- Poruka
- 580
Ako nemaš JEHOVIN duh, Isusa Hrista i istine onda pišeš nako kako si u prazno bez dokaza, podloge ili pokrića to napisala.
Dokaz tražim! Imaš-nemaš?
A jel imas ti dokaz da je Isus bar jednom rekao ime JAHVE?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nemaš JEHOVIN duh, Isusa Hrista i istine onda pišeš nako kako si u prazno bez dokaza, podloge ili pokrića to napisala.
Dokaz tražim! Imaš-nemaš?
A jel imas ti dokaz da je Isus bar jednom rekao ime JAHVE?
Biblija kaže da može biti istovremeno i Sin i Bog:
"Jer nam se rodi Dete, Sin nam se dade, kome je vlast na ramenu, i ime će Mu biti: Divni, Savetnik, Bog silni, Otac večni, Knez mirni." (Isaija 9:6)
Kao što je JAOE i Bog i Otac, tako je i JAOŠUA (Isus) i Bog i Sin.
Biti Otac (sa velikim "O") znači biti Bog, i biti Sin (sa velikim "S") znači biti Bog. Itd.
Možemo zaključiti da ti se rodio i Otac večni i Bog silni. A sad postiraj i koji stih pa ispovedaj si veru zato što su ti tvoji Bogovi svemogući, mogu da umru i Otac večni a i Bog silni .
Imam , kao i gomilu drugih:
1.Moj 1,26
Jovan 1,1-3.10.11
Isaija 9,6
pa sad i ovaj u mom potpisu- Matej 1,23
i jos puno drugih.... eno i SAM si naveo nehotice u drugoj temi stih gde sekaze da je Isus Hristos - Bog !!
A sad ti postiraj u kojem stihu Isus govori ime JAHVE i ispovedaj tu tvoju veru.
"Jednoga Gospodina Isusa Krista, po kojemu je sve, i mi po njemu."
"I stvori Bog čoveka po obličju svom, po obličju Božijem stvori ga".
"Hajde da načinimo čoveka po svom obrazu i podobiju, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih, i od stoke, i od cele zemlje..."
Po kome smo mi stvoreni? Evo za sve one koje imaju DUHOVNO SLEPILO:
Evo jos:
"U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč. Ona beše u početku u Boga. Sve je kroz Nju postalo, i bez Nje ništa nije postalo što je postalo."
Kada ćeš izaći na crtu i pojasniti tu tvoju veru? Post pod brojem # 152 da svi vidimo koji duhom to radiš.
"I stvori Bog čoveka po obličju svom, po obličju Božijem stvori ga".
"Hajde da načinimo čoveka po svom obrazu i podobiju, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih, i od stoke, i od cele zemlje..."
Po kome smo mi stvoreni? Evo za sve one koje imaju DUHOVNO SLEPILO:
Evo jos:
"U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč. Ona beše u početku u Boga. Sve je kroz Nju postalo, i bez Nje ništa nije postalo što je postalo."
JHVH = Sva tri lica Bozanstva. I Isus je Jahve
Svi zanaju kojim duhom radim... Duhom trolicnog Boga - tj. SVETOG TROJSTVA.
Koje nije tri boga, kao sto ti zelis da slazes i isprovociras - vec jedan Bog - sa tri lica !!!!
Sada predji na ovu temu,imamo jos stosta da te pitamo : http://forum.krstarica.com/showthread.php/667554-Zasto-Isus-Hrist-nije-nikada-spomenuo-ime-JAHVE
Ene to je "ta vaša vera" nedokučiva je to mantra i veliki vam kamen spoticanja.
Ni sam ne znaš ni šta tvrdiš ni šta dokažeš!
Veriješ u Troboga a ne znaš, ne razumeš jer nisi svatio šta je Trobog, zato begaš i nećeš da ispovedaš si veru.
A možeš da pomagaš tvojoj sestri i pojasniš šta ona ovde ispoveda? "Crno na belo" a i dokaze ako imaš.
Zašto ne bi počela sa postom 152 na drugu temu, Numeš ili nemaš veru?
"I ispunjava se na njima proroštvo Isaijino, koje govori: Ušima ćete čuti, i nećete razumjeti; i očima ćete gledati, i nećete vidjeti!"
"I ispunjava se na njima proroštvo Isaijino, koje govori: Ušima ćete čuti, i nećete razumjeti; i očima ćete gledati, i nećete vidjeti!"
Bravo tebi! Tako se to radi, prvo postiraš post a potom ispovedaš si veru.
Možemo zaključiti da ti se rodio i Otac večni i Bog silni. A sad postiraj i koji stih pa ispovedaj si veru zato što su ti tvoji Bogovi svemogući, mogu da umru i Otac večni a i Bog silni .
Jasno ko dan!
Trobog ti je nedokučiva tajna, jedan ali nije pa Samog sebe osudio stihom.
Idemo dalje i prvo pojasni koliko to Bogova imaš?
Ovo je tipicna reakcija onoga ko je toliko ocajan i toliko pun negativne energije.
"Ko nema svoju veru ne poštuje ni tuđu!"
Zna se kome samo smeta to sto je ISUS = BOG. SOTONI, demonima i njigovim slugama.
Izadji ti na crtu u ovoj temi :http://forum.krstarica.com/showthread.php/667554-Zasto-Isus-Hrist-nije-nikada-spomenuo-ime-JAHVE
Hoću ali prvo treba da pojasniš one mantre što si ovde ispovedala.
Hoću ali prvo treba da pojasniš one mantre što si ovde ispovedala.
Ovo je tipicna reakcija onoga ko je toliko ocajan i toliko pun negativne energije.
"Ko nema svoju veru ne poštuje ni tuđu!"
Zna se kome samo smeta to sto je ISUS = BOG. SOTONI, demonima i njigovim slugama.
Čim ostaeš bez argumenata raspravljaš o korisnicima foruma, a ti mieni našo da govoriš i o demonima i njihovim slugama, providan si.
Ako ako i trba da si hrišćanka ali isto tako treba da čitaš Bibliju a ne da je studiraš reč po reč, reč po reč na glasnikov blog i onda ovde da ispovedaš mantru bez dokaza.Sve vreme objashnjavam jednu jednostanu cunjenicu - da je Isus Bog
I iza svake rechi stojim koju sam ovde napisala ^^
Ja sam hrischanka,i verujem u Boga Oca, Boga Isusa i Svetog Duha - kod hriscanane postoje mantre![]()
Čim ostaeš bez argumenata raspravljaš o korisnicima foruma, a ti mieni našo da govoriš i o demonima i njihovim slugama, providan si.
Ma da evo tu mi navodno zabluda a ti hajd pa se ružno izražavaj i prepičavaj da me sprečiš da hulim ako postiranim stih.
1. Korinćanima 8,6 Ali mi imamo jednoga Boga Oca, od kojega je sve, i mi za njega, i jednoga Gospodina Isusa Krista, po kojemu je sve, i mi po njemu.