iz 27 em koje detalje da obratim pri kupovini nove

Ako kupujes novu nema sta da pazis, nije koriscena tako da nema opreza takva je kakva je... Valjda znas, to je puska predvidjena za sportski lov-uza specijalonost joj je gadjanje glinenih golubova, odliku je se malim trzajem,veoma dobrim snopom,VEOMA JE TESKA,nema alku za remenik jer za sportski lov to nepostoji pa ces morati da ugradjujes posebno,ima leziste za magnum punjenje jer to je 12_76 jel tako ? "E" je oznaka za Ejektore a "M'' za magnum... puska je vecna ne kvari se.... poz i dobar pogled..

kada bi manje gledali italijanske filmove o lovu bolje bi bilo....bas bih voleo da vidim da li nosis prelomljenu pusku u lovu na prepelicu ili zeca, kada imas sekundu ili dve da gadjas,pa ponekad nosis pusku u zgibu ramena pa ne stignes da opalis metak a kmoli da je nosis preklopljenu, a sto se bezbednosti tice,90 posto pusaka kada opale (same) desi se u momentu kada se puska zatvara i tada opali jer se pri zatvaranju otkazi opruga a 10 posto kada puska udari u zemlju kundakom!!!...a kada prelazis preklo reke,kroz granje, trnje,da li je i tada nosis preklopljenu... e kada bi lov bio kao u onim filmovima itelijanskimm sa psima koji su svetski prvaci u radu i kada ides kroz detelinu.... ali u pravom sumadiskom lovu je sasvi drugacije... samo sportske puske nemaju remenik!!!!! Sto se tice tezine puske mislim da je glupo porediti sa zastavinom bokericom,to i nije puska... pricamo o puski koja je u rangu sa beretama fabarkama itd... od njih je dosta teza!!!!

bravo, e ja tako mislim da treba, a zasto bi je nosli prelomljenu-praznu u rukama kada su ljudi davno smislli remenik???? Pa isto tako prazna -zakocena na remenu i odmaras ruke, ja sam samo to rekao,a ugradnja te alke kosta 350 din.. razmisli... a za prepelice se slazem ubedljivo najlepsi lov, kod mene se ide sreda subota nedelja i pre i posle podne.. ludilo... dobar pogled

Back