vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
По једној теорији нису нашли ништа, а по другој неку краљевску ризницу из 15-ог века.
Вујадин
Вујадин
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je tačno..............ali pošto nikog nema da postavi ja ću onda.................................vujadin:По једној теорији нису нашли ништа, а по другој неку краљевску ризницу из 15-ог века.
Вујадин
Mafijaš:to je tačno..............ali pošto nikog nema da postavi ja ću onda.................................
Kako se zvao najbolji ratni brod Britanske kraljevske mornarice u bici kod Jitlanda 1916.....
nije teško.........
black prince,to je tačan odgovor..........friedrich:Ma nije Queen Mary.........niti George.
Da nije Black Prince..........Queen Mary je bio najbrzi........Mozda Invicible.
A od Nemackih?
Pozzz
.Skoro sam ga gledao na NG Channelu sa sudjenja u Nurnbergu.....Ali sad da se setim imena da me j*****.Aj da probam.....Fink ili Funk..tako nekako.Mada ne verujem da sam pogodio.Vladazl:Uh, taj drugi sv. rat....
friedrich:Pa dobro nije bash sve bilo izmedju partizana i chetnika.Mislim......i drugi su ratovali tad.Nego da cujemo odgovor na ono pitanje, pa da postavimo novo.
Pozzzz
Mafijaš:Kako se zvao guverner(ili predsednik) Rajh banke za vreme 2sv.rata?

.
.Znao sam da ces pogoditi.
friedrich:Opssssssss.....Ubijen je prilikom opsade Acre a ne Tyra.Moja greska...............sorry.
Ne znam za tu bunu.............![]()