Ivan Ivanović: Zoran Kesić nije deo nas

Буквално. Скретање пажње са зла против којег треба да смо уједињени.
nemas ti pojma. taj hor u 19h, pevanje i cirkus je naknadno ubacen u plan blokade mosta slobode i to 01.02 ujutru kada se prvo plenum filozofskog fakulteta u bg obratio a potom i ostali da nece ipak ostati na blokadi mosta slobode od 24 vec da ce biti samo na blokadi tri mosta od po tri sata iz razloga jer ne dopustaju nikakvo mesanje kako politickih strannaka tako i nvo i raznih aktivista.

dosli ste u ns da pevate u 19 h ? da imate hor ? tamo gde je nasih 15 sugradjana pobijeno ?
pa sta ste vi ?
dakel ona masovnost koja je bila na sva tri mosta je posle 18 h prosto prdeknula jer su se studenti beogradskih univerziteta ogromnom veicnom povukli i svaka im cast!
a kod mosta slobode u 24 h blokadi su ostali oni koji su doveli kesica bjelogrlica obucinu, a to su plenumasi filozofskog fakulteta u novom sadu tj necije perjanice.

od tog 01.02 psole distanciranja od strane studenata iz bg prema ovoj organizaciji studentskih protesta u ns (koje jee organizovao plenum u ns a zna se dobro i ko ) JA podrzavam maksimalno studente u borbi za njihove zahteve! za istinu za pravdu za odgovornost!

oni koji su ostaliu novom sadu posle tri sata blokade sva tri mosta , mali broj njih doduse, su obicna sramota srbije. i ak osi bila medju njima u 19 h neka ti je na cast a ako nisi svaka ti cast.

Poslednja izmena:
Вођа се смеје, плаче од смеха и пада са столице.

Што се тиче наведених... Ако наставите да тражите длаку у јајету свуда около осим код себе, то никада неће допринети слози у борби против ове власти.
Имам замерке на све и свашта, код обојице, јер сам већ одавно престао да гледам њихове програме када ми је досадила њихова опседнутост појединим темама... Али не морам о томе да пишем сваки дан.

Не сматрам да би било какав комичар требало да предводи било шта од политике.
Ако ништа друго, имамо у Украјини пример наивног слепца, бившег комичара, који је поверовао у све о свашта, што ће за последицу имати да ће остати историјски упамћен са надимком "без земље".
Ovo ko ne razume, radi (svjeno ili nesvjesno) za AV poredak. Samo zajedno mozemo doci do pobjede, tj do stvaranja uslova za postene i fer izbore.
Najvaznije je oslobadjanje medija za sve partije i politicke opcije.
A, onda neka pobjedi vecina, ali i u tom slucaju postojace zdrava ravnoteza opozicije i nove vlasti u skupstini.
ovo sada je najgore, imas laznog patriotu i autokratu, koji obmanjuje, kupuje i korumpira one koji nemaju prilike da cuju one druge koji su prokazani kao strani placenici i i naravno, ogroman drzavni kriminal, koj ise uvukao u sve pore zivota.

Poslednja izmena:
Ko ce od ove dvojice po vama biti perjanica srpskog slobodarskog pokreta u godinama koje dolaze, i koga vise podrzavate? Po meni, mrtva trka... inace su mi obojica dragi podjednako tako da ne bih mogao da se opredelim konkretno. :kafa:

OPŠTA TUČA MEĐU GOVORNICIMA NA PROTESTU! Ivan Ivanović: Zoran Kesić nije deo nas! (VIDEO)

Ti, kao dezurni pljuvac ovde, kazi odakle si uopste cuo za ove ljude, gledas njihove emisije, ili ?
9AB14FBD-3E4F-4A48-931D-06DAEB23EBE6.jpeg

Вођа се смеје, плаче од смеха и пада са столице.

Што се тиче наведених... Ако наставите да тражите длаку у јајету свуда около осим код себе, то никада неће допринети слози у борби против ове власти.
Имам замерке на све и свашта, код обојице, јер сам већ одавно престао да гледам њихове програме када ми је досадила њихова опседнутост појединим темама... Али не морам о томе да пишем сваки дан.

Не сматрам да би било какав комичар требало да предводи било шта од политике.
Ако ништа друго, имамо у Украјини пример наивног слепца, бившег комичара, који је поверовао у све о свашта, што ће за последицу имати да ће остати историјски упамћен са надимком "без земље".
Razumljivo, međutim ne treba zaboraviti ni ovo: odmah posle istog takvog jedinstva pred Skupštinom 5. oktobra je krenulo i medijsko denacifikovanje upravo onih koji su se jedini tada nagutali suzavca i koji su se tukli sa Mirinim Julterijerima da bi ti denacifikatori sa B92 uopšte došli u priliku da bilo koga denacifikuju.

327C82BA-249F-41BA-83C7-FB774199D8C4.jpeg

Zašto kažeš zlo a misliš na ujedinjavanje svih oko tvoje opcije?
Моја опција?
Моја опција је држава која функционише. Где људе не спаљују у старачким домовима и убијају на железничким станицама због корупције.

Мој лични став је да не бих мењала СНС већ би их натерала да похапсе све који су корумпирани, успоставе органе за конролу и процесуирање корупције, ослободе медије, реше питање Косова па онда полако..
Ако онда хоће да иду, нека иду.

Моја опција је држава која функционише. Где људе не спаљују у старачким домовима и убијају на железничким станицама због корупције.
Што се тиче старачких домова, ту је ситуација заиста тешка.Државних домова је мало а велика је потражња за овом услугом, и онда ту улећу приватници који обављају ову делатност без минималних услова.То је почело још пре 20 и кусур година.

Држава пошаље инспекцију, она забрани рад дома, али се поставља питање шта са људима који су смештени у тим домовима.Они не могу у друге домове који су пребукирани, а не могу ни да се врате у своје куће/станове(јер су их весели наследници углавном продали, а и неспособни су да се сами старају о себи), па онда они остану у тим дивљим домовима.

Изгледа да је мање зло да ти дивљи домови постоје.

Zoran Kesić o govoru u Novom Sadu: Bila mi je obaveza, izvinjavam se ako sam bilo šta pokvario

IMG-ff125c32181f27f1aab218eac42dd806-V-1000x560.jpg

Kao što i o svemu drugom sami odlučuju, kao što su sve ovo veličanstveno do sada sami svojim osećajem i svojom željom uradili, studenti su odlučili i koga bi želeli da vide kao govornike u NS, naveo je novinar i voditelj Zoran Kesić na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao da je bilo čarobno veče, “od onih za ceo život”.

Ko god je bio zna dobro o čemu govorim i taj osećaj ni hektolitri tabloidnih spinova neće moći da ukaljaju. Svi znamo kako danas gledamo na te klince, koliko plačemo od nade i ponosa kada ih vidimo tako hrabre i tako svoje i onda se pitam ko bi bio taj ko bi na poziv te i takve dece da im dodješ i da im nešto daš rekao ne”, istakako je Kesić.

Njihova je odluka, naša je obaveza, dodao je voditelj.

https://www.facebook.com/photo.php?...set=a.10151158699043711&type=3&ref=embed_post

“I ne samo da su sami odlučili koga žele da pozovu, nego su u toj svojoj mladosti toliko zapanjujuće ozbiljni i toliko profesionalni da su nam dali i smernice kojim temama u našim govorima da se bavimo (da slučajno ne zaluta nešto što nije u duhu onoga za šta se oni bore)”, naglasio je.

Kesić je poručio da se studentima divi i klanja.

“Ujedno, ako sam im svojim prisustvom bilo šta pokvario i ukaljao, ja im se izvinjavam. A da ću uvek biti tu za njih ukoliko im bilo šta treba – i ja lično i naša emisija, to ne moram da naglašavam. Odavde više nema nazad, može samo napred. Idemo dalje!”, istakao je Kesić.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...baveza-izvanjam-se-ako-sam-bilo-sta-pokvario/

Није мање зло јер дебело наплаћују а нико их не контролише.
Па држава их је контролисала и забранила им рад.Сада се поставља питање где збринути те људе, јер се они не могу избацити на улицу, да би се ти и теби слични љубитељи правне државе задовољили.

и теби слични љубитељи правне државе задовољили.
Јеси реалан? Да је држава правна не би дошло до овога.
Везано за тај дом за старе имам лично искуство и знам чиме су се служили.
Обзиром да је особа умрла тамо за само 3 недеље боравка а смештена мимо свих закона...но, сад нема сврхе тиме се бавити.
Где ће бити смештени мора да одлуче корисници или њихови старатељи а држава да обезбеди евентуалну доплату.

Ако може Србија да плаћа боравак председникове ћерке у луксузном пентхаусу у Берлину, возаче, послугу, обезбеђење, шта је то по пар стотина евра за бољи и безбеднији дом за старе.

Back