sokolska
Aktivan član
- Poruka
- 1.042
kumu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачно.150,000 vojnika
Можеш ли да даш одговор и поставиш ново питање?Kako se zvao najpoznatiji Nemacki saradnik obavestajac,iz Britanske ambasade u Ankari za vreme 2 s.r
Можеш ли да даш одговор и поставиш ново питање?
Ево новог питања, док не добијемо одговор на претходно.
Како се звало царство које је постојало до пре 2100 година на тлу данашњег Јордана и шире? Главни град је био Петра.
Набатејско.Ево новог питања, док не добијемо одговор на претходно.
Како се звало царство које је постојало до пре 2100 година на тлу данашњег Јордана и шире? Главни град је био Петра.
Хвала.Mogu,Ciceron...radio je u Britanskoj ambasadi kao batler,u ankari,Turcin,koji je Ambasadoru pregledao svu poverljivu postu,nocu ili kada nije bio tu,i slao preko Turske tajne skuzbe Nemcima,tako su saznavali gro stvari,taj sistem su,preko coveka iz ambasade,koristili i u Kairu,Romelu su dojavljivali Engleske poteze,i zato je bio "lisica" kada je ta veza pukla,poceo je in on da puca
Elem,Cicero je poreklom Albanac sa Kosova mislim,ali nisam siguran,njegovi su se preselili u Tursku,verovatno po dolasku Srpske vojske,prvo je radio u Jugoslovenskoj ambasadi kao batler,a potom u Britanskoj,odakle je i operisao
Не, нису.Da nisu Hetiti? Hetitsko?
Тачан одговор и хвала на додатним информацијама.Набатејско.
Мислим да су се развукли они и мало после Христа.
Не знам колико је тачно и то да је Петра била главни град али свакако је била један од њихових градова, као и Хегра нешто јужније.
Познати по трговини и караванима.