Italijanski jezik

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Spediamo que la nostra eta fuciona coreto, perche slolamente io spero que tutto quello que io sai di lingua italiana e buno, siguramente voi capisco.
Io finirlo tutto quello per capirare qualcuno moviela italiana, imparare e canzone sul mio cervo.
Ma io inamorare in questo linguo, non e facirare per capire, sono simile perche solamente io penso que servo e italiano lingue facili, perche io sai servo e italliano, inglese poco meglio, e voi?

Spediamo que la nostra eta fuciona coreto, perche slolamente io spero que tutto quello que io sai di lingua italiana e buno, siguramente voi capisco.
Io finirlo tutto quello per capirare qualcuno moviela italiana, imparare e canzone sul mio cervo.
Ma io inamorare in questo linguo, non e facirare per capire, sono simile perche solamente io penso que servo e italiano lingue facili, perche io sai servo e italliano, inglese poco meglio, e voi?

Mešaš latinski pravopis sa italijanskim, brljaš sintaksu, a gramatiku sakatiš. Imaš li neki Sent Nikolas ili sličnu školu u svom kraju?

ne miskim to nego da ne citam vise novine, ne gledam vesti i ne citam na internetu ono sto me ne zanima na italijanskom.
Zanima me sa li ima neki forum mada ne mora da bude italijanski ali mora DA bude na italijanskom?
npr, svetcski firum neki za ucenje italijanskog? ili sl?

znam za jedan forum tj pricaonicu tj irc server italijanski, kako kazu to im je najpopularnije od tih foruma,pricaonica tj irc servera,
zove se abruzzo ali ja bih rekao da su tu oni ulicu pogresili da nema nesto bes tamo puno njih,
ima i libero koji takodje je slab.

Back