iz crnke u plavusu

pa prvo idi u smedju, pa na pramenove, pa onda.

Or just go for the whole thing - pravo u blond.

Ali verujem da je to mnogo agresivnije i radikalnije, i verovatno da bi ti prilicno sje8alo kosu...

Ako hoces promenu JUST DO IT! Blans i gotovo! DZA ili BU!

Isti ti je djavo, da li ces da budes neko vreme sarena, ili ce kosa da ti izgori, a nece odmah. Mislim ako nemas jaku i suvu vec u startu. Ako ti je masnija, ima cak da ti bude super. :razz:

Izgorena kosa moze i da se zamaskira. Sarenis ne moze. :razz:

Mislim, kakva je to zena koja bar jednom u zivotu nije izgorela kosu.:lol:
Kosa je i ovako mrtva, a raste.:)

možeš da kupiš jedan proizvod koji skida boju sa dlake, za jedno dva tona svetlija bi ti kosa bila, proizvođač je alter ego, ne znam ime proizvoda tačno, imaš da kupiš u prof. friz. prod.
na to možeš da farbaš u smeđe ili izvlačiš pramenove npr. boje lešnika ili sl. što ti se sviđa....
ja u plavo ne bih preporučila jer bi morala da se blajhaš a onda se pozdravi sa kosom, imaćeš slamu...
ipak najbolje zna dobar frizer....

ja sam provela CEO dan kod frizera,i izasla plavusa.ali mi je nijansirala i nijansirala sve dok nije izvukla.stavila mi je i neke zastite i zaista nije mi izgorela kosu ali to je neka milka iz cuprije koja ide stalno u englesku i na takmicenja nije priucena frizerka nego majstor e sad ako te ne mrzi da ides u cupriju:lol: inace pukla sam i dosta para nije da nisam(jednu prosecnu platu pre 7 god)

carolina 212:
Lorealov skidac boje i frizer. Ja sam otisla dva puta u tri meseca i iz crne dosla do svetlo plave. Nisam puno skracivala kosu

TO!!! I još dobar frizer i strpljenje.Preko noći ništa.Počela sam maja prošle godine i posle 6 meseci sam bila plava!!!

P.S. Da sam znala da je ovako lepo plavušama-uradila bih to mnogo ranije!!! Toplo ti savetujem da to uradiš. Ako ti to još i dobro stoji- onda si carica(kao meni npr. a nisam ni sanjala-da su mi pre dve goine rekli : ti ćeš biti plava- ja bih ih oterela u pm...). :lol:
A i viceve o plavušama pričam k'o nikad dosad... :-D :grin:

Ja sam se samo jednom ofarbala u crno, pre toga sam bila bela i kasnije sam pokusavala farbom da izvucem barem tamno smedje, ali nista dok nisam otisla kod frizera da mi skine tu crnu boju. Stalno mi je proveravao kosu da se ne zagreva previse jer tako gori kosa i za jedan odlazak sam bila tamno plava, a sledeci sam se vratila na staru boju, bez izgorene kose. Najbitniji je dobar frizer

kako je tesko biti novi clan uh :) ali definitivno sta te briga kako god tebi ce se svidjati a sto se tice preparata, drage i ljupke koleginice su ti rekle toliko nacina da ces kada osvanes plava biti sama sebi pun pogodak pa i na dalje...p.s. ali mora sobecati neku sliku da vdimo ako je to sve ispalo

DECHKONJA:
kako je tesko biti novi clan uh :) ali definitivno sta te briga kako god tebi ce se svidjati a sto se tice preparata, drage i ljupke koleginice su ti rekle toliko nacina da ces kada osvanes plava biti sama sebi pun pogodak pa i na dalje...p.s. ali mora sobecati neku sliku da vdimo ako je to sve ispalo
biti novi clan na zenskim temama je super.. necu ja da osvanem plava, to je bilo onako figurativno, ja bih samo do smedje. a naravno, hvala dragim koleginicama, bile su mi od pomoci - ali svakako, prvo sledi detaljan razgovor sa mojom frizerkom. ako odem iz crne, evo obecavam ti slike pre i posle...

anavi0210:
biti novi clan na zenskim temama je super.. necu ja da osvanem plava, to je bilo onako figurativno, ja bih samo do smedje. a naravno, hvala dragim koleginicama, bile su mi od pomoci - ali svakako, prvo sledi detaljan razgovor sa mojom frizerkom. ako odem iz crne, evo obecavam ti slike pre i posle...[/QUa

ali ja sigurno moram da ti kazem kako mi je drago dobiti poruku dobrodoslice od pripadnice neznijeg pola :) hvala lepo :)to je neka vecita debaata ali ja mislism da je definitivno crna boja kose na devojkama potpuni pogodak,ali naavno nista protiv plave,ali sobzirom da si ti obecala sliku i pre i posle farbanja i jso posle konsultacija sa frizrekom,ja mislim da ce to biti potpuni pogodak i praznik za oci :)

Moja prirodna boja kose je tamno smedja. Godinu dana sam plavusa, a isto toliko mi je trebalo vremena da mi kosa bude tamno plava. Pokusala sam bez blansa, tako sto sam koristila sve svjetlije nijanse uz koncentrovaniji razvijac, ali nije vrijedilo. Blans sam upotrijebila prvi put pocetkom marta, tacnije kupila sam neku paletinu farbu (tzv. Lux pakovanje), koja sadrzi blans, pa sam posvijetlila kosu (boja je GROZNA), a preko toga sam stavila ton pepeljasto plavu paletinu farbu (obicnu). Inace imam kratku kosu pa mogu da se zezam. Pitanje je i koliko su kvalitetne farbe koje su nama dostupne (po parfimerijama i supermarketima). Tebi bi najbolje bilo da prvo probas s pramenovima.

Puno te pozdravljam i srecno.

anavi0210:
jao bre.. nemoj, sad cu da se zarumenim.. mada, s obzirom da me vecina njih zna kao crnu vec su se navikli i kazu da mi odlicno stoji. ali, meni je malo dosadilo... videcemo

he pa i to niej lose ali sobzirom da te je ne znam onda sigurno i za to postoji nacin da se promeni ili kako se to pise,DA SE I JA PRIKLJUCIM TOM KOLEKTIVU i naviknem kao crnku :) do slike sa plavom kosom...?

ariana, hvala na pozdravu. valjda sve zavisi i od same kose, sto kazes eto tebi je trebalo puno dok neki drugi uspeju iz prve. mozda je u pitanju i ono cuveno - kad zena zeli da promeni nesto u zivotu, pocne od frizure...

Ja sam imala dugacku smedju kosu koju sam farbala u crno.Onda sam odlucila da se vratim u plavuse(posto sam pre toga godinama bila plava) pa sam jedno 6 meseci pustala svoju kosu tako da kad mi je porasla do ispod usiju osisala sam se i ofarbala u plavo!Inace jednom sam se izblajhala i to je bio uzas.Kosa mi se toliko ostetila da je bila kao slama!Narednih godinu i po sam kukala i cekala da izraste sve da osisam!

Nisam bila bas crnka ali sam presla iz najtamnije cokolade u plavu.Recept je sledeci: 2 puta pramenovi kod SOBOTE (kosta ali vredi),i onda farbanje kod kuce -boja je STILL COLOR SET S115.Dobila sam najnezniju bebi plavu boju;stvarno sam zadovoljna.

anavi0210:
Hvala puno na komentarima, sve sto ste napisale je glavni razlog zbog koga ne bih rizikovala. Na netu sam pronasla neka pozitivna iskustva, ali ih je bilo jako malo. Valjda je samo prolazna zelja za promenom, ali kad pomislim na sisanje.. a koliko je trebalo samo da poraste..
Pre par godina sam se ofarbala u srnece smedje, pa u crveno, a onda u tamno smedje. Na smedju mi je frizerka izvukla pramenove, ali blansom, i bilo je ok. Ali, onda mi dunulo da menjam pa se prefarbala u crno i od tada sam crnka (ima jedno 8 godina). Bolje da ne rizikujem, trudim se da negujem kosu a jedva sam je oporavila od silnih tretmana (imala sam cak i mini val pre 4 godine)

Ti si bas unistavala svoju kosu :shock:

ja sam iz smedje isla u plavo...

Kosu,koja je teskom mukom izrasla do polovine ledja,morala sam da osisam na paz :x ,i jos mi se kosa nije oporavila...a jos nije ni izrasla :sad:

Back