ISUSE, KAK JE BORIS LIJEP!

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.kurir-info.rs/vesti/hrvatice-isuse-kak-je-boris-lijep-61735.php
ODLEPILE NA TADIĆA
HRVATICE: ISUSE, KAK JE BORIS LIJEP!

Predsednik Srbije je jako zgodan, šarmantan, ima prolaz kod žena, nema konkurenciju i uliva nam poverenje, tvrde poznate Hrvatice
30566.jpg

BEOGRAD - Taj čovek je zapanjujuće zgodan!
Ovako poznate Hrvatice komentarišu izgled predsednika Srbije Borisa Tadića, koji je juče i prekjuče boravio u njihovoj zemlji.

Vesna Pusić, predsednica Hrvatske narodne stranke, kaže da joj je Tadić jako zgodan.
- Upoznala sam ga mnogo pre nego što smo ušli u politiku. Bio mi je jako zgodan onda, a jako je zgodan i danas. Uz to je vrlo šarmantan! - poručuje Pusićeva, a pridružuje joj se i TV voditeljka Nikolina Pišek:

- On je najzgodniji političar, ako ćemo se ograničiti na političare s ovih prostora!
Potpredsednica Socijaldemokratske partije Željka Antunović tvrdi da je Tadića uglavnom posmatrala u političkom smislu.

- Primećujem da je jedan od onih muškaraca koji prolaze među ženama - kategorična je Antunovićeva.

I Ivana Nobilo-Cetinski, estradni menadžer, smatra da Tadić spada u sam vrh.
- On definitivno nema žestoku konkurenciju. Ali da je Kluni - nije - iskusno će Nobilo-Cetinski.

Ni Hrvatice koje tvrde da im fizički izgled muškarca nije na prvom mestu nisu ostale ravnodušne na Tadića, poput potpredsednice hrvatske vlade Đurđe Adlešič.
- Opisala bih ga jednom rečju: gospodin - ističe Adlešičeva, dok Mirela Holi iz SDP dodaje da su izjave predsednika Srbije odmerene i da ulivaju poverenje.
- Verujem da mu je ta kombinacija odmerenosti u govoru i dobrog izgleda pomogla u karijeri - kaže Holi.

Naravno, ima i onih poput TV voditeljke Hloverke Novak-Srzić, koja tvrdi da Tadić nije njen tip muškarca.

- Nisam baš ni za Klunija. Moj tip je više grubijan Tomi Li Džons ili potpuna suprotnost, kao naš predsednik Ivo Josipović, koji voli muziku i koji je romantik - zaključuje Srzićeva.
Severina se ovim povodom nije javno oglašavala.

..................................
Таман да похвалим Хрватице које мажњавају Србе на све стране,
како су паметне и имају укуса, кад....наиђох на ово....
z:mrgreen: z:mrgreen: z:mrgreen:

in vino veritas, a i blizina skida maglu s očiju.

lep - my ass.

e, sada sam prvi put ozbiljna na tu temu.

ebeš ti njegovu ISPRAZNU, ŠUPLJU ZGODNOĆU.

država mu trune.

kada se čovek, pa i tupa žena, poput mene, malo, na par godina odmakne od nje i u nju vrati - može samo da vidi kako ju je I ON, jer, ebote, PREDSEDNIK JE ISTE, snosi, valjda neku odgovornost ---- UKOPAO.

u srbiji je gotovo sve skuplje nego u italiji, a kakve su srpske plate u odnosu na italijanske?
šta, bre, bi sa proizvodnjom? niko ništa NE RADI za stvarno. profitiraju samo prosipači iz šupljeg u prazno. ono, tu se i ja sjajno uklapam.

ipak --- EBALA GA LEPOTA i priznajje iste.

kada je šuplja, kada iza nje ne stoji niti lepota duše, nebitno niti SPOSOBNOST DA SE VODI DRŽAVA. bitno

http://www.kurir-info.rs/vesti/hrvatice-isuse-kak-je-boris-lijep-61735.php
ODLEPILE NA TADIĆA
HRVATICE: ISUSE, KAK JE BORIS LIJEP!

Predsednik Srbije je jako zgodan, šarmantan, ima prolaz kod žena, nema konkurenciju i uliva nam poverenje, tvrde poznate Hrvatice
30566.jpg

BEOGRAD - Taj čovek je zapanjujuće zgodan!
Ovako poznate Hrvatice komentarišu izgled predsednika Srbije Borisa Tadića, koji je juče i prekjuče boravio u njihovoj zemlji.

Vesna Pusić, predsednica Hrvatske narodne stranke, kaže da joj je Tadić jako zgodan.
- Upoznala sam ga mnogo pre nego što smo ušli u politiku. Bio mi je jako zgodan onda, a jako je zgodan i danas. Uz to je vrlo šarmantan! - poručuje Pusićeva, a pridružuje joj se i TV voditeljka Nikolina Pišek:

- On je najzgodniji političar, ako ćemo se ograničiti na političare s ovih prostora!
Potpredsednica Socijaldemokratske partije Željka Antunović tvrdi da je Tadića uglavnom posmatrala u političkom smislu.

- Primećujem da je jedan od onih muškaraca koji prolaze među ženama - kategorična je Antunovićeva.

I Ivana Nobilo-Cetinski, estradni menadžer, smatra da Tadić spada u sam vrh.
- On definitivno nema žestoku konkurenciju. Ali da je Kluni - nije - iskusno će Nobilo-Cetinski.

Ni Hrvatice koje tvrde da im fizički izgled muškarca nije na prvom mestu nisu ostale ravnodušne na Tadića, poput potpredsednice hrvatske vlade Đurđe Adlešič.
- Opisala bih ga jednom rečju: gospodin - ističe Adlešičeva, dok Mirela Holi iz SDP dodaje da su izjave predsednika Srbije odmerene i da ulivaju poverenje.
- Verujem da mu je ta kombinacija odmerenosti u govoru i dobrog izgleda pomogla u karijeri - kaže Holi.

Naravno, ima i onih poput TV voditeljke Hloverke Novak-Srzić, koja tvrdi da Tadić nije njen tip muškarca.

- Nisam baš ni za Klunija. Moj tip je više grubijan Tomi Li Džons ili potpuna suprotnost, kao naš predsednik Ivo Josipović, koji voli muziku i koji je romantik - zaključuje Srzićeva.
Severina se ovim povodom nije javno oglašavala.

Таман да похвалим Хрватице које мажњавају Србе на све стране,
како су паметне и имају укуса, кад....наиђох на ово....
z:mrgreen: z:mrgreen: z:mrgreen:

Gotovo,svrsio sam!O Tadicu Borise pa ti si boooog!z:pz:p:zskace::zskace::konfete::konfete:

Back