комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Када би сада били одржани савезни избори, друг Пернар и Живи зид би добили те изборе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када би сада били одржани савезни избори, друг Пернар и Живи зид би добили те изборе.
Друг Пернар прешо у православце мујо, како си то поднео?
Можда и он тражи СУПЕР СРБУ? 
Друг Пернар у интервјуу са старим асом из времена Његове Југославије која се понова рађа - Жељком Малнаром, за ким су уздисале многе "даркерке" и хипи-девојке из тог златног доба, читајући у "ЗУМ Репортеру" (касније у "ЕКСТРА Репортеру" покојног Љубише Козумаре) његове приче из магијских центара које је обилазио по целом свету...

Да смо паметни па да искористимо Пернара.
Željko Malnar je dovodio Sai Babu u Beograd da maznu hram Svetog Save za njegovu religiju.
Dakle, Ivan Pernar, po struci - pazi sad - medicinski tehničar, postavlja pitanje:
Jedno pitanje, a vi se zapitajte, kada su nas cijepili kao djecu na nadlaktici nam je ostao veliki ožiljak, zašto?
Kako je mali ubod iglom mogao to stvoriti? Odgovor je nikako, u cjepivo su stavili nešto da nas trajno obilježi, žigoše ko stoku.
Dakle, kakav otrov su stavili da to napravi i na kraju krajeva, zašto mnoga djeca razviju autizam nakon cijepljenja?
Imam ozbiljno pitanje: da li je on zaista toliki debil, ili vrhunski trol i attention whore?
Bojim se da je ovo prvo.
I nije vas ni najmanje sramota hvaliti tolike debile?
Darkeruše uzdisale za Malnarom, kakve ti bedastoće pričaš.
Kada su se prve klinke darkeruše pojavile, Malnar je već imao 4 banke, a jedino što ga s time povezuje je kompletna izmišljena priča oko "Crne ruže".
Друг Пернар прешо у православце мујо, како си то поднео?
Ja sam u to vrijeme bila tinejdžerka
Права жена не би признала ни да је била рођена тад.
Ljubav je slijepa to valjda znaš,a poslodavac mu je bila mama.
- - - - - - - - - -
Ja sam u to vrijeme bila tinejdžerka
- - - - - - - - - -
Prešao hahahaha,tako mogu i ja,dam izjavu i mjenjam vjeru.
Ne obraćam se na pogrešnu adresu, nego se Pernar na Krsti uzdizao u nebesa ("Da je bar i nama jedan takav", "Ovaj Pernar pametan kao da nije Hrvat") itd., valjda zato jer je debilni teoretičar zavjera, pa se i sviđa debilnim teoretičarima zavjera.

Čudo bi bilo da je drugačije, naime deca su vlasništvo Starešinstva, po krmčiji starostavnoj. Jel praviš ti pitu?

Ako to neko napise na Krsti, ne mora da znaci da je to misljenje Srba. Ovde su cak i partiju koja je ugostila Pernara na 1/2 sata u Skupstini proglasili za ustase i ispisali grafitima ceo grad sa fontom od 2 metra. Naravno, najobicnija radikalno napredna glupost bas kao sto je proglasavanje Pernara za cetnika, Srbina i komuniste najobicnija glupost. Glupih ljudi ima svugde, samo je problem sto takvi uzivaju najvecu podrsku obicnih, medijski i nacionalno izmanipulisanih Srba i Hrvata.
Zato je pojava netipicnog Hrvata hit medju ljudima koji misle svojom glavom.![]()
Ali ja ne pričam i ne razmjenjujem mišljenje sa Srbima, nego sa forumašima na Krsti.
Mene nacionalnost forumaša ne zanima niti najmanje.
Šta bi značilo "mišljenje Srba"? To vidiš na izborima, a ne na forumu.
A što se Pernara tiče, o tome imam reći samo ovo:
![]()
Јел нашао Пернар новог дечка?
Па тко ти брани? хахахахаха
On ne traži sami se vataju
- - - - - - - - - -
Ah mogo bi to da bude dobar rialiti

Ne obraćam se na pogrešnu adresu, nego se Pernar na Krsti uzdizao u nebesa ("Da je bar i nama jedan takav", "Ovaj Pernar pametan kao da nije Hrvat") itd., valjda zato jer je debilni teoretičar zavjera, pa se i sviđa debilnim teoretičarima zavjera.
Ali ja ne pričam i ne razmjenjujem mišljenje sa Srbima, nego sa forumašima na Krsti.
Mene nacionalnost forumaša ne zanima niti najmanje.
Šta bi značilo "mišljenje Srba"? To vidiš na izborima, a ne na forumu.
A što se Pernara tiče, o tome imam reći samo ovo:
![]()
Ok, ako si takom mislio onda se izvinjavam. Ja sam to razumela onako iz razloga sto je Krstarica srpski forum i tvojih reci upucenih valjda domacinima.
Ono sto je bila moja poenta jeste opsta glupost pripisivanja etiketa bez ulazenja u sustinu.

taj izgleda menja stranu na vreme dok ne nastne guzva..pametan mali
ucio se na dedinom iskustvu
priklanja se jacem..
Samo mnogo kmeeeeče na Blajburgu!Tako je, zato su Hrvati pobijedili u svim ratovima.