- Poruka
- 23.062
Skromnim istrazivanjem sam utvrdio da zene u Srbiji se mnogo femkaju u krevetu, dok strankinje manje to rade. Takodje, zene u Srbiji prestaju da se femkaju ako naidju na stranca. Zasto?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muški pišu o ženama u krevetu?
Obožavam komedije.
Skromnim istrazivanjem sam utvrdio da zene u Srbiji se mnogo femkaju u krevetu, dok strankinje manje to rade. Takodje, zene u Srbiji prestaju da se femkaju ako naidju na stranca. Zasto?!
Pisemo o nasem iskustvu. Gde je problem?!Muški pišu o ženama u krevetu?
Obožavam komedije.
Mislim da zele bolje da se prodaju. Tecno govorim vise jezika pa mi nije trebalo puno da dodjem na tu ideju.Doktore, jeste li se pravili da ste stranac i imali snošaj? Kad već pišete iz iskustva? Lasice jedna.
- - - - - - - - - -
Hipotetski gledano, ima li sex veze s kompatibilnosti?
Zapravo, što točno želite reći s time ..
da su srpkinje bolje u krevetu sa strancem? Ili se možda odogovor sam nameće..
..do koga ovisi?![]()
Mislim da zele bolje da se prodaju. Tecno govorim vise jezika pa mi nije trebalo puno da dodjem na tu ideju.
Pa to ti kazem, nisu raskalasne. Sta vise...Ček malo, kada se radi istraživanje, uvek se navede na koliko uzoraka je rađeno [emoji38]
Malo si kontradiktoran u odnosu na muškarce po forumu koji tvrde da su žene raskalašne ovde.
Inače, tačno je ono da čovek gde god pogleda ustvari vidi prvo sebe.
E, sad nemam pojma, hvala nebesima pa ne spavam sa ženama-jedan problem rešen.
Ti se snađi, možda neko dvojno državljanstvo? [emoji38] (ako smatraš da je to čarobno rešenje problema)![]()
Mogu da navedem broj nacionalnosti, ali ne i zena. Ipak sam dzentlmen. [emoji4]Ovo se naziva predano istraživanje.
Naprosto mi je kava ušla u nos.
Iz kojih si sve država bio?
Možda da se zameniš sa ovima koje se žale na raskalošnost žena? Oni tebi svoje, ti njima svoje. I svima ok.Pa to ti kazem, nisu raskalasne. Sta vise...
Zavisi, da li su tada bile evropljanke ili ne?Mogu da navedem broj nacionalnosti, ali ne i zena. Ipak sam dzentlmen. [emoji4]
Oko 23 ukljucujuci Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju. Poprilican uzorak.
Govorim 6 jezika. Holandski, nemacki, francuski, italijanski, engleski i grcki. Sa grckim sam najgore prolazio.![]()
Ne znam ništa, ali znam da u ženama muškrac prepozna ono što ima u sebi.
Otud silni ženomrsci ili oni što žene okivaju u zvezde.
Činjenica je da ni jedna ni drugo sorta nema pojma.