Иван Пернар објавио да више није католик и да се исписао из Католичке цркве

• Začetnik teme Začetnik teme Ortar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Što ga nervirate ...

Dajte mu neku funkciju i odma će raditi iz sve snage za hrvatsku Ustašiju - 300% državotvornosti !

A da ga vi uzmete mislim ipak je on miljenik Malagurskog,a on je faca

- - - - - - - - - -

Vi radikalno napredni ste proglasili Dveri za ustase zato sto su Pernara uveli u klub.
Sada Pernara zovu cetnik i Srbin.
Ispada da su Dveri njega preokrenule! :hahaha:

Očito.....

- - - - - - - - - -

Друг Пернар, иако радикални левичар, има пролаз свуда.

Kao i naš voljeni gradonačelnik Milan Bandić,onaj što se poskliznuo ispred spomenika u čarapama

- - - - - - - - - -

Meni je drago ukoliko je to istina, Srbi su uvek znali da svoju obdarenost podele sa Hrvaticama, zabrinuo bih se da je u vezi sa Pernarom kao neki :zskace:z:shock:

Prvo ona nije u stranci nego je olfo došla na deložaciju,a Peri je korisni idiot svatko ko je poznatiji od njega.

Ma nije razvod, samo je brisao pod sa ženom. Dakle, to je kućna higijena. Žena treba da zna gde joj je mesto, varjača i portviš. I ti treba da se vladaš po starešinskoj krmčiji.

Sa kojom zenom?
Ako mislis na prvu, oni su se razveli a svo troje dece pripali tom "nasilniku koji brise pod sa zenom". A? Koliko treba biti radikal pa ne shvatiti prostu cinjenicu.
Sto se tice druge zene sa kojom sada zivi, ona je u taj brak dovela i dvoje svoje dece iz prvog braka.
Toliko o vama radikalima i floskulama koje vas sve vise ogeadjuju kod naroda.
Zao mi vas je, iskreno. Toliko ste naivni da i pored toga sto sve lako mozete proveriti pre nego nesto napisete, vi samo ponavljate floskule koje vam u zadatak daju Vucic i Seselj. :znamiguje:

Dakle, Ivan Pernar, po struci - pazi sad - medicinski tehničar, postavlja pitanje:

Jedno pitanje, a vi se zapitajte, kada su nas cijepili kao djecu na nadlaktici nam je ostao veliki ožiljak, zašto?
Kako je mali ubod iglom mogao to stvoriti? Odgovor je nikako, u cjepivo su stavili nešto da nas trajno obilježi, žigoše ko stoku.
Dakle, kakav otrov su stavili da to napravi i na kraju krajeva, zašto mnoga djeca razviju autizam nakon cijepljenja?

Imam ozbiljno pitanje: da li je on zaista toliki debil, ili vrhunski trol i attention whore?
Bojim se da je ovo prvo.

I nije vas ni najmanje sramota hvaliti tolike debile?

Dakle, Ivan Pernar, po struci - pazi sad - medicinski tehničar, postavlja pitanje:

Jedno pitanje, a vi se zapitajte, kada su nas cijepili kao djecu na nadlaktici nam je ostao veliki ožiljak, zašto?
Kako je mali ubod iglom mogao to stvoriti? Odgovor je nikako, u cjepivo su stavili nešto da nas trajno obilježi, žigoše ko stoku.
Dakle, kakav otrov su stavili da to napravi i na kraju krajeva, zašto mnoga djeca razviju autizam nakon cijepljenja?

Imam ozbiljno pitanje: da li je on zaista toliki debil, ili vrhunski trol i attention whore?
Bojim se da je ovo prvo.

I nije vas ni najmanje sramota hvaliti tolike debile?

A sto se vi ubiste da nama dokazete kako je on "debil"? On je vas politicar a ne nas. Nas intersuje samo koliko i sve druge u regionu (pogledaj na koliko medija u BiH i Makaedoniji je gostovao). Koliko ja znam, od sada je bio samo na Sputnjiku (srpska redakcija ruskog sajta) i gost na N1 (regionalna tv za BiH, SRB i CRO).
Ipak se obracate na pogresnu adresu.

A sto se vi ubiste da nama dokazete kako je on "debil"? On je vas politicar a ne nas. Nas intersuje samo koliko i sve druge u regionu (pogledaj na koliko medija u BiH i Makaedoniji je gostovao). Koliko ja znam, od sada je bio samo na Sputnjiku (srpska redakcija ruskog sajta) i gost na N1 (regionalna tv za BiH, SRB i CRO).
Ipak se obracate na pogresnu adresu.

Ne obraćam se na pogrešnu adresu, nego se Pernar na Krsti uzdizao u nebesa ("Da je bar i nama jedan takav", "Ovaj Pernar pametan kao da nije Hrvat") itd., valjda zato jer je debilni teoretičar zavjera, pa se i sviđa debilnim teoretičarima zavjera.

A da ga vi uzmete mislim ipak je on miljenik Malagurskog,a on je faca...

Može Astrice! z:lol:

Za uzvrat, mogao bi iz Beograda se isporučiti SUPER SRBA, za kojeg si se juče interesovala! z:)

giphy.gif

Poslednja izmena:

Back