Vladazl
Zainteresovan član
- Poruka
- 492
Mislim da je bila negde u Vojvodini pocetkom 19. veka, nisam bas siguran, ucio sam to za neko takmicenje, ali samo je bilo pomenuto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vladazl:Mislim da je bila negde u Vojvodini pocetkom 19. veka, nisam bas siguran, ucio sam to za neko takmicenje, ali samo je bilo pomenuto.
Goddess of the far east:Jeste mislim da je počela 1807,negde u Sremu,ali ne znam tačno u kom mestu...

Vladazl:Aha, Boris Godunov. Sto kod Malog Radojice (nastavnik muzickog) naucis to se ne zaboravlja. Kako sam morao da znam te opere to je strasno, cak smo i mi sami pravili scenografiju i pisali opere.
Vladazl:Jeste, bas taj.
Ko je bio Karadjordjev najbolji megdandzija?
Vladazl:Moze li neko da mi kaze zasto je slava Karadjordjevica Sv. Andrej Prvozvani?
p.s. Ne znam odgovor na ovo pitanje.
На тај дан је Карађорђе ослободио Београд у Првом устанку, па је Петар Карађорђевић, приликом промене славе 1890. године, узео Св. Андреја Првозваног за кућног патрона. (извор: Миле Недељковић, Годишњи обичаји у Срба, Београд 1990).Vladazl:Moze li neko da mi kaze zasto je slava Karadjordjevica Sv. Andrej Prvozvani?

AKHENATON:Da nije "Zmaj od noćaja" (Stojan Čupić)?
friedrich:Ma ajde Akhen..............Moci ces i vise opd toga ........Nije to strasno......Drzim ti fige na ispitu.....
Pozzzzzzzzzzz
Vladazl:Ljudi, da li je moguce da AKHENATON pogresi?