Istra postaje drugo Kosovo

Па јес', имају и они своју паролу "Истра није коза музара". ;)

nebi bilo normalno da je nemaju....u svakoj drzavi se bogatiji dijelovi smatraju "izmuzenim"...ali to nema veze sa politickom autonomijom...
inace ja sam za jos vecu regionalizaciju i decentralizaciju RH, ali neda EU...dapace, traze da se ukrupnjujemo jer je tolika decentralizacija neucinkovita, skupa, jaca samo birokraciju, svako selo ima svog serifa, itd.
ima i u tome istine

nebi bilo normalno da je nemaju....u svakoj drzavi se bogatiji dijelovi smatraju "izmuzenim"...ali to nema veze sa politickom autonomijom...
inace ja sam za jos vecu regionalizaciju i decentralizaciju RH, ali neda EU...dapace, traze da se ukrupnjujemo jer je tolika decentralizacija neucinkovita, skupa, jaca samo birokraciju, svako selo ima svog serifa, itd.
ima i u tome istine
Ма, слажем се ја то за децентрализацију, и за богатије који се осећају "измуженим", и није то само српски или хрватски проблем разлике у развијености региона, али, ето, некако ми исувише слично звуче те пароле, да би се могло објаснити само тиме. :think: Него, биће да и они елементи који заиста играју на карту сепаратизма, будно прате ситуацију. :think:

Back