aleksandrica_k
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
I mene istoОдушевио ме је улогом Јасмина. Свака част!
kako je odglumio Sarajliju 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene istoОдушевио ме је улогом Јасмина. Свака част!
kako je odglumio Sarajliju 
Meni se licno ne svidja nijedna njegova uloga, cini mi se da svaku odradjuje...

Одушевио ме је улогом Јасмина. Свака част!

Veoma talentovan i srećan kada je tako mlad uspeo da dobije toliko važnih uloga
Super peva
Harizmatičan je
Kulturan je
Dobro izgleda
Sve u svemu, bog mu nije ostao dužan![]()
Evo ga opet, igra i u novoj mjuzikl verziji ''Glorije'' (sa sve Ivanom Knežević, koja ni sama nije mnogo bolja, ali je bar malo manje ima). 
?IzgledaUdri po lepim recima ako ih imas, ne moras cekati druge (mozes se nacekati)...
, ću popričekam, možda i bude nešto do Nove godine
(evo jedne numere iz mjuzikla-Necu da budem grobar)@privalova, meni je super Ivana Knezevic, rastura kako peva...odusevila me je u Kabareu gde igra glavnu ulogu...i bas sam se obradovala sto je opet dobila na Terazijama glavnu ulogu (sta da se radi, ukusi su razliciti)

.. jedan od retko netalentovanih glumaca ..
.. nešto kao muška milica milša ..
.. isprazna lepota .. i ništa više ..
Sinoc sam citala u jednom od mojih najomiljenijih magazina "Gloriji" ili "Skandalu" ili tako nekom ulizivackom listu o tom Ivanu Bosiljcicu, koga non-stop spominju, ni sama ne znam zasto. Prvo da kazem da mi je odvratan. Pise tamo kako je u vezi sa nekom glumicom (za koju niko nije cuo, a koja je njegovog kalibra) Ivanom Knezevic. Pitala sam se gde li je ona to glumila, kad sam se setila da je ona bila sa onom budalom Markom Konom u vezi i da se pored njega jadna nesto becila i glupirala, da bi glumila savrsenu vezu, iako on nije ni u pokusaju smesan, a ona mi je izgledala kao kreten. Posle Jelene Tomasevic, one kuvane noge, ovo mu je odlicna partnerka, samo se nadam da ce stisnuti petlju i javno reci da mu je to devojka, jer je on poznat po tome da nema m..a da uradi bilo sta u zivotu sa trunkom hrabrosti.