Lepoto, izvadila si se sa poslednjom rečenicom! Kratko i jasno: "Izuzev - izuzetno"Svaka žena zna da ne može u jednom muškarcu naći sve što joj treba, ali neće svoju ljubav podeliti na dvojicu.
Izuzev - izuzetno.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepoto, izvadila si se sa poslednjom rečenicom! Kratko i jasno: "Izuzev - izuzetno"Svaka žena zna da ne može u jednom muškarcu naći sve što joj treba, ali neće svoju ljubav podeliti na dvojicu.
Izuzev - izuzetno.![]()

...izuzetnost je potvrda Izrecenog...Lepoto, izvadila si se sa poslednjom rečenicom! Kratko i jasno: "Izuzev - izuzetno"![]()
naravno da nema ljutnje... volim šalu sa prijateljima......izuzetnost je potvrda Izrecenog...
- Soradze,-nema ljutnje jer bih se naljutio...-...![]()

Neka mi neko kaže zašto se uvek istopim od miline kad god pročitam napisano mogŽivimo u gardu, stisnutih ruku, spremni za odbranu, za borbu.
Davanje poklona je vežba koja nam postepeno otvara ruke.
Samo otvorene i raširene ruke mogu primiti poklon.
Na sceni smo osvetljeni reflektorima, živimo na svetlu.
Dok smo na sceni svako može videti našu senku, i optuživati nas zbog nje.
Posmatrači i kritizeri nemaju senku zato što oni žive u tami.

Izgleda, prijatelju, da si ti prevelik umetnik za naše filosofe. Mislila sam da oni sa veeeelikim srcem mogu da oplemene sve oko sebe.....Čak - da treba da oplemene...Hvala ti
Hakim nije dobrodosao, na pdf filozofija naročito, kažu - zato što pise suptilno.
Anestezija je omiljena metoda koju upotrebljavaju - uvođenje u indukovanu komu, u san bez bola ali i bez snova.
Ma koliko moćna bila, anestezija nikada nikoga nije izlečila.
Potrebno je izneti stvari i ljude na svetlo, na pozornicu, i pogledati senku koju stvaraju.
Teme, ali i odgovori na tvoja ozbiljna pitanja su na "stand by"-u... U američkom biznis jeziku postoji izraz "outstanding", što označava nekakvo lebdeće stanje, posao, ili problem koji je lebdeći, koji je na čekanju, koji se još ne rešava... Tako da ti ostajem dužna odgovore, ali ti zato šaljem jedan huge hugI tu su, samo u prethodnom postu, napisani naslovi i uvodna pitanja za najmanje tri forumske teme,
ali ce, koliko citam, mnoge dobre teme ostati na cekanju do daljeg.

što je za tebe pravednost za drugog možda nijeNe deluje anestezija na mene, to sam preležao
Da li je anestezija sredstvo za ostvarenje ciljeva ili je anestezija cilj?
Da li je pravednost sredstvo za ostvarenje ciljeva ili je pravednost cilj?
Da li je bog sredstvo za ostvarenje ciljeva ili je bog cilj?
Ko zna odgovore na naizgled jednostavna pitanja, taj ne (p)luta.
Većina se ne usuđuje da ova pitanja postavi sebi, a ipak olako prihvataju upravljanje i vlast.
Suptilno? Naprotiv, od ovoga ne može jasnije.

Na to bi mogao ti da nam daš odgovor.Tracarenje?
TRACARENJE????
Da li je tracarenje cilj,
ili je tracarenje sredstvo za dostizanje cilja?
Ako pdf psihologija i filozofija nije pravo mesto za postavljanje pitanja, razmišljanje, suprostavljanje stavova - gde je?što je za tebe pravednost za drugog možda nije
zato i izbijaju velike rasprave pa čak i ratovi i to sve u ime neke njihove pravde
svaka strana za sebe misli da je u pravi i da je pravda baš na njegovoj strani.
Vidiš ja nemam dilemu te vrste kako si ti postavio pitanje
Da li je Bog sredstvo za ostvarenje ciljeva ili je Bog cilj
Niti mi je Bog sredstvo za ostvarivanje ciljeva, ciljeve ostvaruj sam a nije mi ni Bog cilj već mir, ljubav, odanost, razumevanje, cilj mi je da budem što bolji prvenstveno čovek a onda i vernik. Mislim da je to dovoljno
A tračaranje ko šta kako na nekom drugom pdf-u ..... pusti to ..... ne priliči jednom filozofu tvog kalibra takva pisanja a i to ostavi za tamo gde se to dešava![]()
Kojim tračarenjem?Na to bi mogao ti da nam daš odgovor.
Zašto si pribegao tračarenju?
To ti je cilj?
Šta dobijaš na tom cilju kao nagradu?
Misliš da ćeš tračarenjem stići do cilja?
Dobri sagovornici su uvek dobrodošli a iskreno i oni malo manji, jedino nekulturu ne podnosim i potrebu korisnika za uvredljivim postom.Krenula si, ničim izazvana, sa zamenom teza, i nastavljas da guras u pogresnom smeru.
Trač je reč nemačkog porekla koja označava ogovaranje, olajavanje, klevetanje, pa i brbljanje.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Trač
Ovde ne ogovaram, ne olajavam, ne klevecem i ne brbljam.
Ako ti ne primecujes da se na forumu ne bavim tracarenjem nego da se borim protiv njega, onda nisi bolja od onih koji tracarenje smatraju vrlinom, a borbu protiv njega sankcionisu.
Ovo je forum, agora, mesto gde se ljudi koji imaju sta da kazu i ljudi koji zele da cuju sastaju uz obostranu korist.
Ovo nije i ne sme biti trač partija.
Za forum, a protiv nenormalnog, se ovde borim.
Razume se, nemam administratorska ovlascenja, za sada, pa koristim jedino sto imam - rec.
Dakle reč, a ne trač.
Hvala ti
Hakim nije dobrodosao, na pdf filozofija naročito, kažu - zato što pise suptilno.
Anestezija je omiljena metoda koju upotrebljavaju - uvođenje u indukovanu komu, u san bez bola ali i bez snova.
Ma koliko moćna bila, anestezija nikada nikoga nije izlečila.
Potrebno je izneti stvari i ljude na svetlo, na pozornicu, i pogledati senku koju stvaraju.

Ovde me ne zanima šta je pdf filozofija već pdf psihologija.Ako pdf psihologija i filozofija nije pravo mesto za postavljanje pitanja, razmišljanje, suprostavljanje stavova - gde je?
I od kada se to naziva tračarenjem?
I kako to da moderatori mogu tako olako da etiketiraju korisnike, zar za njih ne važi osnovno pravilo - da poštuju druge?
Lepoto, uloge su podeljene! Predstava traje... Posmatrača ima raznoraznih... Uvek smo posmatrani. Usamljeni vozači u kolima na semaforima često zaborave na kamere okolni svet koji ih posmatra, pa kopaju po nosevima, uživajući u "blagu" koje su iskopali... Kamere i to snimaju, kao i oči okolnih posmatrača...Moderan čovek je učesnik u globalnom orvelijanskom eksperimentu.
Svaki metar gradskog prostora je pokriven nečijim kamerama, prodavnice banke parkovi pošte, u svakom autobusu ih ima bar četiri, ako ne računamo one u validatorima.
Ne znamo ko snima, ko montira, ko po službenoj dužnosti pregleda snimke, ni ko ih iz ličnih razloga gleda.
Znamo da smo posmatrani i snimani, ali smo i uspavani i ne pružamo otpor.
Pa kad smo već na sceni, osmehujmo se. A osmeh kao osmeh, dobronameran će ga prihvatiti i osmehnuti se,
a zlonameran ili uplašen će prepoznati pretnju u iskeženim zubima.
Svakome po zasluzi.
Osmeh za sve![]()
 Mrgud je dobro igrao Šicera. Moja deca su ga mrzela, ja sam se smejala i volela odličnu glumu svog starijeg prijatelja...

Muzika umesto tračanja i brbljanjaDobri sagovornici su uvek dobrodošli a iskreno i oni malo manji, jedino nekulturu ne podnosim i potrebu korisnika za uvredljivim postom.
Da naglasim da ovo napisano je uopšteno a ne lično da nebi slučajno neko zloupotrebio moje napisane rečenice.
Tračanje kako si izvukao definiciju je i brbljanje a ja eto baš tako shvatih i napravih na neki način temu sa pitanjem od toga na osnovu tvoje izjave
Muzika za bogove! Veličanstveno... Hvala, lepoto!Ko na vreme ogluvi, rešiće se ljudskog brbljanja, ali će moći i dalje da razgovara s bogovima.

Ove tvoje mudrolije, ovo danas napisano mi je već odredilo da je ovaj dan vredan življenja! Moje razumevanje ide dotle da dišem istim zapetama, tačkama i novim redovima tvoje savršene pismenosti i poruke...Čovek je stvoren od zemaljskog praha i daha, duha. Sve na svetu je stvoreno od reči, osim čoveka.
Dakle, ne od brbljanja, nego od reči.
Brbljanje, koje neki rado koriste, stvara pometnju, haos, sukobe, i obesmišljava i narušava stvaranje koje traje.
Ko ne može da pronađe svoje reči uvek ih moze potražiti u tuđim rečima, i u njima naći dobar početak.
Početak izlaska iz brbljanja u sopstvenoj glavi, i stvaranja kakve-takve uređenosti. Jer, onaj ko u svojoj glavi ima samo brbljanje, to prepoznaje u svemu sto vidi.
Platon je napisao da moramo znati sve da bismo znali bilo šta, a ne obrnuto.
Od dubine znanja o svemu, dakle od dubine svesti, zavisi šta ćemo videti i razumeti o pojedinačnom delu ili reči.
Brbljivcu su, sasvim sigurno, i Platonove reči brbljanje - ali to ne govori nista o Platonu.