Istrazivanje - Zene u krevetu

Skromnim istrazivanjem sam utvrdio da zene u Srbiji se mnogo femkaju u krevetu, dok strankinje manje to rade. Takodje, zene u Srbiji prestaju da se femkaju ako naidju na stranca. Zasto?!

Doktore ne vredi ti diploma.

Te dve koje si ubedio, bas su htele da se udaju, pa misle da treba da budu smerne.
Nikad prijatelju zene se nisu femkale ako u krevet ne ulaze da spavaju. Ostavi balkanske price.
Nase zene vole sve vrste izazova, ali mnogo cesce ulaze u krevet iz ljubavi nego strankinje i
ja tu ne bih nista dirao.

Doktore, jeste li se pravili da ste stranac i imali snošaj? Kad već pišete iz iskustva? Lasice jedna.

- - - - - - - - - -

Hipotetski gledano, ima li sex veze s kompatibilnosti?

Zapravo, što točno želite reći s time ..
da su srpkinje bolje u krevetu sa strancem? Ili se možda odogovor sam nameće..
..do koga ovisi? ;)

ако је тако то је зато што су опуштеније
јер код нас не ваља ако их је имала мало не ваља ако их је имала више
не ваља ако се фемка али не ваља ни ако се не фемка
углавном увек нешто нађете

Doktore, jeste li se pravili da ste stranac i imali snošaj? Kad već pišete iz iskustva? Lasice jedna.

- - - - - - - - - -

Hipotetski gledano, ima li sex veze s kompatibilnosti?

Zapravo, što točno želite reći s time ..
da su srpkinje bolje u krevetu sa strancem? Ili se možda odogovor sam nameće..
..do koga ovisi? ;)
Mislim da zele bolje da se prodaju. Tecno govorim vise jezika pa mi nije trebalo puno da dodjem na tu ideju.

Skromnim istrazivanjem sam utvrdio da zene u Srbiji se mnogo femkaju u krevetu, dok strankinje manje to rade. Takodje, zene u Srbiji prestaju da se femkaju ako naidju na stranca. Zasto?!

Ček malo, kada se radi istraživanje, uvek se navede na koliko uzoraka je rađeno :lol:
Malo si kontradiktoran u odnosu na muškarce po forumu koji tvrde da su žene raskalašne ovde.
Inače, tačno je ono da čovek gde god pogleda ustvari vidi prvo sebe.
E, sad nemam pojma, hvala nebesima pa ne spavam sa ženama-jedan problem rešen.
Ti se snađi, možda neko dvojno državljanstvo? :lol: (ako smatraš da je to čarobno rešenje problema):lol:

Ček malo, kada se radi istraživanje, uvek se navede na koliko uzoraka je rađeno [emoji38]
Malo si kontradiktoran u odnosu na muškarce po forumu koji tvrde da su žene raskalašne ovde.
Inače, tačno je ono da čovek gde god pogleda ustvari vidi prvo sebe.
E, sad nemam pojma, hvala nebesima pa ne spavam sa ženama-jedan problem rešen.
Ti se snađi, možda neko dvojno državljanstvo? [emoji38] (ako smatraš da je to čarobno rešenje problema):lol:
Pa to ti kazem, nisu raskalasne. Sta vise...

Pa to ti kazem, nisu raskalasne. Sta vise...
Možda da se zameniš sa ovima koje se žale na raskalošnost žena? Oni tebi svoje, ti njima svoje. I svima ok.

- - - - - - - - - -

Mogu da navedem broj nacionalnosti, ali ne i zena. Ipak sam dzentlmen. [emoji4]

Oko 23 ukljucujuci Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju. Poprilican uzorak.

Govorim 6 jezika. Holandski, nemacki, francuski, italijanski, engleski i grcki. Sa grckim sam najgore prolazio. :D
Zavisi, da li su tada bile evropljanke ili ne? :lol:

Femkaju se možda u svojoj malenoj sredini al ćim izađu van nje onda se opuste.Zato što u malim sredinama se manje više zna koje koga i u koliko sati zato begaju u sredine gde ih zna manji broj ljudi i gde se manje obraća pažnja na druge ljude.Isto ti je i sa tim strankinjama.
Stranac-novac-moć-najači afrodizijak za žene.

Back