Iza digitalne zavese - ceo svet je pozorište

A zasto je ljudima toliko bitno da ogole druge? Da im skinu avatare, da ih raskrinkaju, da pronadju tu neku uplasenu osobu, otudjenu, da im nadju mane, da im pokazu koliko su slabi u realu? Cemu ta potreba i ovde i u realu?
Meni je bas zanimljivo da se druzim sa ljudima i njihovim avatarima. Bas ono kako oni zele sebe da predstave. Realnost mi je suvoparna, predvidljiva, realna, nije mi u opste seksi. Ima svoje kvalitete naravno ali i ovaj svet takodje.
Naučili su ljudi da budu loši... Ne smeju da budu ono što jesu, ne smeju da pokažu da su slabi, da su iskreni, suzni, bolesni, razočarani... ne smeju ljudi ni iza avatara da priznaju da su ranjivi i da im nedostaje ljubav, duhovnost, zagrljaj... ljudi i u ovom virtualnom svetu igraju pogrešne uloge... nažalost...
Ne poznaju isceljujuću moć iskrenosti, nažalost....
Hvala na komentaru... Uživala sam...
:cistinaocare: :heart2::heart2::heart2:

Malena, pa šta rade ovde protesti? @Soradze
Nisi shvatila, draga?
Na ovoj temi se govori o tome da ljudi sebi biraju uloge koje igraju u dijapazonu od mlako do vrelo...
Ljudi žive svoje uloge, po nekoliko njih u isto vreme, voleli te uloge, ili ne... igraju ih i u reali i u virtuali...
Ova pametnica je odabrala pored ostalih uloga u svom životu da bude i policajka... i to veoma humana, topla, patriotski naklonjena... Njena poruka nama svima zaslužuje da bude na ovim stranicama... U pozorištu života zaslužuje gromoglasan aplauz...
Da pojasnim još bolje... eto, tvoja uloga u virtuali je da postaviš ovakvo pitanje...
Moja uloga je da shvatim da ti poenta ove teme nije jasna, verovatno zato što je uopšte nisi ni čitala i da igram ulogu prologa... baš kao što je nekada Mija Aleksić igrao prologa u predstavi "Dundo Maroje" u Jugoslovensko dramskom pozorištu...
:heart2:
Screenshot_138.png

🌺🌺🌺

Naučili su ljudi da budu loši... Ne smeju da budu ono što jesu, ne smeju da pokažu da su slabi, da su iskreni, suzni, bolesni, razočarani... ne smeju ljudi ni iza avatara da priznaju da su ranjivi i da im nedostaje ljubav, duhovnost, zagrljaj... ljudi i u ovom virtualnom svetu igraju pogrešne uloge... nažalost...
Ne poznaju isceljujuću moć iskrenosti, nažalost....
Hvala na komentaru... Uživala sam...
:cistinaocare: :heart2::heart2::heart2:
Da iskrenost uverk ima nagradu
sama je sebi nagrada :heart:
ko je iskren oseti tudju iskrenost
neiskreni ne, njima je iskrivljena percepcija
tako da je sama iskrenost i najbolji test
kako drugi odgovore na nju to ih razotkriva...

...iskrenost je ispoljavanje sebe onakvim kakvim se u trenutku ispoljavanja
nalazite u datom desavanju i sa okruzenjem koje zauzuma odredjeni nivo
bliskosti kod Ispoljitelja...ne mozemo biti iskreni pred nekim ko ne zasluzuje ili
ne moze da dozivi nasu otvorenost i, svakako ne trebamo biti obmanjivaci ili davati lazne sudove ili odgovore...postoji Iskrenost i Odmjerenost...Iskrenost je nagost duse i tako se i trebamo ponasati ...to je kao razgovor u spavacoj sobi...

Back