IZA MENE JE MASLINA KOJU JE ZASADIO CAR DUŠAN: Nesvakidašnja božićna čestitka predsednika Srbije sa Svete gore

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
HILANDAR - Iza mene je maslina koju je po predanju zasadio car Stefan Dušan. Manastir Hilandar je veličanstven, a bez obzira na to što su pred srpskim narodom velika i teška iskušenja, uveren sam da zajedno i ujedinjeni možemo da učinimo našu Srbiju još snažnijom i boljom za sve njene građane. Hristos se rodi.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...estitka-predsednika-srbije-sa-svete-gore-foto

Maslina cara Dusana.jpg

dakle predsednik srbije u poseti hilandaru, koji su osnovali srpski vladari pre oko 1.000 godina. da ne pominjemo usa koja nema ni 300 godina, ili kinu koja je drzava stara 4000 godina, ni cro extremiste koji ne bi ni imali drzavu da nije bilo karadjordjevica

sve u svemu, tesko je vreme, nece biti lakse, ali nama je uvek tako. i 1914, i 1941 i 1991 i 1999, uvek je zapad ovde masakrirao hiljade i desetine hiljada gradjana zena i dece, i to nekaznjeno. valjda je bog sa onima koji smo sa njim

Poslednja izmena od moderatora:
Сад монаси да се баце у рибање сваког дела где је овај шиптар прошао, а модератор да затвори ову непотребну и дупеувлакачку тему коју је отворио претендент на место председника МЗ одбора Српске Неписмене Странке.

HILANDAR - Iza mene je maslina koju je po predanju zasadio car Stefan Dušan. Manastir Hilandar je veličanstven, a bez obzira na to što su pred srpskim narodom velika i teška iskušenja, uveren sam da zajedno i ujedinjeni možemo da učinimo našu Srbiju još snažnijom i boljom za sve njene građane. Hristos se rod

Pogledajte prilog 832529

dakle predsednik srbije u poseti hilandaru, koji su osnovali srpski vladari pre oko 1.000 godina. da ne pominjemo usa koja nema ni 300 godina, ili kinu koja je drzava stara 4000 godina, ni cro extremiste koji ne bi ni imali drzavu da nije bilo karadjordjevica

sve u svemu, tesko je vreme, nece biti lakse, ali nama je uvek tako. i 1914, i 1941 i 1991 i 1999, uvek je zapad ovde masakrirao hiljade i desetine hiljada gradjana zena i dece, i to nekaznjeno. valjda je bog sa onima koji smo sa njim
plašim se, da ne udari grom u maslinu...ako promaši ovog bezbožnika

covek se pre toga dusevno pripremi, posti, tamo obidje sta zeli, pa ucestvuje u sluzbama, i tom prilikom se pricesti i dobije blagoslov
Upravo tako je to gospodin predsjednik Aleksandar Vucic obavio.

HILANDAR - Iza mene je maslina koju je po predanju zasadio car Stefan Dušan. Manastir Hilandar je veličanstven, a bez obzira na to što su pred srpskim narodom velika i teška iskušenja, uveren sam da zajedno i ujedinjeni možemo da učinimo našu Srbiju još snažnijom i boljom za sve njene građane. Hristos se rod

Pogledajte prilog 832529

Lepo je sto je u Hilandaru nego objasni ti meni sto Vucic ovako masonski uvek drzi ruke ?

Kako se uklapa masonerija sa pravoslavljem?

Back