Иван Пернар објавио да више није католик и да се исписао из Католичке цркве

• Začetnik teme Začetnik teme Ortar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odgledala sam danas prenos ispred Sabora gde je Pernar pokusao da uvede grupu omladinaca i da sa njima porazgovara. Narvno, to mu nije dozvoljeno ali mu je to dobro doslo da na svom fb prenosi uzivo razgovor sa tom decom. Verujte da u poslednnje vreme nisam gledala interesantniju politicku emisiju. Sve spontano, bez uvijanja, bez predrasuda, bez straha,...o svemu sto obican gradjanin misli a niko ne sme da kaze. Mozda je ovaj Pernar :"lud", "otkacen", "bolestan"...ali govori samo istinu. Verovatno sve ljude koji se usude da govore istinu tako proglasavaju.
Ko mi ne veruje, neka pogleda snimak.
Ja sam mislila da je u CRO drugacije ali neverovatno je kako sve sto sam cula kao da se odnosi na Srbiju i njene slugeranske klike.

Pogledaj klip "Nedeljom bez Ace" i procitaj komentare ispod. Vrlo interesantno. Vdidm da je imao vec preko 250000 pregleda.

A kolko će ih izać na prosvjede,a koliko emigrirat?

- - - - - - - - - -

Odgledala sam danas prenos ispred Sabora gde je Pernar pokusao da uvede grupu omladinaca i da sa njima porazgovara. Narvno, to mu nije dozvoljeno ali mu je to dobro doslo da na svom fb prenosi uzivo razgovor sa tom decom. Verujte da u poslednnje vreme nisam gledala interesantniju politicku emisiju. Sve spontano, bez uvijanja, bez predrasuda, bez straha,...o svemu sto obican gradjanin misli a niko ne sme da kaze. Mozda je ovaj Pernar :"lud", "otkacen", "bolestan"...ali govori samo istinu. Verovatno sve ljude koji se usude da govore istinu tako proglasavaju.
Ko mi ne veruje, neka pogleda snimak.
Ja sam mislila da je u CRO drugacije ali neverovatno je kako sve sto sam cula kao da se odnosi na Srbiju i njene slugeranske klike.

Nevjerovatno je koje nam se laži serviraju o Hrvatima u Srbiji.Samo neznam zašto su 90-ih mjenjali kuće sa Srbima iz istočne Slavonije

A kolko će ih izać na prosvjede,a koliko emigrirat?

- - - - - - - - - -

Nevjerovatno je koje nam se laži serviraju o Hrvatima u Srbiji.Samo neznam zašto su 90-ih mjenjali kuće sa Srbima iz istočne Slavonije
rocitaj malo pazljivije sta sam napisala. Govorim o slugeranskim klikama na vlasti u obe zemlje. Iz primera koje su klinci iznosili u razgovoru sa Pernarom je to vidljivo. Kupljene diplome, partijsko parazitski sistem, sluganjstvo Briselu, nemilosrdnost prema sirotinji i njihovim dugovima,....Nastavi!

Kod nas su u maju lokalni izbori,a Pernar želi biti gradonačelnik Zagreba,a nitko da se sjeti da tako skuplja glasove

Imam jednu molbu za tebe. Da li znas koje izborne slogane je koristio Zivi zid. Preciznije, gde moze da se to proveri.
Pitam iz razloga sto je ovde objavljeno da je isti slogan koristio kao onaj koji sada koristi Bosko Obradovic "KO SME TAJ MOZE".
Ja sam guglala i ne mogu da nadjem pa ako mozes pomozi.

Imam jednu molbu za tebe. Da li znas koje izborne slogane je koristio Zivi zid. Preciznije, gde moze da se to proveri.
Pitam iz razloga sto je ovde objavljeno da je isti slogan koristio kao onaj koji sada koristi Bosko Obradovic "KO SME TAJ MOZE".
Ja sam guglala i ne mogu da nadjem pa ako mozes pomozi.

ko da je to sad vazno..prosla vest i tacka..sad bi ti da ispravljas krivu drinu..i da je ispravis ko ce se bakce da proverava tvoje istrazivanje..ono prvo sto je izaslo na naslovnu se pika..

ko da je to sad vazno..prosla vest i tacka..sad bi ti da ispravljas krivu drinu..i da je ispravis ko ce se bakce da proverava tvoje istrazivanje..ono prvo sto je izaslo na naslovnu se pika..

Gresis, vrlo je vazno! Dok ovo ne dokazete necete moci napisati nista a da vas ne podsetim na gebelsovske metode kojima se sluzite. To prolazi kod vas sa kojima se manipulise ali kod normalnih ljudi koji drze do istine ovo je ogroman autogol Vuciceve propgandne masine.
Toliku su jadni da postave ovaj fotosop koji je tako lako demntovati. Kako ste nisko pali i koliki je strah od tog Boska da vise ne umete ni podmetacinu zamskirati. Jadno, jadnije najjadnije sto moze biti.

Gresis, vrlo je vazno! Dok ovo ne dokazete necete moci napisati nista a da vas ne podsetim na gebelsovske metode kojima se sluzite. To prolazi kod vas sa kojima se manipulise ali kod normalnih ljudi koji drze do istine ovo je ogroman autogol Vuciceve propgandne masine.
Toliku su jadni da postave ovaj fotosop koji je tako lako demntovati. Kako ste nisko pali i koliki je strah od tog Boska da vise ne umete ni podmetacinu zamskirati. Jadno, jadnije najjadnije sto moze biti.

jao u kakav film ti upadas..zalosti..z:p

Ето видите шта се дешава. Бошко од католика направи православца а Вучић после састанка са Гузенбауером и Курцом постане љубитељ футинга. Зато Двери расту у сваком испитивању Вучић-Бебиног фп.

Poslednja izmena:
Чуј, није морао да даје буљу, могао је да нађе и неку Николину Пишек.

Стварно си настран. Схватам ја вашу фрустрацију и љубав према мушкарцима али је ово превише. Ти Леси сањаш дечаке и будиш се у зноју а тужан си и фрустриран јер ти остаје да се ухватиш Глише.

Стварно си настран. Схватам ја вашу фрустрацију и љубав према мушкарцима али је ово превише. Ти Леси сањаш дечаке и будиш се у зноју а тужан си и фрустриран јер ти остаје да се ухватиш Глише.

Али, то је била само предигра, у преднацрту коалиције са ДЈБ Старешина је обавезан да узме презиме партнера.

Bole dverac nesrecnik koji misli da moze da pobedi sns.

Najgore je što nesrećnik zna da ne može, zato i sklapa neprirodne brakove i spreman je na ustupke Kraduletu samo da bi se dokopao skupštinske plate. To je starešinska ljiga ona grebićka. Isti smrad kao i Velja Ilić.

Ono najbitnije što očito nitko od vas ne zna pa čak ni Malagurski Pernar se svojevremeno hvalio pročitanim Hitlerovim djelom "Moja borba",a pošto zna švapski vjerovatno u originalu mada sam ja bila skinula na srpskom.
A vi Srbi volite Hitlera ili što kad bi mu to oprostili.Ono zaluđen omladinac tj sad više nije jer ima 31 godinu i dijete.E pa pitam se što je ondak njemu nadrobio pošto je mali vjerovatno kršten,ali živi u Njemačkoj.

Ono najbitnije što očito nitko od vas ne zna pa čak ni Malagurski Pernar se svojevremeno hvalio pročitanim Hitlerovim djelom "Moja borba",a pošto zna švapski vjerovatno u originalu mada sam ja bila skinula na srpskom.
A vi Srbi volite Hitlera ili što kad bi mu to oprostili.Ono zaluđen omladinac tj sad više nije jer ima 31 godinu i dijete.E pa pitam se što je ondak njemu nadrobio pošto je mali vjerovatno kršten,ali živi u Njemačkoj.

Nisam baš uveren da se tu Hitler ne voli. Npr, ako Hitler proglasi Hrvate govnarskom nacijom, onda niko neće ni da pomisli kako bi to Hrvatima trebalo biti na čast, nego se viče "bravo Hitler, u pravu si". Onako uopšteno, forum je prepun neinteligentnih budaletina. Svaki je pun toga - ali ovaj naročito, zato je politički podforum potpuno bezvredan. Pola foruma se upinje da nekome dokaže da je ustaša, četnik, fašist, antifašist. Davno su ti termini izgubili svoje značenje među inteligentnom populacijom. Eto, ja sam saznao da je Marine Le Pen antifašista, zato jer će da razbuca nacističku EU. Igralište za budale, evo da ukratko definišemo politički podforum.

Back