ISUS HRIST - Bozji Sin ( svedocanstvo Boga )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isus Krist božiji sin?

Točno ali kao sinonim za ljude a ne kao povlašteni pojedinac.

E i ko to kaže, čini se da želi da nas slaže?

Dakle koje to dokaze Satanisti imaju da Isus nije božiji sin?

vjerovanjem u boga koje ti uništava svaku zdravorazumsku moždanu stanicu.

Parola Satanista za danas je:
Ko vjeruje u boga uništava svaku svoju zdravorazumsku moždanu stanicu.

Zanimljivo da je pun forum Satanista kojima se toleriše vređati vjernike! A ovo Religija, Kako to?

Poslednja izmena:
Jedno vreme se eto tako mislim šta ovi Satanisti blago rečeno nazovimo ih Okultistima i Serpentistima traže ovde na forum Religija, dal je to njima samo obična oglasna tabla gde štancuju njihovu nazovimo učenost ili su toliko kivni do besnila na verujuće ljude i njihovu veru da raspravljaju samo o korisnicima foruma i njihovim ličnostima, uvredljivo ih prozivaju ismejavaju se njihovoj veri i svaku priliku koriste da ih omalovažavaju.

Pitam se što vlasnik Krstarice ne otvori recimo forum Serpentizam ili Sataniza pa da i njima pruži priliku da se i oni tamo lepo i nesmetano druže bez da ih neko od verujućih vređa na bilo koji način. Eto ja obećavam da ako se to zbudne neću ni da provirim na taj forum, daklem odobravate li način ponašanja Satanista, Okultista ili Serpentista? Ja personalno im ne tolerišem taj njihov način komuniciranja a vi?

Pitam se o čemu su oni kadri diskutirati osim naravno o ostalim korisnicima foruma? Pitaš ih o njihovoj veri oma ih nešto boli, kako to? dakle.

Pljuju oni po tvom priloženom stihu kako pljuju i po ovim pitanjima.

Izaija 44,24 Ovako govori Jahve, otkupitelj tvoj i tvorac tvoj od utrobe: "Ja sam Jahve koji sam sve stvorio, koji sam nebesa sam razapeo i učvrstio zemlju bez pomoći ičije.

Hajd da Smeško iskoristi dobru priliku.

Šta je Jahve?
Ko je vaš otkupitelj i kako vas "On" otkupio?
Ko je vaš tvorac?
Kako je ime onome koji je sve stvorio?
Ko je taj što je nebesa "sam" razapeo?
A ko je taj što je zemlju učvrstio bez ičije pomoći?

- - - - - - - - - -
E i šta ćeš sad

Dakle da vidimo imal ovde nazovimo ih hrišćanima sa elementarnim Biblijskim znanjem i da pojasne priloženi stih?

тако и муџоси кажу, што је наравно чудно за тебе да се слажеш са њима:D
Sta da radim, pametniji su od tebe, znaju istinu, pa moram da se slozim s njima. I oni nisu mudzosi, vec vernici koji veruju u istog boga u koga se i ti zaklinjes. Medjutim, muslimani Jeshuu zovu Iso i tvrde da je bozji izaslanik, ali ne i njegov sin. I da nije umro na krstu vec kao i svi drugi smrtnici. I oni nisu u pravu. I nije tacno da se sa njima slazem. Ja tvrdim da taj i takav Isus Hrist nikada nije postojao. A, tebi niko ne prebacuje sto verujes u svakojake bajke.

Sramota je da se tako pezorativno izrazavas za svoje suvernike.

E i ko to kaže, čini se da želi da nas slaže?

Dakle koje to dokaze Satanisti imaju da Isus nije božiji sin?

vjerovanjem u boga koje ti uništava svaku zdravorazumsku moždanu stanicu.

Parola Satanista za danas je:
Ko vjeruje u boga uništava svaku svoju zdravorazumsku moždanu stanicu.

Zanimljivo da je pun forum Satanista kojima se toleriše vređati vjernike! A ovo Religija, Kako to?

Ti jednostavno kao da si lišen razumijevanja konteksta jer vidiš sve crno bjelo pa izvlačiš iz konteksta.
Takvi ljudi su vrlo opasni po okolinu i konstantno su u nekim sukobima bilo virtualnim ili stvarnim.

Ti jednostavno kao da si lišen razumijevanja konteksta jer vidiš sve crno bjelo pa izvlačiš iz konteksta.
Takvi ljudi su vrlo opasni po okolinu i konstantno su u nekim sukobima bilo virtualnim ili stvarnim.

Aha samo zna se koji su ti što piju ljudsku krv svaki dan ali i jednom tjedno dok ga ne uhvate, vidiš ovi se ne mogu nazvati ljudima tako?

Zašto? zato što osuđuju boga da je ubica i krvoločnik, maltretira i čini genocid dok oni pilju ljudsku krv svaki dan, licemere zar ne? E i koja je to mudrost da se razume.

A što kažu stihovi?

1. IVANOVA 4,15
Tko ispovijeda da je Isus Sin Božji,
Bog ostaje u njemu, i on u Bogu
.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Po gornjem stihu - svi TTT nisu sa Bogom!
A TKO je taj Bog?
JAHVE!
-----------------------------------------------------------

1. IVANOVA 5,5
Jer tko da pobijedi svijet, ako ne onaj, koji vjeruje,
da je Isus Sin Božji?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Po gornjem stihu - svi TTT nisu pobijedili svijet!
-----------------------

Stihovi jasno kažu da treba vjerovati da je ISUS = SIN BOŽJI.

Nigdje ne piše - Za SPAS treba vjerovati da je Isus = Bog!
Jel tako - ili ti imaš neki jasni stih za to dokazati,
kao što sam ti ja dao ova 2 neoboriva stiha.

NEMA IH!
A kad bi ih i bilo - onda bi Biblija bila u kontradikciji!
A NIJE!

Možda i strah priča priče..

Priča zato što ima veru u ono što priča dok neverni bez vere ljubomorni, zavidni i sujetni još i mlogo pakosni a i zlobni. Popili bi mu krv nako javno dok vas ne uvate.

Muka vas vata čim neko pominje to ime :per: stra vas A? Što se ne molite vašem Ktullu mož će vam biti lakše?
Pričali bi i vi al nemate o čemu osim naravno što olajavate druge korisnike foruma. Poenta je da nemate veru a život vam bez smisla zato pišete budalaštine.

Isus je i kopija Židovska velika svećenika iz stara zavjeta imena Jahshua ili po naški Isusa koji je ugaoni kamen i malo su dodali boga sunca Mitru i imamo narodno veselje Isusa Velika svećenika koji uskrsava kao Sunce svjeta svaku godinu ....No ukoliko se shvati to kao mit koji ima suštinu povezano s samim čovjekom može se imati koristi neke a ovako bukvalno kako kršćani izvitoperili stare mitove kombinirajući ih za narodna veselja baš i nema neki smisao osim za KULT LIČNOSTI

Ja ne vjerujem nego znam a znam jer čitam a piše lijepo u starom zavjetu Isus veliki svečenik ugaoni kamen iz doba Zerubabela pomazanika kao što znam što je Mitra kojeg Rim obožavao i napravio priču o KRŠĆANSKOM ISUSU spojivši teze u univerzalnu religiju no ne samo to nego ima još nekih božanstava koja su utrpali pod ISUS KRIST...

No kažem nije to loše ako se shvati na način suštinski a ako se shvati slijepo onda imamo namontirani kult ličnosti...

ISTINA SE NE DA VRIJEĐATI!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back