ISTRAŽIVANJE: Većina Srba misli da je 5. oktobar početak propasti Srbije!

Možda se stvarno bore protiv zla, što da ne.

Najprostije objašnjenje je nekad tačno.

На платном списку ЦИА да се боре против ЗЛА!!!

Јбт, где ти живиш? :rotf:

Ако си пажљивије пратио, иза њих остаје само разарање, хаос и смрт.

Где год су се појавили, држава се распала.

Србија, Грузија, Украјина, Либија, Сирија, немам детаље за остала арапска пролећа, али нема сумње да су се и ту окупали.

Најновији подухвати су Македонја (нек је Бог у помоћ тим несрећним људима), Република Српска, видим и Гана (!?).

Друштво у којем се ова пошаст појави мора да се понаша као неко ко је оболео од тешке и опаке болести, што је тачна дијагноза, односно да све проблеме заборави и усмери се на оздрављење.

Нема простије објашњење од овог.

CIA je samo obaveštajna agencija, zašto bi to bilo negativno.

Ове бубреге понуди неком другом ...

Sve te zemlje koje nabrajaš imaju zajedničko što je Tiranin imao vlast, pa su zato snage dobra angažovane.

Наравно, данас им је мноого боље без тиранина, где бесни грађански рат, распале, подељене, безнадежно задужене, где ничу или се шире терористичке организације Ал Каида, Исламска држава ...

Cetvrti Oktobar 2OOO godine,pretstavlja dan,kada je nad Srbijom konacno,sinulo Sunce Slobode. Tog dana,Srpski narod se oslobodio ropstva.Oslobodio

se ludackog para Milosevic.To je dan,vazniji od datuma Kosovskog boja,i drugih izmisljenih datuma,koji su slavili poraze,umesto pobede.:heart::heart::heart:

Vidim, narod toliko srećan da sve od sreće podvriskuje.....(ili je to možda kuknjava?)

5.-ti oktobar je dan kada je ovaj narod dobrovoljno pristao da počne da se na njemu primenjuje uništenje, a na svim kasnijim izborima samo potvrdio svoju odluku. Bar sudeći prema rezultatima svih izbora koji su naknadno obavljeni. Da ne budem pogrešno shvaćen, pogledajte broj Srba koji su i nakon pomenutog datuma nastavili da odlaze iz zemlje. Tog datuma ovde je počeo da se instalira neoliberalni kapitalzam u svom najlošijem izdanju. Ali narod je smatrao da je svrgavanjem Miloševića prestao period njegove patnje i bola, nije prestao nego je samo promenjen model uzroka patnje i to samo delimično. Jer i danas imamo glad kao i za vreme Miloševića, ali pune rafove gde oni koji imaju para sebi kupuju kvalitetno. A prostom narodu ostaje, da za pare koje dobije radeći u pelenama po 10 časova, kupuje ono što u razvijenom svetu ni kućnim ljubimcima ne daju da jedu. zemlja se od 5.-tog oktobra zadužuje "svemirskom brzinom" (da citiram jednog od pripadnika vladajuće stranke). Uništavaju se svi stubovi jedne države, socijalna situacija je kao u nekom mračnom srednjem veku i da ne nabrajam dalje sve ono što smatram da će za rezultat imati pomenuto u prvoj rečenici ovog pisanja.

Први пут када сам написао овај текст доле на крстарици а више се и не сећам када је то било први пут ... да ли 2004 или 5, знам само да сам због њега мали милион пута доживотно банован и да је текст брисан као највећи јерес. И то се дешавало константно у најсавременијем и најпросперитетнијем светском систему власти под именом демократија.

Само да напоменем да фашизам у првом кораку не значи одмах гасну комору. Први корак фашизма је да се не чује други глас.

Van Staal dmoekratija i nacizam.jpg

http://www.srbijajavlja.rs/2016/05/%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B5%D1%83-%D1%86%D0%B5%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4-%D1%98%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%85/

Морао сам да чекам 10-так година да би се о томе могло мало слободније причати. Мало суптилније, демократија је почела да се демистификује тек пре 6-7 година а далеко објективније пре 3-4 године. Тек потом су почели мало смелији текстови да се појављују и то типа да нешто није у реду са демократијом и да је "оболела".
Ето, на крају доживех и ја да се о демократији сасвим отворено говори као о :

19. маја 2016.

Не само ЕУ – цео политички Запад је на Хитлеровом путу

Шта сам хтео да кажем ?
Демократски визиЈонари, политичко слепило, политичко не знање у комбинацији са наивним народом довели су нас овде где смо сада.
Разумем оне који 2000-те године нису знали или нису могли да примете шта се иза брда ваља али сада, после 16 година конзумирања демократије они што не виде шта је демократија или су превише глупи или су плаћени да не виде ништа.

Poslednja izmena:
Od 2000. do 2008. smo bili na pravom putu, imali smo smesan dug, standard je bio dosta bolji i videlo se svetlo na kraju tunela. Da smo tako nastavili sigurno bismo danas bili u rangu neke Hrvatske, Belorusije... E onda se nesto desilo, ne znam ko je tako odlucio ali evo vec 8 godina katastrofa. Tada su i poceli da se vracaju oni koji su vladali 90-ih jer ovaj narod nema pamcenje.

Od 2000. do 2008. smo bili na pravom putu, imali smo smesan dug, standard je bio dosta bolji i videlo se svetlo na kraju tunela. Da smo tako nastavili sigurno bismo danas bili u rangu neke Hrvatske, Belorusije... E onda se nesto desilo, ne znam ko je tako odlucio ali evo vec 8 godina katastrofa. Tada su i poceli da se vracaju oni koji su vladali 90-ih jer ovaj narod nema pamcenje.

Ja pamtim da je do 2004-5 bilo pristojno, moglo je da se zaradi i živi a u tom nekom periodu su počele one divlje privatizacijske pljačke i apsolutni monopol na tržištu!

Стреловит и убрзан пад надоле започео је почетком 2002 године већ од јануара месеца и то се прво показало у обрту капитала и финансијама. Тада је започело убрзано извлачење новца из платног система што се одмах осетило у новчаним трансакцијама. Народна банка тада је спровела три кључна фактора који су започели уништавање привреде земље :
1. фактор је да ми морамо имати неколико пута мању количину новца у оптицају у односу и на овако мали друштвени проток производа.
2. фактор је да ми морамо имамо високе каматне стопе, далеко више од инфлације, што конкретно омогућава страним банкама да дају изузетно високе каматне стопе правним и физичким лицима, тиме спутавајући успешно пословање свакога од њих.
3. важан фактор Народне банке је да оне девизне резерве које имамо, не користимо адекватно јер их држимо у западним земљама са врло малом каматом, а у исто време се задужујемо са енормно великим каматама.

Конкретни резултати таквог деловања НБС приметили су се одмах али драстичиније њихово деловање почиње да се осећа од 2005 године када започиње први приметан и већи банкрот малих предузећа и предузетника.
Додатно убрзање започело је уништавањем домаћих банака а запечаћено је уништавањем фабрика, пољопривреде и индустрије које су објашњавали успешном приватизацијом и великим доласком страних инвеситора и инвестиција ...

Poslednja izmena:

Upravo tako, 2000. je počeo oporavak a 2012. je svaka nada sahranjena.

To znači da je odsustvo Smradikala iz premijerluka, ključno za prosperitet.

- - - - - - - - - -

Стреловит и убрзан пад надоле започео је почетком 2002 године већ од јануара месеца и то се прво показало у обрту капитала и финансијама. Тада је започело убрзано извлачење новца из платног система што се одмах осетило у новчаним трансакцијама. Народна банка тада је спровела три кључна фактора који су започели уништавање привреде земље :
1. фактор је да ми морамо имати неколико пута мању количину новца у оптицају у односу и на овако мали друштвени проток производа.
2. фактор је да ми морамо имамо високе каматне стопе, далеко више од инфлације, што конкретно омогућава страним банкама да дају изузетно високе каматне стопе правним и физичким лицима, тиме спутавајући успешно пословање свакога од њих.
3. важан фактор Народне банке је да оне девизне резерве које имамо, не користимо адекватно јер их држимо у западним земљама са врло малом каматом, а у исто време се задужујемо са енормно великим каматама.

Конкретни резултати таквог деловања НБС приметили су се одмах али драстичиније њихово деловање почиње да се осећа од 2005 године када започиње први приметан и већи банкрот малих предузећа и предузетника.
Додатно убрзање започело је уништавањем домаћих банака а запечаћено је уништавањем фабрика, пољопривреде и индустрије које су објашњавали успешном приватизацијом и великим доласком страних инвеситора и инвестиција ...

Iz tvoje anal-ize ispada da se bolje živelo 1999. nego 2006, a znamo da nije.

Stoga treba da se kazniš trčanjem glavom u pesnaju.

Tako je odlučio onaj ko ti je davao pare da bi ti navodno "bilo bolje", jer sam si naveo da smo imali smešan dug. To je tačno, ali je neko želeo da taj dug ne bude smešan. Pa je ove na vlasti obasipao novim kreditima, kao što možda Tebe zovu iz banke sve ti nudeći da uzmeš neku novu kreditnu karticu ili neki kredit. I kada uzmeš kredit onda traže i ratu, zar ne. A Tebi posao ne ide kako treba, stare mašine i sl. pa uzmeš drugi kredit da bi vratio stari (što je po meni čista narkomanija jer samo povećavaš doze a ništa bitno ne menjaš). I sve tako dok ne dođeš do bankrota, ali onda ti čike iz banke kažu da imaš mnogo lepu zemlju tamo negde ispod Kosmaja. I još kažu daj nam tu zemlju umesto rate i sve tako. Malo sam banalizovao ali to je suština ove priče posle 5.-tog oktobra. Izostavio sam neke momente koje nisam bio dovoljno maštovit da ubacim u navedeni primer. Da bi bolje shvatio o čemu se radi pogledaj

Iz tvoje anal-ize ispada da se bolje živelo 1999. nego 2006, a znamo da nije.

Stoga treba da se kazniš trčanjem glavom u pesnaju.

Нема потребе ни за каквом анализом јер подаци о друштвеном производу из 1998 године кажу да ни једна година после 2000-те до данас није била боља. Једино је 2001 била боља од 2000 јер је кобојаги стигла она чувена донација од 6 милијарди долара а у ствари биле су покрадене све државне резерве осим злата које је предато Американцима на "чување". Са опљачканим капиталом друштвених предузећа и некаквом "донацијом" а то је било оно чувено добровољно прикупљање прилога од странаца чини ми се у Паризу или тако нешто покушали су да замажу очи таквим као што си ти о некаквим чарима колонијалне демократије и о срећи која нас чека одмах за неких 100 година или мало више под условом да пажљиво слушамо све шта нам странци кажу и чему нас подучавају.

А ако је теби било боље то значи да си била 5-о октобарски револуцинар који је булдожерисао улице Београда, извршавала државни удар и палила Скупштину Србије што су до сада урадили још само Хитлерови нацисти а ето сада и српске демократе.

Poslednja izmena:
Нема потребе ни за каквом анализом јер подаци о друштвеном производу из 1998 године кажу да ни једна година после 2000-те до данас није била боља.
Čitao si lažne podatke koje su ti podmetnuli Putinovci.

Ovo su pravi fakti o društvenom proizvodu

tNu1phER.jpg

Čitao si lažne podatke koje su ti podmetnuli Putinovci.

Ovo su pravi fakti o društvenom proizvodu

tNu1phER.jpg

Требало би да знаш да друштвени производ нису паре !
И треба још нешто да знаш, тим бројкама од 0-9 играју се деца у првом и другом разреду основне школе.

Ма јеси ли ти то јаугуаре !!?
****** те на редаљку сви ови магарци што те још увек држе на форуму.

Poslednja izmena:

Back