Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 180.022
kako komentarisete ove rezultate?
Ispada da bi SNS opet sa SPSom i Madjarima, Bosnjacima napravio lagodnu vecinu.
Po tome ispada da je jos prerano za vanredne izbore i da bi opozicija ponovo izgubila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SNS telefonska anketa .to je baš verodostojno
to znaci da je sns objavio falsifikat onako kako njemu odgovarane znam ko su ovi IDS al to su im rezultati
Pazi, da ti Objasnim.
SPS je samo džoker koji se priključuje onom ko je pobedio.
Tako da kad sabereš Đilasa i Studente, to je većina. Njima će se priključiti SPS kao 2008. i 2003.
LAZNA VESTPogledajte prilog 1738670
Po tome ispada da je jos prerano za vanredne izbore i da bi opozicija ponovo izgubila.
Milos Jovanovic je protiv studenata i zblizio se sa NestorovicemNisi dodao druge Đilasove potrčke kao što su Miloš Jovanović, Ph.D.
ja ne znam ni jedan posto a veruj da znam dosta ljudi i svi ponavljaju jedno te isto...ko bre glasa za ove bolesnike sto sve shebase jer i oni ne znaju skoro nikog...mozda uvezeni iz bosne, ili puka sirotinja koju drze u magli lazi od prvog danaLAZNA VEST
ja sam napravio anketu ljudi koji poznajem i za SNS je samo 1% a i on nije normalan
Joj, Džeg, opet smaraš široke narodne mase (30-40)...Miloš Jovanović neće propustiti priliku da zada Ku de Gra (udarac) vašem režimu ako bude bio tas na proverbijalnoj vagi
Ma teše sami sebe. Da je ovo makar blizu istini, žvala bi u momentu raspisao izbore. Kao sto je to radio zadnjih nekoliko puta.SNS telefonska anketa .to je baš verodostojno
Aко зли доктор крене ОПЕТ да виси по националним фреквенцијама, онда су ствари сасвим јаснеNestorijanci 6%
Mozda se otvori neki portal pa namaku jos koji procenat,taman koliko je potrebno AV-u
Nije valjda da bi Jovanovic isao u koaliciju sa tim cirkuzantom.
Pogledajte prilog 1738670
Profesor doktor akademik Pavićević je u svojoj seminalnoj emisiji za Zoranom Mihajlović, gde je ona nosila čarape kojima još ne znam precizno model, objasnio da rejting vama naprednjacima pada što više čekate.
So knock yourselves out (samo napred) i odugovlačite
Aко зли доктор крене ОПЕТ да виси по националним фреквенцијама, онда су ствари сасвим јасне
Ma sta je ovo NADA. MI? Nije valjda da bi Jovanovic isao u koaliciju sa tim cirkuzantom.
Tihi, što onda drug predsednik ne sme da raspiše izbore?
Dobar dan mi smo iz agencije ipsos tututu.