Иван Босиљчић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
396311_10150513039554332_636674331_8911448_1601841444_n.jpg

nisam mogla da odolim....
morala sam i ovde da postavim
:zcepanje::zcepanje:

a vala ako ćemo iskreno ni ona jelena tomašević nije neka mis univerzuma.

ova fotka ovde-e bas mi lici na njega.i na osnovu cega coveka vise proteziraju kao nekog frajera,svalera,smekera.jeste,taman koliko i moj deda Samojlo.
a ona smaracica tomasevicka slepljenog nosa,sa oblacenjem ko `starmala`-nekako su mi isti njih dvoje.ko brat i sestra.svaka cast njoj na kvalitetnom glasu,ali ja ono stenjanje kroz nos ne mogu da slusam,a zena je nicim izazvana puna sebe kad negde gostuje,ma nista manje,nego kao da je svetCka zvezda.

njih dvoje su bas nekako par.

ova fotka ovde-e bas mi lici na njega.i na osnovu cega coveka vise proteziraju kao nekog frajera,svalera,smekera.jeste,taman koliko i moj deda Samojlo.
a ona smaracica tomasevicka slepljenog nosa,sa oblacenjem ko `starmala`-nekako su mi isti njih dvoje.ko brat i sestra.svaka cast njoj na kvalitetnom glasu,ali ja ono stenjanje kroz nos ne mogu da slusam,a zena je nicim izazvana puna sebe kad negde gostuje,ma nista manje,nego kao da je svetCka zvezda.

njih dvoje su bas nekako par.

Ma ja stvarno ne znam kome on može da bude frajer. Jedine žene za koje zna da se primaju na njega su :keva mog momka i moja tetka. I dajem ruku da je to zato sto su ga identifikovale sa avijatičarima,..i tako nekim ljigavim MIrJam likovima.
A Tomaševićka je riba koliko je i Šrek.

Setih se jedne situacija za Božić. Na Badnje veče otišla sam doHrama Svetog Save,...aa tamoooo..... vašar! Ljudi cirkaju rakiju, skaču, pevaju neke "patriotske pesme", bacaju petarde, vatromete i ostalu pirotehniku,... Momci i devojke se balave ispred, i kao da svi oni uopšte ni ne znaju zašto su došli tu, i šta je zapravo Badnje veče. Kad sam se jedva progurala do vrata Hrama i ušla unutra, a ono skoro polu-prazno. DO kraja ponoćne službe nije ostalo ni 150 ljudi!! Tj. sav onaj vašar je ostao ispred Hrama i nije ni nameravao da udje unutra. Prvo što sam pomislila je :"Ovde samo još Bosiljčić fali, pa da bude pravi cirkus". (Inače baš pre nego što sam krenula od kuće prikazivao se onaj "Ranjeni orao", kog sam u troskoku sa blažim oblikom povraćanja automatski prebacila sa tv-a). Inače kako to pomislih, nakon 10 minuta ugledah u redu za celivanje ikone, Bosiljčića i onu njegovu kuvanu nogu.
Da li mi veruješ da kako ga je ko video reakcije su bile: "joooooj",.."opet ovaj"..."može li čovek da pobegne od njega"...sa masovnim coktanjem i prevrtanjem očiju.:roll::roll:

danas oko 11h ispred ulaza narodnog gak narodni front,vidim parkiran crnii zatamnjeni karavan avto....a ispred par skolaraca,i nekoliko fotoreportera...pomislih,videvsi taj crni karavan Bozemeoporosti,da se nesto strasno desilo...kad cuh da cekaju tog `smekera` i njegovu smaracicu,brzebolje ubrzah korak.misssim,ne mogu ni u novinama da ih gledam,kamo li uzivo.
a on...Boze svasta,pa ako je vec angazovao taxi,sto nije neki prikladniji izabrao....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back