Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Mislila sam da je ovo tema o Pernaru ,a ne LJIS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://rs-lat.sputniknews.com/politika/201611161108882025-Pernar-poseta-Skupstina/
Nadjoh o ovom liku ovo na ruskom sajtu. Gde se odmah Bole zalepi za njega?
Al je pucao na njegovog prastricaPuniša uopšte nije pucao u toj zgradi gde se Pernar slikao , al selfie je selfie .
Iskra ljubavi.
Grupnjak nebitnih gej svingera?Da li si ti u mogucnosti da vidis da na fotografiji koju si postavio ima trojica? Znas li ko je ko?
Grupnjak nebitnih gej svingera?
On je bolestan psihički,al tu potvrdu očito ne traže za kandidaturu na izborima pošto u politici ima svakojakih pacijenata.A da ne kažem da danas kaže jedno sutra drugo.Znam ga,imala sam čast biti u njegovoj blizini.Dovoljno je vidjeti ga i shvatiti ga kako on smatra da je iznad svih,mislim i iznad nas običnih smrtnika i njegovih korisnih idiota.Btw on je u odboru za vanjske poslove,a tu je ušo radi novca jer ne radi ništa ,osim što se naslikava sa Malagurskim i još kojekvima koji mu dižu popularnost. Ovi što pričaju da je on ugroza su maštoviti,pa taj nijednom nije dobio ni batine,a još manje prijetnju.Tako da...Inače znam da ga kod vas vole čula sam to osobno.A i to što je populista,pa ***** političara koji to nije,tako se većinom skupljaju glasovi za izbore.E sad sam istrkeljala svašta što možda nema veze sa temom,ali ima s njim.Е, друже такве приче њему су напричали Срби из Крајине. Велики део њих то и данас говори.
Шта је онда чудно да у својој одбрани од напада у Хрв да је постао четник када је изјавио да је Олуја била етночко чишћење, бранио оваквом тврдњом. То само по себи не значи да је усташа. Тако мисле и Вук Драшковић, Чеда Ј. Борис Т. а сада изгледа и Александар Вучић.
Е, друже такве приче њему су напричали Срби из Крајине. Велики део њих то и данас говори.
Шта је онда чудно да у својој одбрани од напада у Хрв да је постао четник када је изјавио да је Олуја била етночко чишћење, бранио оваквом тврдњом. То само по себи не значи да је усташа. Тако мисле и Вук Драшковић, Чеда Ј. Борис Т. а сада изгледа и Александар Вучић.
iebo kurir...vrati se na temuKurir je zakon....