Из Лужице.(ђенерал Павле Јуришић Штурм)
Bravo.
Postavljaj pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Из Лужице.(ђенерал Павле Јуришић Штурм)
Rimski car Gaj Julije Cezar je godine 50 p.n.e predao ovaj mac i skriptar svom generalu Marku Antoniju za vernu i odanu sluzbu.
Ja,Gaj Julije Cezar godine 50 p.n.e predajem ovaj mac i skriptar svom generalu Marku Antoniju za vernu i odanu sluzbu.

Evo preformulisano.
Ulazi covek u muzej i razgleda eksponate,i paznju mu privuce jedan koji je sadrzao skriptar i mac i ispod koga je bilo napisano:
Ja,Gaj Julije Cezar godine 50 p.n.e predajem ovaj mac i skriptar svom generalu Marku Antoniju za vernu i odanu sluzbu.
Covek je pozvao kustosa i rekao mu da ovde ima greska.
Koju gresku je uocio covek?
. Kako je Cezar mogao da kaže to da je to 50 godina p.n.e
? Tada nije još bio ovakav sistem brojanja vremena
.Tada nije još bio ovakav sistem brojanja vremena.

Ма каква верна и одана служба, кад му је мазнуо Клепоатру послеJa,Gaj Julije Cezar godine 50 p.n.e predajem ovaj mac i skriptar svom generalu Marku Antoniju za vernu i odanu sluzbu.

Ajoj. Kako je Cezar mogao da kaže to da je to 50 godina p.n.e
? Tada nije još bio ovakav sistem brojanja vremena
.

Bravo majstore...Yok.
Ма каква верна и одана служба, кад му је мазнуо Клепоатру после![]()
Majski prevrat, 1903, ubijen kralj Aleksandar i njegova žena Draga

Preko 100 godina je trajao sa prekidima.Koliko godina je trajao Stogodišnji rat?
116 godina, ali je u pravu Lekizan da je prekida bilo. Može se razdvojiti četiri perioda rata, a "pauze" su nastupile u razdoblju od 1360-1369 i 1349-1415. Postojao je i jedan prekid posle trećeg dela, koji je inače poznat kao Lankasterski rat (mislim taj treći period, a ne "pauza"). Moje pitanje glasi: koje godine je otpočeo četvrti deo stogodišnjeg rata?
ako mislis na faze,taj rat se moze podeliti u cetiri faze
a cetvrta faza je : 1429 - 1453
. Naravno da mislim na faze, i odgovor je tačan. Hajde sad dalje
.