Ištvan Pastor: Srbija je humana prema migrantima, ali nije humana prema građanima Srbije!

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Pastor je nedavno u republičkom parlamentu govorio o migrantima… Rekao je tada da mu je pošlo za rukom da pažnju srpskih nacionalnih medija skrene na trenutne uslove koji vladaju u Vojvodini, a kad su u pitanju migranti.

Pastor kaže da je mislio na probleme sa kojima se suočavaju građani u brojnim mestima u opštinama Novi Kneževac, Kanjiža i Subotica. „Radi se o tome da se veliki broj migranata nalazi na područjima tih opština i apelovao sam na sve organe, pre svega na policiju, da štite, da garantuju bezbednost naših građana.

Mi možemo da razumemo solidarnost, ali mislimo da je državnim organima Srbije na prvom mestu zadatak garantovanje bezbednosti naših građana. Dešavale su se stvari, a mnogu ljudi su se uverili, da ti migranti ulaze ne samo u napuštene kuće, već i u kuće gde ljudi stanuju…

https://dnevnagazeta.com/2020/02/16...tima-ali-nije-humana-prema-gradjanima-srbije/

Да се Орбан кандидује на изборима у Србији побједио би Вучића. Ја бих први гласао за Орбана.

Број миграната досељених у Немачку од почетка мигрантске најезде 2015 = око 2 000 0000

Број миграната који су трајно остали у Мађарској од почетка мигрантске најезде 2015 = 0

Afro-migrant dobio pasoš posle 40 DANA! Ruski dobrovoljac sa Kosova čeka 20 GODINA i spava u parku!

S druge strane, ruski borac Albert Andijev, koji je ratovao na strani Srba tokom NATO bombardovanja na Kosovu i Metohiji, još uvek nije dobio naše državljanstvo.

Da stvar bude bizarnija, Andijev je tokom rata na Kosmetu ostao bez jednog oka.

Да се Орбан кандидује на изборима у Србији побједио би Вучића. Ја бих први гласао за Орбана.

Број миграната досељених у Немачку од почетка мигрантске најезде 2015 = око 2 000 0000

Број миграната који су трајно остали у Мађарској од почетка мигрантске најезде 2015 = 0
Ma ima ih i po Budimpešti. Ne nešto puno,ali ih ima. Doseljenika iz Turske takođe ima.

Afro-migrant dobio pasoš posle 40 DANA! Ruski dobrovoljac sa Kosova čeka 20 GODINA i spava u parku!

S druge strane, ruski borac Albert Andijev, koji je ratovao na strani Srba tokom NATO bombardovanja na Kosovu i Metohiji, još uvek nije dobio naše državljanstvo.

Da stvar bude bizarnija, Andijev je tokom rata na Kosmetu ostao bez jednog oka.
Gdje si to pročitao ?? Za 40 dana ?? Jedino ako je iz NBA došao.

Ma ima ih i po Budimpešti. Ne nešto puno,ali ih ima. Doseljenika iz Turske takođe ima.

У Будимпешти има Турака који држе киоске у којима продају кебаб и који су тамо дуже, они су нека врста гастарбајтера и нису проблематични. Мислио сам на мигранте који су дошли од почетка мигрантске инвазије 2015, таквих скоро да нема. Мађарска прима само једног мигранта дневно.

Боли власт она ствар за сјевер, капирају "ко их ијебе, свакако су горе све Мађари" отуд у Суботицу насељавају годинама муслиманске цигане с косова у процесу реадмисије оз Белгије и Њемачке, а са мигрантима је фора још слађа. За сваког регистрованог мигранта Србија добије помоћ од 6000 евра, јасно је да ни на оне што стварно затраже боравак у камповима не потроши толико, а троша за ове што се региструју и добију ногу у дупе је минимална. Међутим по споразуму, када се мигранти због неког проблема који учине у земљи домаћину у ЕУ депортују то иде у земљу гдје су ПРВИ ПУТ РЕГИСТРОВАНИ у Европи, а то је на Балканској рути управо у Србији ... иако Србија нема излаз на море а мигранти су из Азије и у посљедње вријеме и Африке (Алжир, Мароко).

Боли власт она ствар за сјевер, капирају "ко их ијебе, свакако су горе све Мађари" отуд у Суботицу насељавају годинама муслиманске цигане с косова у процесу реадмисије оз Белгије и Њемачке, а са мигрантима је фора још слађа. За сваког регистрованог мигранта Србија добије помоћ од 6000 евра, јасно је да ни на оне што стварно затраже боравак у камповима не потроши толико, а троша за ове што се региструју и добију ногу у дупе је минимална. Међутим по споразуму, када се мигранти због неког проблема који учине у земљи домаћину у ЕУ депортују то иде у земљу гдје су ПРВИ ПУТ РЕГИСТРОВАНИ у Европи, а то је на Балканској рути управо у Србији ... иако Србија нема излаз на море а мигранти су из Азије и у посљедње вријеме и Африке (Алжир, Мароко).
To sam i ja primjetio. Nisam mogao vjerovati u sred Subotice napravili dzamiju sa munarom. Je li gradonačelnik Subotice Mađar ili Srbin ?

Back