Istrazivanje javnog mnjenja jun 2025 - SNS 43%, Studentska lista 29%, Mi Glas Naroda 6%, SPS 4%, Savez za promene 4%

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Poruka
180.022
1000019094.jpg

kako komentarisete ove rezultate?

Ispada da bi SNS opet sa SPSom i Madjarima, Bosnjacima napravio lagodnu vecinu.

Po tome ispada da je jos prerano za vanredne izbore i da bi opozicija ponovo izgubila.

Pogledajte prilog 1738670

Po tome ispada da je jos prerano za vanredne izbore i da bi opozicija ponovo izgubila.
LAZNA VEST

ja sam napravio anketu ljudi koji poznajem i za SNS je samo 1% a i on nije normalan

LAZNA VEST

ja sam napravio anketu ljudi koji poznajem i za SNS je samo 1% a i on nije normalan
ja ne znam ni jedan posto a veruj da znam dosta ljudi i svi ponavljaju jedno te isto...ko bre glasa za ove bolesnike sto sve shebase jer i oni ne znaju skoro nikog...mozda uvezeni iz bosne, ili puka sirotinja koju drze u magli lazi od prvog dana

Nestorijanci 6% :eek:
Mozda se otvori neki portal pa namaku jos koji procenat,taman koliko je potrebno AV-u

Aко зли доктор крене ОПЕТ да виси по националним фреквенцијама, онда су ствари сасвим јасне

Pogledajte prilog 1738670

Ови непостојећи анкетари из дупета извадили проценте и анонимно објавили.

Profesor doktor akademik Pavićević je u svojoj seminalnoj emisiji za Zoranom Mihajlović, gde je ona nosila čarape kojima još ne znam precizno model, objasnio da rejting vama naprednjacima pada što više čekate.

So knock yourselves out (samo napred) i odugovlačite
djokovic.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back