Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 100.026
A , gde će sada da se upiše ...
... usred dva semestra ...
... usred dva semestra ...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... usred dva semestra ...A , gde će sada da se upiše ...... usred dva semestra ...
Па, ђес' Комшо23%, бааааааа..... Ш'а има? Како паткари?Друг Пернар, иако радикални левичар, има пролаз свуда.

svako može da uradi nešto dobro. pa i ustaša. ali nikako dok se ne popiša po ustaštvu. eto vam formule za spas.Jel ovaj ustaša Pernar i dalje genije?
Gospodin Pernar nije radikalni levicar, jer se druzi sa Staresinama.
To prosto nije moguce.

kakav razvod? O cemu ti pises?
Što ga nervirate ...
Dajte mu neku funkciju i odma će raditi iz sve snage za hrvatsku Ustašiju - 300% državotvornosti !
Vi radikalno napredni ste proglasili Dveri za ustase zato sto su Pernara uveli u klub.
Sada Pernara zovu cetnik i Srbin.
Ispada da su Dveri njega preokrenule!![]()
Друг Пернар, иако радикални левичар, има пролаз свуда.
Meni je drago ukoliko je to istina, Srbi su uvek znali da svoju obdarenost podele sa Hrvaticama, zabrinuo bih se da je u vezi sa Pernarom kao neki![]()
Ma nije razvod, samo je brisao pod sa ženom. Dakle, to je kućna higijena. Žena treba da zna gde joj je mesto, varjača i portviš. I ti treba da se vladaš po starešinskoj krmčiji.

Dakle, Ivan Pernar, po struci - pazi sad - medicinski tehničar, postavlja pitanje:
Jedno pitanje, a vi se zapitajte, kada su nas cijepili kao djecu na nadlaktici nam je ostao veliki ožiljak, zašto?
Kako je mali ubod iglom mogao to stvoriti? Odgovor je nikako, u cjepivo su stavili nešto da nas trajno obilježi, žigoše ko stoku.
Dakle, kakav otrov su stavili da to napravi i na kraju krajeva, zašto mnoga djeca razviju autizam nakon cijepljenja?
Imam ozbiljno pitanje: da li je on zaista toliki debil, ili vrhunski trol i attention whore?
Bojim se da je ovo prvo.
I nije vas ni najmanje sramota hvaliti tolike debile?
Sa kojom zenom?
Ako mislis na prvu, oni su se razveli a svo troje dece pripali tom "nasilniku koji brise pod sa zenom".
A sto se vi ubiste da nama dokazete kako je on "debil"? On je vas politicar a ne nas. Nas intersuje samo koliko i sve druge u regionu (pogledaj na koliko medija u BiH i Makaedoniji je gostovao). Koliko ja znam, od sada je bio samo na Sputnjiku (srpska redakcija ruskog sajta) i gost na N1 (regionalna tv za BiH, SRB i CRO).
Ipak se obracate na pogresnu adresu.
A da ga vi uzmete mislim ipak je on miljenik Malagurskog,a on je faca...

Može Astrice!
Za uzvrat, mogao bi iz Beograda se isporučiti SUPER SRBA, za kojeg si se juče interesovala!![]()

'Oćeš li i ti Gumenjak, jednog SUPER SRBU, ali bez tuljice?Kak ste vi komšije kurčeviti na riječima i crtićima, to je fascinantno.
A da manje pričate a više radite?![]()

'Oćeš li i ti Gumenjak, jednog SUPER SRBU, ali bez tuljice?![]()

Naravno, ali mislim da je tvoj Super Srb samo u crtiću, a da je u realnosti Super Crv, kao i kod Sakija zvanog "treča noga".![]()
...ИСПИСАО СЕ ИЗ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ....
....

Пернар је црвена комуњара, нешто као Ципрас.
Такви људи нису квалитетни.