Italijanski general svedoči o albanskim zločinima na Kosovu

A podela pocela kad je Dule umro i ostavio vukovima svoje nasledje da se kolju za njega....E da je bilo krstaskog pohoda na jedrene ne bi adem ni siptari prismrdeli kosovu.....

Е да је бар Краљ Александар, две године дуже живео, неби било адема, ни његових арбанаса...

Да само Срби знају, колико је свака партија, далеко од истине!

Е да је бар Краљ Александар, две године дуже живео, неби било адема, ни његових арбанаса...

Ali dobro necemo sad sta bi bilo kad bi bilo....:think: nego di mi je kolega adem?
Zapeo u arhivima......ademe:hej:

MANI ME KRALJA ALEKSANDRA..BAR DA SU GA UBILI PRE NEGO JE NAPRAVIO ZAJEDNICKU DRZAVU

Овде је изгледа кључно питање: Зашто је ћутао?
Мислим да је битније питање, зашто сада сви они који ово знају ћуте?
Тај Италијан је војник, сваког војника везује заклетва... треба ли још нешто додати?
Ех да, за оне који нису служили војску:
Заклетву полаже сваки војник и тиме се, између осталог, обавезује да чува тајну.
Е сада ако је наредба била да се о томе не говори, онда је све јасно!
Код нас (бар у време ЈНА док сам ја служио војску) говорило се да те заклетва обавезује 10 година, толико се наиме чувао документ који си потписивао при том.

Тај Италијан је војник, сваког војника везује заклетва... треба ли још нешто додати?
Заклетву полаже сваки војник и тиме се, између осталог, обавезује да чува тајну.
Код нас (бар у време ЈНА док сам ја служио војску) говорило се да те заклетва обавезује 10 година, толико се наиме чувао документ који си потписивао при том.

Veoma lepo objashnjeno za sve koji su pitali.z:dm5:

MANI ME KRALJA ALEKSANDRA..BAR DA SU GA UBILI PRE NEGO JE NAPRAVIO ZAJEDNICKU DRZAVU

Како рече Св. Владика Николај,. краљ Александар је мученик, и ове твоје речи, су ужас, пре свега!

Шта је хтео, а шта је могао, у тадашњим политичкуим приликама, краљ Александар, је питање, јер већ за време стварање Југославије, није постојала Русија, и био је убијен кум краља Александра, Св.Цар Николај Романов!
Тако да је Србија, остала сама, а сви знамо, колико су нас волели германи и енглези...зато немој без основног познавања иторијских чињеница, да судиш о краљу Александру!

Aha, ostali smo sami pa smo morali da se utesimo u bratskom ustaskom zagrljaju.

Никада, није била на понуди...Велика Србија, за мене само Србија, јер би велика морала, да буде, до Цариграда макар!

Имали смо Југославију или Србију, пре Југославије....а краљ Александар није хтео да остави на цедилу Крајину и Србску БиХ!

Никада, није била на понуди...Велика Србија, за мене само Србија, јер би велика морала, да буде, до Цариграда макар!

Имали смо Југославију или Србију, пре Југославије....а краљ Александар није хтео да остави на цедилу Крајину и Србску БиХ!

..a do Tokija si zaboravio....z:dm3:z:dm3:

Ali opet ne mogu se pomiriti sa cinjenicom carstvo izgubili zato sto je svaki gladnik hteo parce kolaca....kakvi bi smo danas bili pitam se:think:

Како рече Св. Владика Николај,. краљ Александар је мученик, и ове твоје речи, су ужас, пре свега!

Шта је хтео, а шта је могао, у тадашњим политичкуим приликама, краљ Александар, је питање, јер већ за време стварање Југославије, није постојала Русија, и био је убијен кум краља Александра, Св.Цар Николај Романов!
Тако да је Србија, остала сама, а сви знамо, колико су нас волели германи и енглези...зато немој без основног познавања иторијских чињеница, да судиш о краљу Александру!

ma daj...pa se zato sad svi mi mucimo..bash nam je ostavio lepu buducnost...to je moje misljenje kao sto je tvoj post tvoje misljenje...meni je kriv sto je insistirao na zajednickoj drzavi i to sa onima koji su do juce nas ubijali...sta ces veceg greha...i lepo ima dao mogucnost da nas u istoriji zbog istih stvari ponovo gledaju preko musice..ih...da su samo gledali

a pri tom nije morao da stvroi Kraljevinu 3 naroda..mogao je sve lepo nazvati Srbija...i zdravo i dovidjenja..kovanica mu bre ne valja ...ama nista...kao ni posle komunjarama..bratstvo i jedinstvo...moze bratsvo ali jedinstvo nije trebalo..svako u svoje jato

Ма не занима ни мене , а ни никог ко размишља о свему логички ''зашто је он ћутао?''
Заклетва је заклетва.

Мене занима зашто ништа није урадио да се спречи масовно убијање Срба на Космету о коме сад тобоже тугаљиво тупи?
Ако је толико савестан, зашто није одмах службу напустио ако му већ његови надређени нису дозвољавали да брани голоруки народ?

Ман'те ме такве савести!

Ма не занима ни мене , а ни никог ко размишља о свему логички ''зашто је он ћутао?''
Заклетва је заклетва.

Мене занима зашто ништа није урадио да се спречи масовно убијање Срба на Космету о коме сад тобоже тугаљиво тупи?
Ако је толико савестан, зашто није одмах службу напустио ако му већ његови надређени нису дозвољавали да брани голоруки народ?

Ман'те ме такве савести!

Mogli su istinu da kazu odavno ako ne zbog nas onda zbog sebe-dosta ih je poumiralo bas tih italijanskih vojnika,neki jos uvek umiru lagano od osiromasenog uranijuma.Nije za dz ona stara ko se maca lati od maca ce i mreti.Jedino oni sto su sa visine kukavicki bacali bombe ne znam kako ce oni proci-verovatno da ce Boga to odluciti -to je ipak u njegovoj nadleznosti.

Ali opet ne mogu se pomiriti sa cinjenicom carstvo izgubili zato sto je svaki gladnik hteo parce kolaca....kakvi bi smo danas bili pitam se:think:

Е, тако и данас, хоће Тадић, Шешељ и Коштуница, сви по мандат!
Нико неће да води доследну државну стратегију, сваке 4 године, се мења курс, за 90*

a pri tom nije morao da stvroi Kraljevinu 3 naroda..mogao je sve lepo nazvati Srbija...i zdravo i dovidjenja..kovanica mu bre ne valja ...ama nista...kao ni posle komunjarama..bratstvo i jedinstvo...moze bratsvo ali jedinstvo nije trebalo..svako u svoje jato

Ти не читаш ,моје постове!
напамет причаш!
Ја у посту пре твога објасни шта је било!

Back