Iz zenskog ugla

..bolje prolaze SNALAZLJIVE djevojke...to je definitivno.
Vidio sam par primjera u kojima su prosjecne OSTROKONDZE unistile momke koji su bili primjeri u drustvu i gradu...
...isto tako sam gledao kako glupe ljepotice prolaze iz ruku u ruke...sto momaka, sto starkelja...

Moj zakljucak bi bio...bolje prolaze one koje znaju na najbolji nacin raspolagati onim sto posjeduju...

tako je, Bokice!

Bilo je nesto ovog tipa cini mi se ali da priupitam..da li bolje u životu prolaze lepe ili ružne devojke?
Nije moja ideja pa sam se i sam zamislio..ono realno lepe se unovce ako su pametne..ali mozda manje rade na sebi..mozda se ruznije vise trude pa se usavrsavaju..imao sam lepu i ruznu i losije iskustvo imam sa lepom jer je na svakom delu tela videla mane i nedostatke..trip da ce joj jedna kockica cokolade napraviti haos..mnogo je nesigurnija u sebe od ruznije..ili ruzna dobro krije i nema potrebu da se svakom dopadne kao lepa..ne trazi na svakom koraku dokaz i lakse prica o manama..nebitno sad ovo sto rekoh sta vi mislite

Pa kako mi mozemo da znamo to? MIslim ako sam lepa mogu da ti kazem u ime lepih ili u ime mene, jedne, lepe..
A ako sam ruzna, onda mogu da ti kazem u ime ruznih, ili u ime mene, jedne, ruzne

Dakle svakako ne mogu da ti odgovorim na oba :mrgreen:

U zivotu bolje prolaze one koje bolje prolaze..kakve veze ima lepota sa tim.

Pa kako mi mozemo da znamo to? MIslim ako sam lepa mogu da ti kazem u ime lepih ili u ime mene, jedne, lepe..
A ako sam ruzna, onda mogu da ti kazem u ime ruznih, ili u ime mene, jedne, ruzne

Dakle svakako ne mogu da ti odgovorim na oba :mrgreen:

U zivotu bolje prolaze one koje bolje prolaze..kakve veze ima lepota sa tim.

Mene vise interesuje kako covek pouzdano zna da je lep, ja ne znam, sebe gledam iznutra a ne spolja, mozemo samo da kazemo da li su nam pricali da smo lepe i da li se osecamo lepim a to je vise stvar samopouzdanja i toga kako samopouzdanje utice na uspeh.

Mene vise interesuje kako covek pouzdano zna da je lep, ja ne znam, sebe gledam iznutra a ne spolja, mozemo samo da kazemo da li su nam pricali da smo lepe i da li se osecamo lepim a to je vise stvar samopouzdanja i toga kako samopouzdanje utice na uspeh.

E sad tu postoje teorije i teorije..neki tvrde da je lepota u oku posmatraca, a neki da postoji i "objektivna lepota" nevezana za neciji specifican ukus i tako to
Pa ne moze pouzdano da zna, bitno da je sebi lep, a recimo ako vecina govori da je lep valjda je to onda neka objektivnost..

..bolje prolaze SNALAZLJIVE djevojke...to je definitivno.
Vidio sam par primjera u kojima su prosjecne OSTROKONDZE unistile momke koji su bili primjeri u drustvu i gradu...
...isto tako sam gledao kako glupe ljepotice prolaze iz ruku u ruke...sto momaka, sto starkelja...

Moj zakljucak bi bio...bolje prolaze one koje znaju na najbolji nacin raspolagati onim sto posjeduju...

Једном и ја да се сложим с тобом! :bob:

Nema zivot mnogo veze sa lepotom, ni fizickom ni unutrasnjom... znam neke lepe koje je u zivotu lepota vise kostala nego svetog petra kajgana... znam i lepe iznutra koje su se mnogo namucile u zivotu... a znam i za one ruzne sa svih strana koji su se probili u zivotu... sve je to kocka

Back