Psihologue:Evo i mene prikljuchujem se svim vashim pitanjima i nedoumicama da ne kazem razjashnjenjima...
MENE ZANIMA KALIGULA.Shta znate o njemu ?
Za jedno pola sata dobijas kraci referat o njemu!!
POZZ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:Evo i mene prikljuchujem se svim vashim pitanjima i nedoumicama da ne kazem razjashnjenjima...
MENE ZANIMA KALIGULA.Shta znate o njemu ?
Feldmaršal Edwin Rommel. 8-)tommy gun:pitanje:Koji je general za vreme WW2 progonio britance itukao se sa njima na severu afrike?I kakav je bio nadimak tog generala koji je predvodio nemce?I ispricajte nesto o njemu!
eto pravog istorijskog pitanja!
frozen1982.:Pitanje,nije istorijsko:zasto niko ko odgovori ne postavi sledece pitanje?
a de si je prepricao,aje prepricaj mi na privateThe Edge:Feldmaršal Edwin Rommel. 8-)
Priča o njemu je tooooooliko poznata ("Pustinjska lisica") da mi je blam da je opet prepričavam. :sad:
AKHENATON:Ajd evo ja cu da postavim pitanje.
Kako su stari Kinezi (u periodu starog veka) nazivali svoju zemlju? (mala pomoc: postoje 2 naziva, jedan od njih ima veze sa prikazivanjem Kine na starim geografskim kartama)
AKHENATON:Ajd evo ja cu da postavim pitanje.
Kako su stari Kinezi (u periodu starog veka) nazivali svoju zemlju? (mala pomoc: postoje 2 naziva, jedan od njih ima veze sa prikazivanjem Kine na starim geografskim kartama)
tommy gun:a de si je prepricao, aje prepricaj mi na private
The Edge:KITAJ?
Markelja:Question: Koliko je poginulo vojnika u iskrcavanju na Normandiju?
Nacionalista:Мењај тај аватар да ти не би ***** мајку усташку
AKHENATON:Kakav primitivizam.
I ne razumem kakve veze sa ustasama ima to sto je Markelja stavio Ckalju kao avatar.
tommy gun:ama dosta svadje,da vs ne bi izudarao,ajmo pitanje:Koje ladje su nas sacekale dole,u WW1,kada smo bezali iz beograda!