Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.512
Tacno ovaj PDF je pun Satanista koji mrze Boga i Isusa i samo se kurrvaju uz demone
Ne mrzim nego ne verujem
MRZIM SVESTENA LICA I CRKVE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno ovaj PDF je pun Satanista koji mrze Boga i Isusa i samo se kurrvaju uz demone
Ne mrzim nego ne verujem
MRZIM SVESTENA LICA I CRKVE
Isus Krist božiji sin?
Točno ali kao sinonim za ljude a ne kao povlašteni pojedinac.
Pljuju oni po tvom priloženom stihu kako pljuju i po ovim pitanjima.
Izaija 44,24 Ovako govori Jahve, otkupitelj tvoj i tvorac tvoj od utrobe: "Ja sam Jahve koji sam sve stvorio, koji sam nebesa sam razapeo i učvrstio zemlju bez pomoći ičije.
Hajd da Smeško iskoristi dobru priliku.
Šta je Jahve?
Ko je vaš otkupitelj i kako vas "On" otkupio?
Ko je vaš tvorac?
Kako je ime onome koji je sve stvorio?
Ko je taj što je nebesa "sam" razapeo?
A ko je taj što je zemlju učvrstio bez ičije pomoći?
- - - - - - - - - -
E i šta ćeš sad
Sta da radim, pametniji su od tebe, znaju istinu, pa moram da se slozim s njima. I oni nisu mudzosi, vec vernici koji veruju u istog boga u koga se i ti zaklinjes. Medjutim, muslimani Jeshuu zovu Iso i tvrde da je bozji izaslanik, ali ne i njegov sin. I da nije umro na krstu vec kao i svi drugi smrtnici. I oni nisu u pravu. I nije tacno da se sa njima slazem. Ja tvrdim da taj i takav Isus Hrist nikada nije postojao. A, tebi niko ne prebacuje sto verujes u svakojake bajke.тако и муџоси кажу, што је наравно чудно за тебе да се слажеш са њима![]()
E i ko to kaže, čini se da želi da nas slaže?
Dakle koje to dokaze Satanisti imaju da Isus nije božiji sin?
vjerovanjem u boga koje ti uništava svaku zdravorazumsku moždanu stanicu.
Parola Satanista za danas je:
Ko vjeruje u boga uništava svaku svoju zdravorazumsku moždanu stanicu.
Zanimljivo da je pun forum Satanista kojima se toleriše vređati vjernike! A ovo Religija, Kako to?
Ti jednostavno kao da si lišen razumijevanja konteksta jer vidiš sve crno bjelo pa izvlačiš iz konteksta.
Takvi ljudi su vrlo opasni po okolinu i konstantno su u nekim sukobima bilo virtualnim ili stvarnim.
A TKO je taj Bog?
JAHVE!
neke nove jerusalimske..francuzi,neki dominikanci je preveli...koristili kumranske spise pa ubacili jahvu .ja citala nesto malo..ne vredi ni da je pogledas...ozbiljno..bolje bi ti preveo...bilo bi barem humoraIz koje je biblije taj tvoj jahve kad stalno potenciras na njemu ?
neke nove jerusalimske..francuzi,neki dominikanci je preveli...koristili kumranske spise pa ubacili jahvu .ja citala nesto malo..ne vredi ni da je pogledas...ozbiljno..bolje bi ti preveo...bilo bi barem humora![]()
Mislim da si u pravu.
Ali zasto potencira na tom jahvi, koji mu je......
Nije, nije.......ali da mu je dobro nije..
Iz koje je biblije taj tvoj jahve kad stalno potenciras na njemu ?
Bujna masta cini svasta.....sudac koji poslije postaje Isus zastrašujući sudac koji će da sudi zemlji.
Bujna masta cini svasta.....
Možda i strah priča priče..