Иван Пернар објавио да више није католик и да се исписао из Католичке цркве

• Začetnik teme Začetnik teme Ortar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
al ga dočekaše veliki pravoslavci sa Krste...

- - - - - - - - - -

umesto da se raduju svakoj nadjenoj izgubljenoj ovčici oni bi odmah ražanj...

Човек је рекао да није Католик
А у православну цркву је отишао само по позиву као гост
Не чини га то по дефолту Православцем

Човек је рекао да није Католик
А у православну цркву је отишао само по позиву као гост
Не чини га то по дефолту Православцем

Не вреди то писати радикално напредним мислиоцима. Они закључке доносе на основу наслова а не садржаја па ударе етикету.
То је такав ментални склоп. Нажалост, огромни број становника ове земље (и света) тако резонују. :zgrudvanje:

Jel Ivan Srbi su se sami protjerali Pernar objasnio kako se to ispisuje iz katoličke crkve?

- - - - - - - - - -

Нема шансе да ти преузме водеће место на крижарици. :zddm2:

O, još kako, oš da ti izvadim sve citate naših okorjelih antifašista?

Zajednički nazivnik: "Gle,pametan Hrvat" (iako je komad budale), i "I nama bi trebao jedan takav" (kao da nemate već dovoljno budala).

Jel Ivan Srbi su se sami protjerali Pernar objasnio kako se to ispisuje iz katoličke crkve?

- - - - - - - - - -

O, još kako, oš da ti izvadim sve citate naših okorjelih antifašista?

Zajednički nazivnik: "Gle,pametan Hrvat" (iako je komad budale), i "I nama bi trebao jedan takav" (kao da nemate već dovoljno budala).

То бих и ја волео чути, како се то може исписати из неке Цркве којој се припада. :)

Немој молим те! Немој ми квариш Божић. :zddm2:

Ја сам верник, поштујем све вере Правоверне, посебно Христћанство одакле произилазим, из Православље, Светосавља... :)

А грешке и глупирања појединих личности, нису ми кумст. :zddm2:

То бих и ја волео чути, како се то може исписати из неке Цркве којој се припада. :)

Немој молим те! Немој ми квариш Божић. :zddm2:

Ја сам верник, поштујем све вере Правоверне, посебно Христћанство одакле произилазим, из Православље, Светосавља... :)

А грешке и глупирања појединих личности, нису ми кумст. :zddm2:

Ja ne poštujem nikoga ko je vjernik.

I ne zezam se

Овде се не ради о човеку који је прешао у Православље него о некоме ко је изразио жељу да присуствује служби на Бадње Вече у православној богомољи. Хрват уопште може прећи у Православље и сам чин преласка га неће чинити Србином. Покатоличени Срби родом се обично не одлучују на такав потез, јер их повратак у веру прадедовску сувише асоцира на њихов чин издаје што продубљује њихову мржњу.

Mene zanima da li je Pernar još uvijek heroj krstine poštene inteligencije.

Херој? Ти изгледа не пратиш све у Србији везано за Пернара.
Због тога што су га увели у своје просторије у Скупштини Србије, Вучић и Шешељ сваку критику коју неко из Двери изнесе одмах покривају репликом о Дврима као усташама. Чак су цео НБгд преплавили графитима "Двери=усташе" и то словима величине два метра.
То је увелико прихватила и екипа ботова те две странке и на Крстарици па испада да свако ко се са тим не слаже, сматра Пернара неким херојем. Дакле, чиста замена теза!:zgrudvanje:

Није друг Пернар геј, он се само умиљава кад прича z:lol:

Nije, aham ko što mu ni dečko Obradović nije ali i da ne izgleda isfeminizirano ženskasto provalilo bi se da je homic jer uglavnom oni mlate žene, doživljavaju ih kao smetnju i konkurenciju.

Al ko što već rekoh možda Obradovicu Ivica bude treća bračna sreća, dva puta je već omanuo doduše sa suprotnim polom koji ga ne privlači z:D

Херој? Ти изгледа не пратиш све у Србији везано за Пернара.
Због тога што су га увели у своје просторије у Скупштини Србије, Вучић и Шешељ сваку критику коју неко из Двери изнесе одмах покривају репликом о Дврима као усташама. Чак су цео НБгд преплавили графитима "Двери=усташе" и то словима величине два метра.
То је увелико прихватила и екипа ботова те две странке и на Крстарици па испада да свако ко се са тим не слаже, сматра Пернара неким херојем. Дакле, чиста замена теза!:zgrudvanje:

Јел теби још увек није јасно кога сте увели у скупштину?
http://www.pobeda-info.com/2017/01/...dvanaestogodisnje-srpkinje-i-nije-tako-bitno/

SAD NIJE TAKO PRIČLJIV – Pernar: Ubistvo dvanaestogodišnje Srpkinje i nije tako bitno
08.01.2017 pobedainfocom
Zmaj od Šipova, Soraja i Ivan Pernar – ovo su prve tri rijaliti zvezde u Srbiji, ne nužno tim redom. I dok su prvih dvoje prosto ludi, treći se samo tako predstavlja: navodni antiglobalista i navodna snaga pomirenja, međutim, ima nešto mnogo opasnije od dijagnoze – lukavost. A, ta lukavost naročito dolazi do izražaja u interakciji sa kontrolisanim medijima, gde ga valja predstaviti onako kako je i to zamišljeno. U ekskluzivnom intervjuu za Pobedu, Pernar, međutim, nije bio uobičajeno rečit, razmetljiv i šarmantan, naprotiv…

Pobeda: Mislite li da je moguće da jedan Srbin dobije takvu pažnju u Hrvatskoj, pre svega medijsku, a onda i svaku drugu…

Pernar: Mislim da nije.

Pobeda: Imajući u vidu biografiju vašeg dede i njegovo pitanje “koliko košta srpska krv”, ali i način na koji ste primljeni u Skupštini, mislite li da je moguće da, recimo, Nedićev potomak bude tako primljen u Saboru? Da li biste ga videli odveli tamo, kao što je Boško Obradović odveo vas?

Pernar: Moj predak nije bio ustaša, pa je poređenje promašeno.
Pobeda: Ni Nedić nije bio ustaša, ali nije ni pitao koliko košta hrvatska krv. Ipak, pričate o pomirenju i budućnosti..Da li je to moguće dok se izbeglice dočekuju kamenjem, dok su nagrađen ubice porodice Zec, dok slučaj “Lora” nije rešen, dok je Gotovina savetnik…

Pernar: Događaji koje ste naveli su simptom, a ne uzrok bolesti koja postoji u umovima sa obe strane granice.

Pobeda: Kada pričamo o porodici Zec, kao paradigmi povampirenog ustaštva, ne mislite li da je bezosećajno svirepo ubistvo devojčice od 12 godina nazvati “simptomom”? Ili možda niste bezosećajni, možda se samo plašite reakcije hrvatske javnosti na ovaj intervju?

Pernar: To je simptom bolesti ljudskog uma.

- - - - - - - - - -

Nije, aham ko što mu ni dečko Obradović nije ali i da ne izgleda isfeminizirano ženskasto provalilo bi se da je homic jer uglavnom oni mlate žene, doživljavaju ih kao smetnju i konkurenciju.

Al ko što već rekoh možda Obradovicu Ivica bude treća bračna sreća, dva puta je već omanuo doduše sa suprotnim polom koji ga ne privlači z:D

pernar-i-bosko-350x350.jpg

Vidim poprilično ste zaluđeni Pernarom nekako više nego mi u matičnoj.Ježiga tako je to kad te reklamira Malagurski.

И то су углавном залуђени замишљањем Пернара у хомосексуалним радњама.

Не знам шта би Фројд имао да каже о свему томе.

И то су углавном залуђени замишљањем Пернара у хомосексуалним радњама.

Не знам шта би Фројд имао да каже о свему томе.

А шта би Фројд рекао о твојој маленкости? Успут, Фројд више није популаран, има томе две деценије већ..

А шта би Фројд рекао о твојој маленкости? Успут, Фројд више није популаран, има томе две деценије већ..

Јеси опет напаћен?

Боле празници у самоћи, а?

Back