IZA MENE JE MASLINA KOJU JE ZASADIO CAR DUŠAN: Nesvakidašnja božićna čestitka predsednika Srbije sa Svete gore

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Масони су отпад, ђавољи синови, а не православци... то би као паганин морао знати...

Ja nisam paganin već... ne znam ni sam kako sebe da dekalrišem. Ne verujem ni u jedno božanstvo, a žestoki sam protivnik svih religija.

Масони су отпад, ђавољи синови, а не православци... то би као паганин морао знати...
A da li je to istina ili ne? Mislim da to glediste ka masonima u pravoslavnoj Crkvi nije tako zestoko kao recimo u Rimokatolickoj...

A da li je to istina ili ne? Mislim da to glediste ka masonima u pravoslavnoj Crkvi nije tako zestoko kao recimo u Rimokatolickoj...
Жешће је него код паписта...

није само против масонерије, већ се предаје проклетству - анатеми... (богослужбено се проглашава за зло масонерија)

ДЕо православља који масони контролишу, иако је ућуткан и поткупљен, никако није про масонски... и логичније је скужит то, јер је масона било мање камуфлираних у православне него у католике, код нас је национална одредница антитело за луцифераше

Жешће је него код паписта...

није само против масонерије, већ се предаје проклетству - анатеми... (богослужбено се проглашава за зло масонерија)

ДЕо православља који масони контролишу, иако је ућуткан и поткупљен, никако није про масонски... и логичније је скужит то, јер је масона било мање камуфлираних у православне него у католике, код нас је национална одредница антитело за луцифераше
Pa Jugoslavija je masonska tvorevina. Kralj Aca je najčuveniji mason...

Pa Jugoslavija je masonska tvorevina. Kralj Aca je najčuveniji mason...
покајни наравно... зато је и платио у Марсељу главом...

СХС је творевина Србске војске која је постигла немогуће и њеног краља...

потоња инструмензализација и злоупотреба постигнутог је једини масонски ''успех''...

а и шта могу друго лопови и гњиде са кецељама осим да покраду и да се подвуку домаћину Србије

na hilandar se ide ne turisticki, nego poklonicki

covek se pre toga dusevno pripremi, posti, tamo obidje sta zeli, pa ucestvuje u sluzbama, i tom prilikom se pricesti i dobije blagoslov

kao neki unutrasnji uvid, resurekcija
А шта ће протестант Вучић у Хиландару?

Back