svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
valjda top
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inače je u Indiji slon(valjda)
Dr Radovan Karadžić, skupština SRBiH, nekada početkom 92. (januar - februar)
to bi svaka simentalka znala.
ajde ovako....
tko je bio zapovjednik 4. bombarderskog puka jugoslavenskog zrakoplovstva koji je na dan napada 6.4.41. poginuo na bugarskoj granici nakon što je uzletio sa borongajskog uzletištva i napao diviziju ss das reich, tijelo mu je bilo izloženo u budimpešti a posmrtno je odlikovan i od samih nijemaca.
osim što je njegova udovica bila vjenčana kuma mojih roditelja, kako se zvao?
Kakvo pitanje![]()
e brate i ja sam to pomislio i da sam bio raspoložen za zahebanciju postavio bih i ja pitanje tipa kako se zvao komšijin kum od mog pradjeda koji je u II svjetskom ratu bio strah i trepet za ustaše.![]()
Hajmo jedno pitanje na prvi pogled jednostavno, ali nisam ni ja baš siguran u odgovor:
Koja je najstarija srpska pravoslavna crkva zapadno od Drine?
Pošto imaju 2-3 crkve kandidatkinje, za tačan odgovor se prihvata bilo koja od njih.
mislis na gradjevinu ili instituciju?
Kakvo pitanje![]()
zvao se ferdinand gradišnik.
ove priglupe komentare ću ovaj put preskočiti komentirati. sumnjam da bi njihovi potpisnici razumjeli.
Hajmo jedno pitanje na prvi pogled jednostavno, ali nisam ni ja baš siguran u odgovor:
Koja je najstarija srpska pravoslavna crkva zapadno od Drine?
Pošto imaju 2-3 crkve kandidatkinje, za tačan odgovor se prihvata bilo koja od njih.
Stvarno ti je pitanje glupo, komandant 4.bombarderskog puka, a njegova udovica je bila vencana kuma tvojih roditelja![]()
znam da su tvoje granice na razini....koji je veliki grad u bivšem sovjetskom savezu bio poprište velike bitke a grad se zvao po staljinu i na volgi je.
inace sta radi historijska licnost udovica vencana kuma tvojih roditelja i to moze da bude pitanje !
na dvoru kog mongolskog vladara je boravio marko polo?