Ivan Ivanović: Zoran Kesić nije deo nas

Schrodinger

Veoma poznat
Poruka
12.231
Čemu davanja tolikog značaja Kesiću i Ivanoviću?
Momci su komičari, simpatični su, zabavni, duhoviti... I to je sve. Ne moramo praviti famu oko svega.
Поента је у потцењивању, обезвређивању протеста.
Свако кога су фотографисали у маси, већ су претресли као организатора.
Колико мало вере у младост. Тужно.

Ko ce od ove dvojice po vama biti perjanica srpskog slobodarskog pokreta u godinama koje dolaze, i koga vise podrzavate? Po meni, mrtva trka... inace su mi obojica dragi podjednako tako da ne bih mogao da se opredelim konkretno. :kafa:

OPŠTA TUČA MEĐU GOVORNICIMA NA PROTESTU! Ivan Ivanović: Zoran Kesić nije deo nas! (VIDEO)

па чекај мало иване ивановићу
зоран кесић је део динковог пленума и то неизоставни динков саборац!

ево ти и видео како на анти српском фестивалу седи за истим столом са својим динком када динко говори да ће срушити српске цркве и на том месту правити пабове за заебанцију...

јуче је онај са сбрин инфа док је водио снимање уживо из нс рекао како не треба допустити ИВАНОВИЋУ да вечерас говори пред грађанима и студентима јер је режимски новинар ...

а сад иво оће да нам опљуне динковог саборца кесића који је у својој емисији динкову перјаницу милу пајић представио као ВОЂУ СВИХ СТУДЕНАТА У СРБИЈИ ?

dada on rukovodi necim hahaha , da nije mozda strcnjak ili expert na nekom polju osim glume ?
i tebi bi zinulo dupe za tolikom slavom i parama samo da ti se ponudi prilika

Ако не руководи ничим, зашто вам је толики трн...ух..трн... балван у оку?

Боде вас у душу годинама. Не вадите га из уста и тастатуре годинама.

dada on rukovodi necim hahaha , da nije mozda strcnjak ili expert na nekom polju osim glume ?
i tebi bi zinulo dupe za tolikom slavom i parama samo da ti se ponudi prilika
Milioni Srba bukvalno ne smeju da kazu 'A' ni protiv lokalne Udbe, a on covek bukvalno postao neprijatelj broj jedan tim ubicama koji su 10 puta gori i 100 puta mocniji od nase Udbe.

Pa ti vidi ko bi to jos mogao sto je on.

Neki polazu nadu u proglas.
Mozws li mi reci razliku izmedju zk i ii i proglasa?
Ne mogu. Ne znam. Osim što na prvu loptu mpgu da kažem da je Proglas više ljudi, a Kesić je jedan čovek. Ali ne verujem da je taj moj nalaz upotrebljiv za bilo šta. :D

Nisam se udubljivao u takve analize, jer mislim da njih plasira vlast. Ajde bavite se Kesićem i Proglasom, a nemojte našom korupcijom...

шта ће ови љубитељи бивше власти из круга двојке на студентском протесту у Новом Саду ?

Мислим на Бјеогрлића и Кесића па и ивановића ?
Сада је бјелогрлић глумац и редитељ ''одједном'' ние из ПроГлас-а јел ???
(био је и он на антисрпском фестивалу у дубровнику прошле године са кесићем и динком грухоњићем чисто да знате :mazi: )

Нису студенти, нису политички неопредељени, те им нема места на студентским протестима, ако су студентски!

Децо не дајте да вас постепено и перфидно искористе као нас 5 октобра 2000те!

не дајте никаквим ''јавним личностима'' приступ, јер то су ТРОЈАНСКИ КОЊИ ОПЗИЦИЈЕ тј ДЕЛА СИСТЕМА И РЕЖИМА .

шта ће ови љубитељи бивше власти из круга двојке на студентском протесту у Новом Саду ?
Мислим на Бјеогрлића и Кесића па и ивановића ?
Сада је бјелогрлић глумац и редитељ ''одједном'' ние из ПроГлас-а јел ???
(био је и о на антисрпском фестивалу у дубровнику прошле године са кесићем и динком грухоњичем чисто да знате)

Нису студенти, нису политички неопредељени, те им нема места на студентским протестима, ако су студентски!

Децо не дајте да вас постепено и перфидно искористе као нас 5 октобра 2000те!

не дајте никаквим ''јавним личностима'' приступ, јер то су ТРОЈАНСКИ КОЊИ ОПЗИЦИЈЕ тј ДЕЛА СИСТЕМА И РЕЖИМА .
Kapetanko, gde si bio ovih dana. Ljudi pitaju za tebe, a ja nisam znao šta da im kažem.
Prebio te Dinko, pa ležiš u bolnicu
Zafrljačili te studenti sa Žeželjevog mosta.
Otišao na sedmodnevni pomen obešenom zecu, nad kojim si naricao ovde...

Sve mi je to padalo na pamet. :D

Poslednja izmena:

Back