novi papa Lav ima blag pogled i vidi se na njemu da se radi o dobrom čovjeku. Inače, papa Fracisko mi na neki način fali. Bio sam navikao na njegovu vedrinu, osmeh koji leči i širi optimizam. Pogledao sam samo početak mise iz Sikstinske kapele i papa Lav me podsetio na patrijarha Pavla. Imaju dosta sličnosti. Umerenost, blagost.

Da, nema taj neki "zao" pogled kao Benedikt i Porfirije. Zanimljivo opažanje

Kako da se molis za nekoga Koji je u pravom nastupu pokazao da je on zamenik Hristov na zemlji.
Mir vam kaze, imitirajuci Hrista.
To je blasfemija.
Teski greh, Hula na Duha svetoga
Zamenik Hristov na zemlji je Samo Duh svesti.

A Jos i glava crkve?
Pa to je Sam Hristos.

I Jos se obozava kao bog i nepogresiv je kao bog.
On prasta grehe kao bog...

Pa to je prvi stepen antihriscanstva.

On je u Startu pokazao da je blasfemija njegov najveci Motiv.

Kako ces se moliti?
O Boze izbij mu iz glave blasfemiju i ucini ga hriscaninom?

Ili ces se moliti:
Boze pomizi da ovaj Sto huli na Boga pridobije Sto vise ljudi za katolicanstvo koji ce ga obozavati?

Poslednja izmena:
Samoproglašeni Bog na zemlji.
Зато смо се као православни верници одавно одвојили од њих јер православни верници Богочовека Исуса Христа су слуге на Земљи а Царство Небеско је крајњи циљ.
Апсолутно нека њих где су и нека нас не вређају било каквим идејама које су у супротности са нашим веровањима.

1.

2. A Jos i glava crkve?
Pa to je Sam Hristos.

3. I Jos se obozava kao bog i nepogresiv je kao bog.
Kako je moguce da ljudi Sve ovo gore ne vide ne provere?
Da je to rotalno antihriscanstbo a ne hriscanstvo?
Kao pijani, Sve im jednom?

Otkrivenje 14,8 I drugi anđeo za njim ide govoreći: "Pade, pade Babilon veliki, koji je žestokim vinom bluda svojega napajao sve narode."

Kako da se molis za nekoga Koji je u pravom nastupu pokazao da je on zamenik Hristov na zemlji.
Mir vam kaze, imitirajuci Hrista.
To je blasfemija.

A Jos i glava crkve?
Pa to je Sam Hristos.

I Jos se obozava kao bog i nepogresiv je kao bog.

Pa to je prvi stepen antihriscanstva.

On je u Startu pokazao da je blasfemija njegov najveci Motiv.

Kako ces se moliti?
O Boze izbij mu iz glave blasfemiju i ucini ga hriscaninom?

Ili ces se moliti:
Boze pomizi da ovaj Sto huli na Boga pridobije Sto vise ljudi za katolicanstvo koji ce ga obozavati?
Hrist/os kaže da se molimo i za svoje neprijatelje. A papa Lav mi ne izgleda kao neprijatelj. Nije ni Francisko. Naprotiv, prijateljski.

Флаша и љубавнице чине своје код вулфа. А овај други лепо живи у целибату.
Da da Ameri poznati po tome. A stigne i da body builduje pa lep i debeo na oči.

A kad se provede dve decenije u Kovilju gde je takav tipik, video bi na šta bi ti izgledao američki "celibaćanin".

Back