Istospolni flert

gost 310829

Veoma poznat
Poruka
10.351
Prilazi vam osoba istog pola i startuje vas, kako će te reagovati?
da li vaša reakcija zavisi od toga da li se sve dešava na javnom mestu ili samo mesto nije važno?

LGBT nek preskoče temu da ne bude džapanja

Bila jedna luda zuraja, klub, i bina, i tako sedim na bini popenjem se i prolazi lik dole i hvatga me za kolena i onako nezno predje rukama, nasmeje se i prodje dalje. Nista, nasmejao sam se i ja njemu i to je to. Ne mogu da kazem da mi nije imponovao potez, jer retko koja devojka ima hrabrosti za to.

Bila jedna luda zuraja, klub, i bina, i tako sedim na bini popenjem se i prolazi lik dole i hvatga me za kolena i onako nezno predje rukama, nasmeje se i prodje dalje. Nista, nasmejao sam se i ja njemu i to je to. Ne mogu da kazem da mi nije imponovao potez, jer retko koja devojka ima hrabrosti za to.

A da te umesto kolena ufatio za kurka?

da li vaša reakcija zavisi od toga da li se sve dešava na javnom mestu ili samo mesto nije važno?

Ne zavisi od lokacije.
Svakako da ne bih psovala,krstila se, padala u nesvest ili histeriju...
,,Hvala, nisam zainteresovana." To je sasavim dovoljno.

meni se desilo da me pre par godina neko u opstoj guzvi u pokusaju da izadje iz busa capio za dupe i dok sam se ja presabrala shvatim da je u pitanju neka muskobanjasta devojka. Na momente sam se pitala da li je musko ili zensko, pre ce biti da je zensko, ali do danas nisam bas nacisto sa tim...

Reagovala bih isto kao kad bi mi prisao muskarac za kog nisam zainteresovana. Moja reakcija nema veze sa polom niti lokacijom, vec sa mojom (ne)zainteresovanoscu.

...kad me jednom dilik
uhvati
i ispričam
šta se nije moralo
znati...
...žena i žena
tj. dvije žene
salećeše tamo_daleko
mene
izdržah bez muke sve
i tako pratih šta to žena ustvari traži
onako otvoreno