korado katani
Zainteresovan član
- Poruka
- 474
pilot Ljubisha Velickovic ili tako nekako pa sad ne znam da li je bio bas general..mislila sam da je neki potpukovnik al dobro
Da,da..general pukovnik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pilot Ljubisha Velickovic ili tako nekako pa sad ne znam da li je bio bas general..mislila sam da je neki potpukovnik al dobro
rekao mu bog![]()
Vodio ih je kroz pustinju jer ga je bio blam da ih vodi kroz grad. xexe
Buraz,iskreno baš si bez veze!
Pitanje: Koju knjigu je pročitao ubica Džona Lenona pre nego što se usudio da potegne pištolj na njega?Da napomenem da je na osnovu te knjige ubica izjavio da Lenon ne zaslužuje da živi u ovakvom svetu.
Bejase to sala mala,Protektore.By the way,covek bez veze ima prijem i u najvise drustvo,prost nikada.

Како се звао потпуковник србске војске који је 1918. са око 300 војника Срба (који су се враћали из заробљеништва у 1.св. рату ) одбранио Љубљану од Италијана?
Потпуковник је такође био бивши заробљеник ,рањен почетком рата, мислим да је био без ноге. Касније је проглашен за почасног грађанина Љубљане а једна улица у том граду и данас носи његово име.

Zasto je engleski kralj Ricard Treci svugde nosio svoj krevet? Ziva istina.pogadjajte braco Srbi.