- Poruka
- 9.849
Znam, to kaze kula.
Medjtim Biblija kaze da je Isus takodje JHVH.
http://forum.krstarica.com/entry.php...BOG-JHVH-JAVE
Biblija kaze sledece I to Glasnik uzmi u obzir da Isus nikada nece biti Bog, vec samo I jedino Boziji Sin, kao I svi ostali koji ce ga slediti I dati Bogu Slavu I Cast:
Isaija 45,5. Ја сам Господ, и нема другог, осим мене нема бога; опасах те, премда ме не знаш,
6. Да би познали од истока сунчаног и од запада да нема другог осим мене; ја сам Господ и нема другог,
7. Који правим светлост и стварам мрак, градим мир и стварам зло; ја Господ чиним све то.
Isaija 42,1. Ево слуге мог, кога подупирем, изабраника мог, који је мио души мојој; метнућу Дух свој на Њега, суд народима јављаће.
5. Овако говори Бог Господ, који је створио небеса и разапео их, који је распростро земљу и шта она рађа, који даје дисање народу што је на њој и дух онима што ходе по њој:
6. Ја Господ дозвах Те у правди, и држаћу Те за руку, и чуваћу Те, и учинићу Те да будеш завет народу, видело народима;
7. Да отвориш очи слепима, да изведеш сужње из затвора и из тамнице који седе у тами.
8. Ја сам Господ, то је име моје, и славу своју нећу дати другом ни хвалу своју ликовима резаним.
Glasnik ovo dobro da Iscitas I Zapamtis, da je Bog Otac stavio Duha na Isusa Slugu NJegova, da sudi narodima.Zapamti ovo zauvek da se spasti mozes, ili si otisao u Jezero Ognjeno;