Millena
Aktivan član
- Poruka
- 1.922
izvuci pramenove boja cokolade na primer, to moze. moja drugarice je isla iz crne u smedje, sada je plava. ali trebalo je dosta vremena. samo postepeno idi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
carolina 212:Lorealov skidac boje i frizer. Ja sam otisla dva puta u tri meseca i iz crne dosla do svetlo plave. Nisam puno skracivala kosu
biti novi clan na zenskim temama je super.. necu ja da osvanem plava, to je bilo onako figurativno, ja bih samo do smedje. a naravno, hvala dragim koleginicama, bile su mi od pomoci - ali svakako, prvo sledi detaljan razgovor sa mojom frizerkom. ako odem iz crne, evo obecavam ti slike pre i posle...DECHKONJA:kako je tesko biti novi clan uhali definitivno sta te briga kako god tebi ce se svidjati a sto se tice preparata, drage i ljupke koleginice su ti rekle toliko nacina da ces kada osvanes plava biti sama sebi pun pogodak pa i na dalje...p.s. ali mora sobecati neku sliku da vdimo ako je to sve ispalo
anavi0210:biti novi clan na zenskim temama je super.. necu ja da osvanem plava, to je bilo onako figurativno, ja bih samo do smedje. a naravno, hvala dragim koleginicama, bile su mi od pomoci - ali svakako, prvo sledi detaljan razgovor sa mojom frizerkom. ako odem iz crne, evo obecavam ti slike pre i posle...[/QUa
ali ja sigurno moram da ti kazem kako mi je drago dobiti poruku dobrodoslice od pripadnice neznijeg polahvala lepo
to je neka vecita debaata ali ja mislism da je definitivno crna boja kose na devojkama potpuni pogodak,ali naavno nista protiv plave,ali sobzirom da si ti obecala sliku i pre i posle farbanja i jso posle konsultacija sa frizrekom,ja mislim da ce to biti potpuni pogodak i praznik za oci
![]()
anavi0210:jao bre.. nemoj, sad cu da se zarumenim.. mada, s obzirom da me vecina njih zna kao crnu vec su se navikli i kazu da mi odlicno stoji. ali, meni je malo dosadilo... videcemo
anavi0210:Hvala puno na komentarima, sve sto ste napisale je glavni razlog zbog koga ne bih rizikovala. Na netu sam pronasla neka pozitivna iskustva, ali ih je bilo jako malo. Valjda je samo prolazna zelja za promenom, ali kad pomislim na sisanje.. a koliko je trebalo samo da poraste..
Pre par godina sam se ofarbala u srnece smedje, pa u crveno, a onda u tamno smedje. Na smedju mi je frizerka izvukla pramenove, ali blansom, i bilo je ok. Ali, onda mi dunulo da menjam pa se prefarbala u crno i od tada sam crnka (ima jedno 8 godina). Bolje da ne rizikujem, trudim se da negujem kosu a jedva sam je oporavila od silnih tretmana (imala sam cak i mini val pre 4 godine)