Иван Пернар објавио да више није католик и да се исписао из Католичке цркве

• Začetnik teme Začetnik teme Ortar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
15975097_1374190495987308_8525058783216677277_o.jpg

Da li si ti u mogucnosti da vidis da na fotografiji koju si postavio ima trojica? Znas li ko je ko? Znas li u cemu se slazu a u cemu ne? Znas li kojim povodom su bili u Bgd? Znas li kod koga su bili u Bgd? Znas li uopste bilo sta sto nije rekao Seselj ili Vucic? z:poz:

Poslednja izmena:
Grupnjak nebitnih gej svingera?

Ok, ali ti ih komentarises pa ispada da ne umes da procenis na koga da trosis svoje vreme. Ili su ipak za tebe bitni ali nemas drugi argument? Ukljuci logiku pa vidi gde si u svemu tome!
Ali, ako si radikalno napredni, nema veze. Sve je jasno! :znamiguje:

Е, друже такве приче њему су напричали Срби из Крајине. Велики део њих то и данас говори.
Шта је онда чудно да у својој одбрани од напада у Хрв да је постао четник када је изјавио да је Олуја била етночко чишћење, бранио оваквом тврдњом. То само по себи не значи да је усташа. Тако мисле и Вук Драшковић, Чеда Ј. Борис Т. а сада изгледа и Александар Вучић.

Е, друже такве приче њему су напричали Срби из Крајине. Велики део њих то и данас говори.
Шта је онда чудно да у својој одбрани од напада у Хрв да је постао четник када је изјавио да је Олуја била етночко чишћење, бранио оваквом тврдњом. То само по себи не значи да је усташа. Тако мисле и Вук Драшковић, Чеда Ј. Борис Т. а сада изгледа и Александар Вучић.
On je bolestan psihički,al tu potvrdu očito ne traže za kandidaturu na izborima pošto u politici ima svakojakih pacijenata.A da ne kažem da danas kaže jedno sutra drugo.Znam ga,imala sam čast biti u njegovoj blizini.Dovoljno je vidjeti ga i shvatiti ga kako on smatra da je iznad svih,mislim i iznad nas običnih smrtnika i njegovih korisnih idiota.Btw on je u odboru za vanjske poslove,a tu je ušo radi novca jer ne radi ništa ,osim što se naslikava sa Malagurskim i još kojekvima koji mu dižu popularnost. Ovi što pričaju da je on ugroza su maštoviti,pa taj nijednom nije dobio ni batine,a još manje prijetnju.Tako da...Inače znam da ga kod vas vole čula sam to osobno.A i to što je populista,pa ***** političara koji to nije,tako se većinom skupljaju glasovi za izbore.E sad sam istrkeljala svašta što možda nema veze sa temom,ali ima s njim.

А на кога ћете пљунути и ко ће вам бити за све крив кад нас више не буде, "браћо драга"? Крајишници су били вишак подједнако и Загребу и "нашима" у Београду.

Back