Иван Босиљчић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veoma talentovan i srećan kada je tako mlad uspeo da dobije toliko važnih uloga:D
Super peva:whistling:
Harizmatičan je:lol:
Kulturan je:tease:
Dobro izgledaz:dm:
Sve u svemu, bog mu nije ostao dužan:vatromet:

Ako neko hoce da napise rec odvratno u dve reci, kada resava ukrstenice, onda to moze pisuci njegovo ime i prezime.

To je ubedljivo najodmvratnija pojava na nasoj estradi. Taman je dobro sto se smuvao sa Jelenom Tomasevic, jer se tako upotpunjuje ta akrepska komplementarnost. Ne podnosim ljigave ljude, koji izigravaju finocu, kao sto on radi, a kriju u sebi kojekakve perverzije i izopacenosti. Sav je ljigav. On i Marinko Madzgalj su ista kategorija, samo sto je Bosiljcic soft varijanta, a Madzgalj hard core. Jos im samo fali i onaj nosati Ognej, pa da drustvo Pink okupatora bude na jednom mestu.

@marixa izgleda da smo u manjini ovde ;)
Meni je ok Bosiljcic, ubedljiviji u pozoristu nego na tv-u gde ga bas forsiraju, ima i boljih...ali na Terazijama je stvarno odlican...ima predispozicija-lep glas, lepo igra...u Ciganima bas je dobro odigrao Lojka Zobara...mene se jako dopao kao Mirko Topalovic u Maratoncima :) (evo jedne numere iz mjuzikla-Necu da budem grobar)

Poslednja izmena:
@privalova, meni je super Ivana Knezevic, rastura kako peva...odusevila me je u Kabareu gde igra glavnu ulogu...i bas sam se obradovala sto je opet dobila na Terazijama glavnu ulogu (sta da se radi, ukusi su razliciti ;) )

Pa šta znam, stvarno ne peva loše, tu nemam primedbi, ali mi je kao glumica nekako neubedljiva... Nijedna uloga u kojoj sam je gledala nije mi ostavila neki jači utisak, pa ni Sali u Kabareu. Mada, mislim da tu nije ona toliko kriva, režija cele predstave nije baš nešto. Sojina režija je bila neuporedivo bolja (ili se bar meni više sviđala).
Ne znam, možda ja previše tražim od glumaca, ipak je mnogo teško napraviti stvarno dobru ulogu u mjuziklu. :neutral:

Sinoc sam citala u jednom od mojih najomiljenijih magazina "Gloriji" ili "Skandalu" ili tako nekom ulizivackom listu o tom Ivanu Bosiljcicu, koga non-stop spominju, ni sama ne znam zasto. Prvo da kazem da mi je odvratan. Pise tamo kako je u vezi sa nekom glumicom (za koju niko nije cuo, a koja je njegovog kalibra) Ivanom Knezevic. Pitala sam se gde li je ona to glumila, kad sam se setila da je ona bila sa onom budalom Markom Konom u vezi i da se pored njega jadna nesto becila i glupirala, da bi glumila savrsenu vezu, iako on nije ni u pokusaju smesan, a ona mi je izgledala kao kreten. Posle Jelene Tomasevic, one kuvane noge, ovo mu je odlicna partnerka, samo se nadam da ce stisnuti petlju i javno reci da mu je to devojka, jer je on poznat po tome da nema m..a da uradi bilo sta u zivotu sa trunkom hrabrosti.

.. jedan od retko netalentovanih glumaca ..
.. nešto kao muška milica milša ..
.. isprazna lepota .. i ništa više ..

Слажем се са свиме осим да су он и Милица Милша лепи, по мојим мерилима чак нису ни лепушкасти,
с обзиром да сам имао прилике да га гледам неколико пута (на жалост),
могу да закључим да сте у потпуности у праву,
и мислим да га неко протежира али не знам зашто,
нити пева нити глуми...

Sinoc sam citala u jednom od mojih najomiljenijih magazina "Gloriji" ili "Skandalu" ili tako nekom ulizivackom listu o tom Ivanu Bosiljcicu, koga non-stop spominju, ni sama ne znam zasto. Prvo da kazem da mi je odvratan. Pise tamo kako je u vezi sa nekom glumicom (za koju niko nije cuo, a koja je njegovog kalibra) Ivanom Knezevic. Pitala sam se gde li je ona to glumila, kad sam se setila da je ona bila sa onom budalom Markom Konom u vezi i da se pored njega jadna nesto becila i glupirala, da bi glumila savrsenu vezu, iako on nije ni u pokusaju smesan, a ona mi je izgledala kao kreten. Posle Jelene Tomasevic, one kuvane noge, ovo mu je odlicna partnerka, samo se nadam da ce stisnuti petlju i javno reci da mu je to devojka, jer je on poznat po tome da nema m..a da uradi bilo sta u zivotu sa trunkom hrabrosti.
:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back