Иванов: Не могу да дам мандат Заеву савест ми не дозвољава

Pristalice građanske inicijative "Za zajedničku Makedoniju" okupile su se danas ponovo u Skoplju, šesti put za redom. Oni ne odustaju od svojih zahteva da se očuvaju jedinstvo i ustav zemlje.

Pristalice ove inicijative su uverene da je platforma albanskih partija koje su najavile koaliciju sa SDSM Zorana Zaeva sačinjena u drugoj zemlji. Nezadovoljstvo građana politikom Zorana Zaeva raste, tako da se protestima priključuju i članovi njegove partije.

133996_bekim-aliju-3_f.jpg

Evo kako je jedan od članova stranke SDSM na javnom mestu pred svima pocepao člansku knjižicu partije, poručujući Zoranu Zaevu da promeni ime i da postane Albanac.

Za to je imao više nego dovoljan razlog, jer Zoran Zaev više i ne skriva da se udružio sa šiptarskim teroristima, što dokazuje i ova fotografija na kojoj se grli za komandantom ONA Bekimom Alijuom. Istim onim koji je pucao na makedonske policajce i građane prilikom napada terorista na Kumanovo.

133994_bekim-aliju_iff.jpg

http://informer.rs/vesti/balkan/122...vi-SDSM-javno-cepaju-svoje-PARTIJSKE-KNJIZICE

Јел си заборавио овог, министар одбране у Влади Никола Груевског?Бивши припадник ОВК командант Форина-Талат Џафери.
talat-dzaferi1.jpg

Talat%20Xhaferi%20[right]%20takes%20office%20as%20Defence%20Ministry%20by%20morm.gov.mk.JPG

I kako se ove teme vezane za Makedoniju uvek pretvore u prepucavanje čija je Makedonija. I to izmedju Bugara i Srba, e pa da vam ja jednom za svagda odgovorim "Makedonija e na Makedoncite".

Pametnom dosta :)

Koliko vidim, ovde imaš jednog Bugarina koji priča kako je Makedonija srce Bugarske, i nijednog Srbina koji kaže bilo šta slično. Tako da, dogovorite se sa Bugarima i ne mešajte nas u tu romansu...

Koliko vidim, ovde imaš jednog Bugarina koji priča kako je Makedonija srce Bugarske, i nijednog Srbina koji kaže bilo šta slično. Tako da, dogovorite se sa Bugarima i ne mešajte nas u tu romansu...

Маћедонци су лицемерни, ко и многи Срби. Причају да не воле Бугаре, али зато доста њих узима бугарско држављанство. То знам из поузданих извора. Сутра дан, ако Бугари нагрну, не верујем да ће се бунити, нарочито не ти са пасошима.

Ми смо се разумели са Македонцима, већ 200,000 од њих имају бугарске пасоше.

Маћедонци су лицемерни, ко и многи Срби. Причају да не воле Бугаре, али зато доста њих узима бугарско држављанство. То знам из поузданих извора. Сутра дан, ако Бугари нагрну, не верујем да ће се бунити, нарочито не ти са пасошима.

Pa da, dok sede u kafani, nije im teško da "makedonuju", a kad treba da se beži napolje, onda ništa Makedonija, nego pravac Bugarska. Mada, njihova posla, ništa ja tu ne bih dirao...

- - - - - - - - - -

Ako bre, koga pa briga...

Pa da, dok sede u kafani, nije im teško da "makedonuju", a kad treba da se beži napolje, onda ništa Makedonija, nego pravac Bugarska. Mada, njihova posla, ništa ja tu ne bih dirao...

Наравно, њихов проблем, само примећујем ту чињеницу.

Оki је љубоморан зато што још није узео бугарски пасош.

Јел си заборавио овог, министар одбране у Влади Никола Груевског?Бивши припадник ОВК командант Форина-Талат Џафери.
talat-dzaferi1.jpg

Talat%20Xhaferi%20[right]%20takes%20office%20as%20Defence%20Ministry%20by%20morm.gov.mk.JPG

Dobro podsecanje. Drzava u kojoj bivsi teroristi koji su dizali oruzane pobune protiv te iste drzave kasnije mogu da postanu visoki funkcioneri je sigurno osudjena na propast. Slicno je bilo i u SFRJ kada je siptar iz Albanije Fadilj Hodza koji je bio jedan od organizatora teroristicke pobune u Drenici 1945. je posle rata bio premijer pokraine Kosovo, a 1978. postavljan za potpredsednika predsednistva SFRJ; a da ne govorimo o tome koliko je siptarskih balista pred kraj rata promenilo stranu i preslo u partizane a posle rata su od Jugoslavije dobijali boracke penzije itd.

Dobro podsecanje. Drzava u kojoj bivsi teroristi koji su dizali oruzane pobune protiv te iste drzave kasnije mogu da postanu visoki funkcioneri je sigurno osudjena na propast. Slicno je bilo i u SFRJ kada je siptar iz Albanije Fadilj Hodza koji je bio jedan od organizatora teroristicke pobune u Drenici 1945. je posle rata bio premijer pokraine Kosovo, a 1978. postavljan za potpredsednika predsednistva SFRJ; a da ne govorimo o tome koliko je siptarskih balista pred kraj rata promenilo stranu i preslo u partizane a posle rata su od Jugoslavije dobijali boracke penzije itd.

Ја више немам дилеме да ће Маћедонија бити подељена између Бугара и Шиптара, питање је само када ће се то десити. Можда сад, а можда и за 5 година.

To sto si uzeo hrvatski pasos ne cini te Hrvatom.

To sto su Makedonci uzeli bugariski pasos ne cini nas Bugarima.

U pitanju je EU pasos, bolji zivot.

Zapamti to. ;)

- - - - - - - - - -

Ја више немам дилеме да ће Маћедонија бити подељена између Бугара и Шиптара, питање је само када ће се то десити. Можда сад, а можда и за 5 година.

Ti si sam po sebi dilema, da ne kazem nesto uvredlivije.

Nema nista od podele Makedonije!

Бугари кажу: "Лъжеш като дърт циганин"...

- - - - - - - - - -

Оki је љубоморан зато што још није узео бугарски пасош.

Оки је Србин из Србије са македонским потеклом. Шта ће љему б'лгарски пасош?

Дуле, хартија трпи све... Поменути су већ цртали мапе о подели негде долином Вардара. Бугари су, ипак свесни да им неби били најбољи суседи. Бугари су такође алави и они би целу Македонију. Такође, значајан број Бугара схвата реалност и не пада им на памет да ратују. Хан је екстремна десница који качи на бугарским форумима слике врба и понавља познату нам усташку крилатицу... Имајући у виду да козојеби имају аспирације и према Епиру а и према делу данашње Јужне Србије, ово више личи на нови Балкански рат. Зато они то и раде све парче по парче... Једва чекам да ударе на Грке да им се ови на__бу миле мајке.

Makedonci znaju ko su njihova braca. To su Bugari koji su vise puta u historiji pomagali Makedonce da nadju sami sebe. Inace, Tito je izmislio makedonsku naciju. Bolje da ih je priznao kao Bugare jer to bi bilo realnije. Bugari ce osvojiti cijelu Makedoniju i pripojjiti je svojoj teritoriji.

Минго, Бугари су толико "помагали" да су пуне две године током Првог светског рата бомбардовали Битољ, а битолчане гађали бојним отровима, по први пут у историји ратовања и против потписаних конвенција! О бугарској "помоћи" би могли томови књига да се напишу. Матере ти не лупетај о ономе о чему појма немаш... Иди и ради оно што најбоље знаш, учи Кур'ан...

Бугари кажу: "Лъжеш като дърт циганин"...

- - - - - - - - - -

Оки је Србин из Србије са македонским потеклом. Шта ће љему б'лгарски пасош?

Србин са македонским потеклом је оксиморон.

To sto si uzeo hrvatski pasos ne cini te Hrvatom.

To sto su Makedonci uzeli bugariski pasos ne cini nas Bugarima.

U pitanju je EU pasos, bolji zivot.

Zapamti to. ;)

Значи, продајете за пасош? Види, не ради се о томе, већ се ради о вашем лицемрју. Ко је данас узео пасош, сутра му неће бити тешко да се и национално изјасни као Бугарин. А све зарад ,,бољег живота" у ЕУ.

Ја никада не бих узео хрватски пасош без обзира колике то погодности давало, али никада не бих то учинио. Али, видим да не размишљамо сви исто.

Међутим, и лудом је јасна суштина те бугарске политике давања пасоша Маћедонцима- у њој се крију бугарске аспирације према Маћедонији.

Ti si sam po sebi dilema, da ne kazem nesto uvredlivije.

Nema nista od podele Makedonije!
Нема потребе да вређаш, ја тебе не вређам, само износим чињенице. То што се те чињенице теби не свиђају је већ нешто друго.

- - - - - - - - - -

Дуле, хартија трпи све... Поменути су већ цртали мапе о подели негде долином Вардара. Бугари су, ипак свесни да им неби били најбољи суседи. Бугари су такође алави и они би целу Македонију. Такође, значајан број Бугара схвата реалност и не пада им на памет да ратују. Хан је екстремна десница који качи на бугарским форумима слике врба и понавља познату нам усташку крилатицу... Имајући у виду да козојеби имају аспирације и према Епиру а и према делу данашње Јужне Србије, ово више личи на нови Балкански рат. Зато они то и раде све парче по парче... Једва чекам да ударе на Грке да им се ови на__бу миле мајке.

Бугари можда хоће целу Маћедонију, али то не значи да ће је добити. Маћедонија ако пукне ће бити подељена између Бугара и Шиптара.

Dule nemoj da si toliko naivan, možda ti ne bi uzeo hrvatski pasoš ali brat od mog kolege je uzeo, jer ima pravo na to po rodjenju.

EU pasoš otvara mnoga vrata za bolji život, radi u Švedskoj i boli ga tuki za Hrvatsku.

Bugari su poubijali toliko Makedonaca u balkanskim, I i II svetskom ratu, ali jad i beda čine da potpišeš nešto kako bi dobio taj EU pasoš.

Ali evo da te pitam ovako, ako je okvirno do sada bugarski pasoš uzelo 100.000 makedonskih gradjana, a po popisu ih ima 5.000, kakav je to bljesak hipnoze uspeo da preko noći stvori još 95.000 Bugara, a biće ih i još.

Back